Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

IG Travel Thursday: Aruba – Eagle Beach

torstai, tammikuu 30, 2014

Mahtavaa torstaista huomenta!

Koulujutut on taas alkaneet kunnolla ja onkin täysi työ päästä kärryille mitä kursseilla tapahtuu. Tänä keväänä kuitenkin tapahtuu kaikkea mielenkiintoista, joten on mitä odottaa. Opinnäytetyötäkin pitäisi alkaa suunnittelemaan, ja mahdollisesti markkinoinnin liiketalouden opparin voi tehdä matkablogeista! Huisia! Pää pursuilee ideoita, onneksi ideat täytyy ensin rajata ja päättää miten tästä lähtee etenemään.
Nyt kuitenkin vuorossa reissutorstain verran juttua Arubalta. Kirjoitin aiemmin tällä viikolla saarikierros seikkailustamme, suosittelen lukemaan senkin 🙂

DSCF0595Aruba on melekoisen pieni saari: vain noin 30 kilometria pitkä ja suhteellisen kapea. Melkein kaikki näkemisen arvoinen lukuunottamatta biitsejä ja pääkaupunkia nähtiin edellä mainitulla saarikierroksella. Pieneen tilaan ei siis kovin paljoa täällä ole tehty/muodostunut nähtävyyksiä. Pakko tunnustaa, että meillä oli välillä jopa tylsää. Ollaan kummatkin liikkuvaisia ihmisiä, ja viikon rentoiluloma melkein heti joululoman jälkeen oli vähän liikaa meille. Kuntosali hotellissa taisi pelastaa muutamalta hermoromahdukselta 😀 Vaikka nähtävää ei ollut erikoisen paljon, ei niiden maisemien katselemiseen kyllästynyt! Meidän kotibiitsi oli Eagle Beach, jota ympäröi keskitason resortit. Aivan mielettömän kaunis paikka. Hiekka oli kuohkeaa kuin vatkattu kerma. En tiedä miten muuten voisin sen ihmeellisen koostumuksen selittää. Väriltään ihanan puhtaan valkoista. Kontrastina kirkas turkoosi meri. Ja nämä erikoiset arubalaiset rantapuut. Voi kun osaisi kameralla vangita ne oikeat hetket ja kauneimmat kulmat!

DSCF0447
DSCF0452
DSCF0511
DSCF0533
2014-01-12 13.17.00Pistin instagramiin jo reissussa parin sekunnin videon varpaista hiekassa ja niihin lyövistä aalloista. Olen tainnut katsoa itsekin sitä videota muutaman kerran reissun jälkeen. Eagle Beachista tuli minun lemppariranta, sen puhtaampaa en ole nähnyt missään. Rannalla on henkilökuntaa, jonka elämäntehtävä on huolehtia sen kunnosta. Toki ranta olisi ollut upeampi ilman aurinkovarjoja ja muovisia rantatuoleja, ihan luonnollisena. Eaglelta löysimme yhden ainoan biitsibaarin: Passions Beach Bar oli ihan Amsterdam Manorin edessä ja sieltä sai hyviä cocktaileita. Muuten rannalla oli melkoisen rauhallista ja väljää. Amerikkalaisten ihmeellinen hiljaisuus yllätti, kun oli Mallorcalla tottunut brittien kamalaan mökään. Kyseisen kansallisuuden edustajia ei taidettu tavata kertaakaan. Vesiurheilusysteemit kuten vesiskootterit kävi pärräilemässä ympärillä silloin tällöin. Ajajilla suu korvissa tietenkin.
Mutta kyllä mekin vain nautittiin!

_______________________________________________________________________

Instagram Travel Thursday is a weekly blog post collection to promote Instagram as a travel experience as well as to promote travel enthusiasts on Instagram. It is founded by Skimbaco’s Katja Presnal and is hosted in Finland by three inspiring bloggers: Veera, Satu and Nella.

