Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Auringonlasku Karibialla ja Lapissa

lauantai, 25 tammikuun, 2014

Pääsimpäs viikonlopuksi Rovaniemeltä Sodankylän kotiin ja sain kaikki kuvat vihdoin koneelle! Mahtava fiilistellä aurinkoisia kuvia sukulaisille. Paras tunne on kuitenkin siksi, koska ulkona on ihan mielettömän kaunista. Harmaus on poissa, ja aurinko näyttäytyy täälläkin! Maisema tuntuu omalta ja todella aidolta. Aivan ihanaa, kävin joen rannassa paistattelemassa…
sodisTällaista meillä kotona takapihalla! Kyllä sitä ymmärtää, miksi myös täällä käy turisteja vaikka pakkasta oliskin -30’c. Paikallisetkin keskustassa puhelimet paljaissa käsissä täristen näppäilevät fotoja kauniista lumiyksityiskohdista. Niitähän on kaikkialla. Täytyy vain ihmetellä miksi Finskin syöttöliikenne-strategiaa vasta nyt alettiin kehittämään Lapin hyväksi. Johan täältäkin löytyy samat maisemat mitä Ruotsista ja ehkä vähän samaa kuin Norjastakin. Varsinkin nyt kun aurinko paistaa, eikä kenelläkään ole enää kaamosmasennuksesta tietoakaan, voi olla onnellinen siitä että on kotona! Sitä paitsi, sama aurinko se paistaa täällä ja Karibialla. Vaikia uskoa mutta näin se on 😀

DSCF0496Menee hankalaksi alkaa vertailemaan maisemia kauneudessa! Tyydyn siis vain ihailemaan ja huokailemaan kummallekin. 🙂

kansikuva1Aurinkoista viikonloppua kaikille, kaikkialle!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply