Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Sakura selfie ja pähkinälatte // IG Travel Thursday

torstai, 8 toukokuun, 2014

Mitäpä tämä muija on duunaillu viime päivät?

Vappu tuli vietettyä Helsingissä rauhallisin merkein. Lensin sinne aattona iltalennolla enkä tietenkään voinut kovin railakkaasti juhlia matkapahoinvointilääkkeen vielä vaikuttaessa. Kovin fiksua ei ollut edes se yksi Magners Vltavassa, tuli niin väsy että oltiin Hakaniemen Cumuluksessa jo ennen yhtätoista nukkumassa. Viime vuonna ehdin jo Helsingin vapun kokea, ei harmittanut tällä kerralla olla meiningeissä vain hetken aikaa. Sitä paitsi tuo Cumulus oli kokemuksena jotenkin todella ihana! Perus hotla ja niukka mannermainen aamiainen mutta oi se aamiaishuoneen rauha melkein kahden kesken ja nuo näkymät herkässä auringon valossa…Saatan käydä uudelleenkin ihan sen aamufiiliksen takia. Ja siksi että sai näin hyvällä valotuksella kuvia 🙂

Vapun alkoholitarjonnankin vaihdoin kahviin, jos lattea nyt voi edes kahviksi sanoa. Hasselpähkinämakusiirapilla kyllä kiitos! Parasta antia testata keskustan uusi Starbucks ja tuijotella ihmisten menoa Cafe Lasipalatsista. Kyllä tunsi taas tyttö olevansa suuressa maailmassa kun ei ihan yhtä paljon porukkaa näy Rovaniemen Coffee Housen ikkunoista :p

Vappu oli muutenkin loistava aika reissulle koska eräs maailman kaunein asia tuli taas käymään Suomeen.

Kirsikankukat!! <3

Voiko toinen olla niin onnellinen kun olin itse Roihuvuoren kirsikankukkapuutarhassa nähdessäni sen ensimmäisen ja yhden ainoan pienen kukan joka vaivoin oli auennut etuajassa kavereistaan! Se yks kukka kuvattiinkin sitten eestä ja takaa. Onneksi täydessä kukassa olevia puita löytyi Arabialta ja ihan keskustan liepeiltäkin. Monituiset selfiet tuli otettua ja äänikin nousi aina oktaavilla kun bussin ikkunasta näkyi ihana vaaleanpunainen onnellisuuspuu!

Minun on ihan pakko päästä Japaniin hanamiaikaan. Insta on ollut täynnä sakurafotoja mitä kauneimmista paikoista. Japanissa, Budapestissä ja jopa Tukholmassa ne on olleet täydessä kukassa. Onneksi oli Helsingissäkin. Sai oikein hengittää sitä ihanuutta 🙂

_____________________________________________________________________

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet inspiroivat bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera)Kaukokaipuu (Nella)  ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Omat instagram-kuvani löytyvät tunnuksen @magellant alta!//

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Teea torstai, 8 toukokuun, 2014 at 13:07

  Kiva postaus Helsingistä! Kahviloissa ja usein ravintoloissakin käydessä ikkunapöytä on kiva, saa nauttia valosta ja tuijotella ikkunasta ulos 🙂

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, 8 toukokuun, 2014 at 19:17

  Ihania nuo kirsikkapuut! Selviäisköhän ne täällä pohjoisen kylmyydessä, jos vaikka istuttais rivarin takapihan täyteen 😉

  • Reply Maarit Johanna torstai, 8 toukokuun, 2014 at 19:49

   No arvaahan mietinkö samaa kans! Tuskin ihan näin korkealla ainakaan. Ehkä kasvihuoneessa :/

 • Reply Kea torstai, 8 toukokuun, 2014 at 20:32

  On nuo kirsikankukat kyllä kauniita! Ja sinä myös siellä puun alla hymyilemässä. 🙂 Sulla on muuten aivan ihana tukka.

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 9 toukokuun, 2014 at 08:42

   Onnellinen hymy tottakai kun pääsi tuollaista näkemään. Kiitos kehuista ^^

 • Reply satuvw torstai, 8 toukokuun, 2014 at 23:46

  Aivan mielettömiä nuo kirsikankukkakuvat! Mitä sitä turhaa Japaniin lähtee kun Helsingistäkin tällaista löytyy 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 9 toukokuun, 2014 at 08:43

   Kiitos, en edelleenkään saa niistä tarpeekseni 🙂

 • Reply Kaukokaipuun Nella perjantai, 9 toukokuun, 2014 at 08:46

  Mikä kaunokainen siellä onkaan, ihanien kirsikankukkien alla!

 • Reply maisasofia perjantai, 9 toukokuun, 2014 at 11:37

  Ihanat taustat ihanille selfieille! Minä kans komppaan että ikkunapöytä on kiva ihmisten seurailuun ja maisemien katseluun 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 9 toukokuun, 2014 at 14:59

   Ehkä maailman parhaat taustat! Ja ehkä kaikkein parasta Helsingissä on ne kahvilat 🙂

 • Reply Anna Koskela sunnuntai, 11 toukokuun, 2014 at 09:25

  Tulisikohan kommentti nyt läpi…
  Ihani kirsikankukkia, tai oikeastaan kukkia. Siis tarkoitan,että ei ole väliä, kunhan on vaaleanpunaista 🙂

 • Reply Jenni / Suurherttuan vieraana torstai, 15 toukokuun, 2014 at 12:44

  Mä en ole koskaan tajunnut eroa kirsikankukkien ja muiden kukkivien puiden välillä, mutta eipä sillä niin hirveästi väliä. Vaikuttaa myös, että teillä oli vapun vieton suhteen tuo hotelliaamiainen ja kukat voittajan valinta. Kaverit vähän valittelivat, että Ulliksella oli tullut rakeita…

  • Reply Maarit Johanna torstai, 15 toukokuun, 2014 at 21:44

   Niin tuli Roihuvuoressakin, osuttiin just kuuron alle! En minäkään aikaisemmin tiennyt mitään näistä eksoottisista kukista, nyt ihan vasta ehkä pari vuotta sitten kiinnostuin kunnolla. Ja kyllä, hotelliaamupalat kruunaa vapaan viikonlopun 🙂

 • Reply Marimente tiistai, 20 toukokuun, 2014 at 17:39

  Olin viime kesänä ihan innossani kun löysin täältä Haagan lähipuistosta pari kirsikkapuuta, ja samaten Louhelan juna-asemalta Vantaalta. Mulla oli kans Hollanti-vaihtariaikana Body Shopin kirsikankukkatuoksu, jota nuuhkastessa tulee vieläkin mieleen kaikki vaihtoajan muistot. Tosi nättejä kuvia sulla,ja nyt alkoi muuten tehä mieli hasselpähkinälattea! 🙂

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 21 toukokuun, 2014 at 21:18

   Kiitos ihanasta kommentista 🙂 Pitäs muuten kans käyä testaamassa sitä tuoksua! L’Occitanen cherryblossom ei oikein iskeny vaikka merkin kaikki muut tuoksut ovatkin lemppareitani. Ja kyllä hasselpähkinälatte on voittamaton!

  Leave a Reply