Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Norskin alet ja keväthaaveet

sunnuntai, 23 helmikuun, 2014

Hellurei!

Ihan hetki vain, niin ollaan kovaa vauhtia pyyhältämässä jo Teneriffalle! Lennot varattiin muistaakseni jo viime kesäkuussa. Sattui hurja mäihä, että Norski julkaisi uuden reitin Oulusta Reina Sofiaan 99€/suunta ja meillä oli koko porukalla silloin rahaa. Norski on kyllä pelastanut monet lomat ja lompakkokin tykkää. 🙂 Mahtavaa, että tätäkin on voinut odottaa jo melkein vuoden!

DSC02478Haaveilin muutama viikko sitten Instagram Travel Thursdayn merkeissä Huippuvuorista ja auringonpimennyksen näkemisestä. Valitettavasti reissu ei tule toteutumaan. Samalla Harstadin yliopiston matkailunjohtamiskurssilla on minun kanssani Huippiksilla matkatoimistossa työskentelevä aussityttö, joka infosi minua pimennysajan hurjasta suosiosta. Yksi ainoa matkanjärjestäjä oli varannut koko Longyearbyenin majoituskapasiteetin 2015 auringonpimennyksen ajaksi jo vuonna 2008! Käsittämätöntä. Pakko niellä tappio ja miettiä jotain muuta suunnitelmaa. Olin jo niin fiiliksissä että varmaan olisin ollut ens kuussa varaamassa lentoja. Tiedän kyllä että näen saaret vielä joku kaunis päivä ja varmaan sen pimennyksenkin, ehkä toisessa paikassa! Färsaarten tilannetta en ole vielä tarkistanut.

P3070257Norskin Outlet on viimeistä päivää tarjoamassa alennettuja lentoja. Pitäähän se koittaa itseään piristää! Osloon ja Lontooseen pääsisi superhalvalla vapun tienoilla. Pitää toivoa että melkein yhtä halvat hinnat on voimassa vielä Kanarialta tullessa. Tuntuu liian pitkältä ajalta jos pitää odottaa seuraavaa reissua maaliskuusta heinäkuuhun. Keväällä olisi otollinen aika käväistä jossain pienellä pyrähdyksellä! Pari roadtripiä ja telttaretkeä lähitienoille ja tuntureille on jo tiedossa, mutta kyllä pitää olla lentomatkojakin reissaajalle 🙂

P3060134
DSC02545

DSC02702
Kaksi vuotta sitten keväällä en muuta tehnytkään kun tuhlasin reissuihin syksyllä tienaamani rahat. Vuonna 2012 kävin Lissabonissa, Varsovassa, Osakassa ja Nagoyassa, Kööpenhaminassa ja Billundissa, Budapestissä, Altassa ja Berliinissä. Kevään teema blogissa taitaa siis olla throwbackit kyseisistä matkoista ja haaveilut uusista. Postauksen kuvituksena otoksia kävelyretkiltä Osakasta. Matkakertomus myös tulossa 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply