Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

IG Travel Thursday – Hehkeä ja sokkeloinen La Orotava

torstai, maaliskuu 27, 2014

Puerto de la Cruzin sijainti ei olisi voinut olla parempi! Joka paikkaan oli lyhyt matka, niin myös La Orotavan kylään, joka sijaitsee rinteessä ihan Pto Cruzin yläpuolella. Matka taittui kevyesti autolla alle kymmenessä minuutissa. Toiset kymmenen menikin parkkipaikan löytämiseen sokkeloiden ja yksisuuntaisten katujen keskeltä. Kylä mainostaa itseään shoppailuparatiisina jossa on monta kauppakeskusta. Ei löydetty yhtäkään! Historialliseen keskustaan tutustuttiin ja käveltiin ympyrää. Yksi vain turisteille tarkoitettu tuliaiskauppahuone löydettiin ja lompakko köyhtyi, mutta muuten paikasta jäi vähän hassut fiilikset. Ruokapaikan löytäminen oli myös hankalimmasta päästä ja menut ja valikoimat eivät olleet ihan korkeinta tasoa vaikka monet raflat olivatkin loistavilla paikoilla. Aina ei jaksa syödä pelkkää vaaleasta leivästä tehtyä patonkia muutamalla kinkkusiivulla täytettynä tai ranskalaisia. Onneksi koko fiiliksen pelasti kylän historian havina, kauneus ja tietenkin ne hehkeät näköalat merelle!

laorotava1
laorotava2

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet inspiroivat bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera)Kaukokaipuu (Nella)  ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Omat instagram-kuvani löytyvät tunnuksen @magellant alta!//

Tämä paikka on niin kaukana fiiliksellään turistirysäkylistä ja nurkan takana saattaa odottaa vaikka mieletön kukkakaari tai kuvauksellinen kahvila näköaloineen. suosittelen ehdottomasti vierailemaan jos olette matkustamassa Teneriffan pohjoispuolelle. 🙂

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Katja torstai, maaliskuu 27, 2014 at 11:59

  Ihania kuvia. Hauskaa että mainostetaan ostospaikkana, jos ei ole mitään 😀 ja musta on ihan mahtavaa kun tuot Teneriffasta tätä luontoa ja monipuolisuutta esiin! Nimittäin se todella on monipuolinen saari paljon muutakin kun turistirannikko. 😀

  • Reply Maarit Johanna torstai, maaliskuu 27, 2014 at 12:39

   No samaa mekin ihmeteltiin! Ilmeisesti ne shoppailupaikat oli sitte kaukana siitä historiallisesta keskustasta mutta oli kyllä outoa ettei ollu edes ajo-ohjeita tai kylttejä niihin missään. Ja KYLLÄ, Teneriffa on niin paljon muutakin kuin muutama turisteille rakennettu hotellikylä ja se on ihanaa ^^

 • Reply lena / london and beyond torstai, maaliskuu 27, 2014 at 12:50

  Katjaa komppaan, tosiaan kiva kun tuot Teneriffan luontoa hyvin esiin. Annan blogista olen siitä myös lukenut ja nyt sinun, minun mielikuvani Tenskun rantakohteista, lihapullista + Nykäsen Matin keikoista saa nyt kyytiä. 🙂 Hauska olisi piipahtaa tuolla!

  • Reply Maarit Johanna torstai, maaliskuu 27, 2014 at 13:01

   Jes, mahtavaa!! 🙂 kyllähän ne lihapullatki löytyy jos jää sinne Americasiin palloilemaan eikä seikkaile yhtään. :p Piipahda ihmeessä Tenskulla mutta vinkki vinkkinen, auton vuokraaminen on aivan ehdotonta että pääsee kokemaan kaiken! Bussivuoroja on melkein jokapaikkaan, mutta ne on mielenkiintoisiin kohteisiin superhintaisia.

 • Reply Tiina, Kinttupolulla torstai, maaliskuu 27, 2014 at 14:55

  Tuttuja maisemia 🙂 Ja tosiaan Puerto de la Cruz on kyllä hyvä valinta Teneriffalla, kun pääsee helposti julkisillakin upeisiin luontokohteisiin!

 • Reply satuvw torstai, maaliskuu 27, 2014 at 17:56

  Ha ha, aikamoinen shoppailuparatiisi siis 🙂 Maisemat näyttävät kuitenkin kauniilta, eli ei varmasti hullumpi reissu. Tuonne voisi kyllä lähteä ihan ulkoilulomallekin!

  • Reply Maarit Johanna torstai, maaliskuu 27, 2014 at 21:07

   No ulkoilua me lähinnä harrastettiin 🙂 Oikeastaan sää oli melko kylmä auringonotolle mutta täydellinen reppuselässä seikkailulle!

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, maaliskuu 27, 2014 at 20:12

  Onpa kauniita kuvia! Jotenkin hauska fiilis, leppoisa mutta värikäs 🙂

 • Reply maisasofia torstai, maaliskuu 27, 2014 at 20:26

  Haha, onneksi perillä odotti kuitenkin noin upeat maisemat! 🙂 Ihanat värit kuvissa 🙂

 • Reply Kea / Deep Red Blues lauantai, maaliskuu 29, 2014 at 13:54

  Vaude mitkä näköalat! Varsinkin tuo eka kuva on hieno… 🙂

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, maaliskuu 30, 2014 at 20:11

   Kiitti! Kyllä siellä kelpas tuijotella 🙂

 • Reply Kaukokaipuun Nella lauantai, maaliskuu 29, 2014 at 16:41

  Tuossa vikassa kuvassa on jotenkin niin kauniit värit! (:

 • Reply Hanna tiistai, helmikuu 24, 2015 at 10:25

  Orotavan shoppailuparatiisi on La Villan kauppakeskus moottoritien varrella. Ihmettelen kommenttiasi bussimatkojen kalleudesta. Titsan bonolla matkustaminen on todella halpaa ja samalla lipulla voi matkustaa koko seurue. Tulimme juuri 13.2. vaellusreissulta Teneriffalta ja hieman risoo, kun ihmiset luulevat meidän vaeltaneen baarista baariin etelän turistialuella, eli toisin sanoen hyvä, että tuot muitakin puolia saaresta esiin.

  • Reply Maarit Johanna tiistai, helmikuu 24, 2015 at 15:43

   Kiitos kommentistasi Hanna!
   Orotavan keskus jäi meiltä tosiaan vähän piiloon ja se jäi harmittamaan. Kartasta löysimme sen vasta myöhemmin. Olen todellakin oikeassa tuon Titsan hintojen suhteen. Meillä kävi nimittäin kämmi noiden hintojen tutkimisen kanssa. Ensimmäisenä etsimme paljonko bussimatka Teiden kaapelihissin ala-asemalle maksaa. Sehän on toki turistien suosiossa oleva reitti ja siksi hinnoiteltu kamalan kalliiksi. Muut tavalliset kaupungista kaupunkiin reitit olivatkin sitten ihan naurettavan halpoja. No, Teneriffalle mennään ehdottomasti joskus uudelleen ja ollaan sitten viisaampia myös bussien suhteen.
   Tiedän miten ärsyttävää tuo ennakkoluulo on! Teneriffa on niin paljon muutakin kuin vain ne Americasin turistirannat ja baarit.

  Leave a Reply