Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Finnmatkojen Mallorca-mittelö Instagramissa

tiistai, 4 helmikuun, 2014

Finnmatkoilla on ihan mahtiskilpailu Instagramissa meneillään! Pistä liftauskuva hashtagilla #finnmatkat50 ja voita matka Mallorcalle. Ja hyvät systeemit millä voi voittaa. Kymmenen suosituimman kuvan joukosta tuomaristo valitsee kaksi voittajaa ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken valitaan vielä yksi voittaja. Eli KOLME matkaa olisi tarjolla, ja mahdollisuutta myös niille, jotka ei jaksa ääniä keräillä. 🙂

Mallorca on ihan mahtava saari! Viime toukokuussa Norski tarjosi melko halpoja äkkilähtöjä ja mehän Markun kans lähdettiin puoli-ilmaiselle seikkailulle. Koska seikkailu se oli! Luulin, että koko saari on tehty turisteille, mutta mitäpä vielä. Unescon suojelemien Tramuntana-vuorten keskellä piilossa olevia taiteilijakyliä löytyy, tippukiviluolia, kauniita sitruunapuu keitaita, hulppeita rantoja ja ihan kunnon pääkaupunki viehättävillä kujilla, jäätelökojuilla ja nähtävyyksillä.

P5031051
P5061185
P5041114
P5031057
P5041113
P5041105 P5021021

Tästä kilpailuun! 

Toivotan jo valamiiksi onnea 🙂 Ja jos joku ihmettelee, että miksi mie en tähän nyt osallistunut niin satumme kyseisten reissujen ajankohtaan olemaan Santorinilla. Kelepaa se sekin lomasaari oikein ihanasti!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply