Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kotona, koulussa ja KLM-kilpailu

tiistai, 21 tammikuun, 2014

Kotona Lapissa! Ja täällä on pakkasta!

2014-01-21 10.09.25
2014-01-21 10.26.19Ja keli on melekosen harmaata kuten kuvasta näkyy.

Junasta ulosastuessa -28’c pelkällä hupparin ohuisella kesätakilla ei naurattanu. Kouluun lähtiessä osasin onneksi pakata päälleni hurjat vaatekerrokset ja suojata naaman viimalta. En sanoisi ettenkö olisi sittenkin jäänyt vielä hetkeksi Karibialle.

2014-01-12 13.17.09Kyllä se on jo täälläkin päivä pidentynyt ja kelit ihan hienoisesti lauhtunut viime viikkoisesta. Nyt on enää -12’c ja on niin kaunista sen muutaman valoisan tunnin! Koulussa myös puhaltaa uudet tuulet, sain ujutettua liiketalouden opintojeni lomaan Harstad Universityn Travel and Tourism Management-kurssikokonaisuuden! Ihan mahtavaa, kerrankin jotain itseäni oikeasti kiinnostavaa sai valita, pistin jo kurssikirjatkin tulemaan 🙂 Tästä on ihan eritavalla innoissaan kun meidän normikursseista.

Ja ilmoitusluontoista asiaa lukijoille, jotka myös kilpailuja metsästävät: KLM:llä on taas menossa mahtava kisa! Kannattaa muutenkin niiden fb-sivuja seurata, todella useasti on erilaisia kampanjoita meneillään sekä Suomen sisäisesti, että ihan kansainvälisesti. Minusta ne on usein myös aika hauskoja. Tämä on Lucky Seat, eli valitse suosikki kohde ja paikka lentokoneessa, ja jo alle kahden vuorokauden kuluttua kerrotaan se onnekas paikka, itse jännitän Panama Cityn lentoa paikalla 33F! Olkaa noppeita, tästä: Lucky Seat-kilpailuun 

Onnea matkaan siis kaikille, myös mulle 😉

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply lena tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 16:32

  Myö ollaan Matteon kanssa jännäämässä Kapkaupunkia paikoilla 5F ja 39H. 😀 Kiitti vinkistä 😉

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 17:07

  Mahtavaa 😀 Meiltä on porukkaa hinkumassa Aruballe ja Vancouveriin :p

  • Reply lena tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 20:10

   Tsempit sinnekin! En voi uskoa tätä, voitin juuri ilmaisen drinkki-illan yhdessä Lontoon skandi-baareista. 😀 Vuoden vitsi, en koskaan voita mitään. Ehkä tää on hyvä merkki KLM arpajaisissa myös!

 • Reply Katja tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 17:38

  Täällä jännätään Miamia paikalla 17K 😉

 • Reply Hanna tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 18:12

  Hei hyvä ku vinkkasit tästä kisasta, toivon meinaan, että eilinen voittoputki (sain suklaalevyn tietokisasta, jee ;D) jatkuu ja pääsisin Mauritiukselle pakkasta pakoon! 🙂

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 21:00

  Hyvä tuuri näyttää juuri levinneen !

 • Leave a Reply