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera), Kaukokaipuu (Nella) ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply satuvw torstai, tammikuu 30, 2014 at 09:29

  ”Kuohkeaa kuin kerma” kuulostaa aika lailla unelmalta… Ja en osannut kuvitellakaan että Aruba on NOIN pieni, siinä tosiaan saa kehitellä tekemistä jos ei pelkästään rannalla makailu kiinnosta. Aivan upealta paikalta vaikuttaa joka tapauksessa, tsemppiä arkeen totuttelemisessa! 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, tammikuu 30, 2014 at 09:33

   Tulee kyllä tekemistä toisen yhtä ihanan rannan löytämisessä! Onhan tässä jo arkeen totuteltu ja helpottaa kummasti tuo Teneriffalle lyhenevä lähtölaskenta ja sinne suunnitellut seikkailut 🙂

 • Reply Katja torstai, tammikuu 30, 2014 at 14:57

  Turkoosi vesi ja valkoinen hiekka kumpikin ehdottomasti minun mieleeni. 😀 Olisi ihanaa päästä tuollaiseen paratiisiin. 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, tammikuu 30, 2014 at 21:39

   Paratiisi se kyllä olikin! Just sellainen mikä siitä sanasta tulee ekana mieleen 🙂

 • Reply lena torstai, tammikuu 30, 2014 at 19:13

  Ihana Aruba. Olet saanut minut innostumaan tästä saaresta kovin. 😀 Ei muuten taidettu niitä KLM:n lucky seateja voittaa….

  • Reply Maarit Johanna torstai, tammikuu 30, 2014 at 21:40

   Mahtavaa jos on ollut vaikutusta! 😀 Mie katoin tänään ettei oltu voittajia vielä julkaistu! Eli vielä saa vissiin jännittää hetken 🙂

 • Reply maisasofia torstai, tammikuu 30, 2014 at 19:42

  Onpa se kyllä pikkuinen! Mutta sitäkin ihanamman oloinen. Mutkin pelastaa kuntosali, lomallakin! Tai sitten pakkaan mukaan lenkkarit ja lenkkeilen myös lomalla 🙂 Esim. Floridan rantakohteessa oli myös mukavaa tehdä kunnon kävelyreissuja rannalla ihan bikinit päällä ja vaikka uida ihan kuntoilun vuoksi. Purkaa energiaa hyvästi ja sitten taas jaksaa rentoilla 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, tammikuu 30, 2014 at 21:43

   Kaunista kyllä, kummallakin puolella omalla tavallaan 🙂 ja pakko se on pitää kunnosta huoli reissussakin. Mulla ainakin tulee ahdistus jos harrastaa ihan pelkkää löhöilyä monta päivää. Kukin lomailee tavallaan, mie rentoudun ainaki parhaiten kun pääsee vaikka jollekin maisemareitille vaelteleen 🙂

 • Reply Kea lauantai, helmikuu 1, 2014 at 14:20

  Kiva kun oot avannu kommentoinnin ja pääsen vihdoin raapustamaan tänne. Yritinkin jo monta kertaa, mutta kun ei rantsun tunnuksia ollut. 🙂

  AIvan ihanan näköistä tuo pehmyt hiekka. Kyllä mulle kelpais tuollainen loma just nyt vaikka en yleensä rantalomille lähde. 🙂

  • Reply Maarit Johanna lauantai, helmikuu 1, 2014 at 15:28

   Kiitos kommentista Kea 🙂 Sainkin jo palautetta kommentoinnista, kivempihan niitä on saada enemmän ja kaikenlaista palautetta muutenkin.
   Minäkin olen luullut olevani henkeen ja vereen kaupunki/seikkailulomailija mutta kyllä nämä menneet ja tulevat rantalomat on muuttaneet vähän suunnitelmien suuntaa 🙂

 • Reply Veera Bianca keskiviikko, helmikuu 5, 2014 at 12:35

  Nämä kuvat on ihan mahtavia, mun on nyt päästävä Aruballe 😀

 • Leave a Reply