Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Yhdeksästoista Hard Rock Cafe!

tiistai, 18 maaliskuun, 2014

Heti alkuun, huisi kävijäennätys eiliseen lentopelko-postaukseen! Huh huh! En taida oikeasti olla ainoa jolla lentokokemukset aiheuttavat kylmiä väreitä ja puistatusta. Kommentteja postaukseen voi toki edelleen laittaa ja omat kokemukset saa tulla jakamaan, tuntui hy-väl-tä etten ole asian kanssa yksin. Siis himomatkailijana. Varmasti lentopelkoisia on noin yleisesti paljon, mutta he eivät vain sitten pahemmin lentele. Mutta minun on pakko, on tässä maailmaa valloitettavana! Ja kiitos jo ajatuksiaan jakaneille, kyllä blogimaailma on mahtava.

DSCF0952.Inspiksen edelliseen postaukseen sain, kun olimme juuri tulleet Teneriffalta. Reissun viimeisen päivän ohjelmaan kuului siirtyminen Puerto de la Cruzista lentokentälle ja Siam Parkiin, sekä samalla tunnin sightseeing Las Americasissa. Se tunti meni siinä, että löydettiin oikeaan osoitteeseen, sillä minähän en saarelta olisi lähtenyt mihinkään ilman Hard Rock Cafe-paitaa ja turistikuvaa piste.

DSCF0953.
DSCF0959.
DSCF0957.
Mutta saatiimpa molemmat! Mikä tuuri että kyseinen ketju rantautui Tenskulle vasta viime marraskuussa enkä olisi edes tiennyt koko asiasta ilman saarella piipahtaneen ystäväni ilmoitusta että ”heeei… Americasiin muuten avataan ihan kohta hooärsee…”

3b63e5eaaebb11e392aa125441224967_8Onnellisia hetkiä kun sai uuden paidan päälle ennen lentoa! Muutenkin olin tyytyväinen käyntiin, ovat uudistaneet naisten paidoissa designia viimeajoilta. Mulla alkoi olla kaikki mahdolliset mallit vanhemmasta valikoimasta jo kaapissa, joten ne uudet värikkäät oli tosi kivoja. Tämä oli nyt yhdeksästoista henkilökohtainen visiitti (aikaisemmista lisää täältä), ja ei voi muuta kun odottaa mistä saa sen paidan numero 20!! Sen kunniaksi vois jo syödä vaikka listalta kalleimman annoksen :p

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katja keskiviikko, 19 maaliskuun, 2014 at 09:25

    Jes! Teillä kävi kyllä hyvä tuuri kun hrc ehti rantautua tuonne. : )
    Jokos se 20. paikka on tiedossa? 😉

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 19 maaliskuun, 2014 at 11:48

    Sanoppa muuta! 😀 ei ole vielä tiedossa, Santorinilla ei minusta ainakaan ole ja tällä hetkellä ei ole tiedossa muuta sitä ennen kuin helsingin reissua ja sekin hrc on jo käyty 🙂 Aika näyttää!

  • Leave a Reply