Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Seikkailulla Arikok-puistossa

perjantai, 17 tammikuun, 2014

Eilinen oli koko reissun paras päivä! Suunnitelmissa oli ollut kokoajan vuokrata joko Jeeppi tai mönkijät ainakin päiväksi. Eilen lähdettiin niitä sitten hakemaan. Kaikki paikat myi ei-oota tai järjettömiä hintoja puolikuntoisista menopeleistä. Ei kelevannu meille. Concierge-tiskiltä saatiin kuitenkin Land Rover-safari joka kiertää neljässä tunnissa kaikki saaren päänähtävyydet, myös natural poolin, joka oli ainakin minun must see!

Reissu ylitti odotukset! Jo pelkästään se natural pool oli sadan dollarin arvoinen. Matka sinne oli melkein pelkkää off-roadia kaktuspuistossa (kuvitelkaa puisto jossa on pelkkiä nelimetrisiä kaktuksia silmänkantamattomiin) ja Markku oli enemmän kuin innoissaan. Sanomattakin selvää että auton vaihdosta samanlaiseen maasturiin puhuttiin koko reissu. : D
Natural Pool on luonnon muovaama laguuni johon pärskähtelee tasaisesti vettä, meren voimat tuntuvat kymmenen kertaa hurjemmilta tuolla saaren itäpuolella kuin tällä lännessä missä kaikki resortit sijaitsee rauhallisten hiekkarantojen kupeessa.
Pääsimme uimaan laguuniin ja saimme mukaan myös snorkkelit ja pelastusliivit. Supermahtava kokemus! Pohjalla uiskenteli meidän varpaiden lisäksi sateenkaaren värisiä pieniä kaloja ja rapuja! Ja lisäksi vesi oli juoksevaa merivettä paljon lämpimämpää. Me nautittiin, ihan mielettömästi! Reissuun kuului muitakin luonnon nähtävyyksiä, ja pieni kappeli ja majakka. Niistä laitan parempilaatuisia kuvia sitten kotona. Pädillä nappailin vain natural poolilta, tässäpä vähän sneakpeekiä maisemista!

Tuli hiukan Arikok-puistosta Pohjois-Irlanti mieleen. Vaikka ei jälkimmäisessä toki ihan noin karua ole ja tuskin kaktuksia kasvaa, mutta rantaviiva on pääosin samantyyppistä kielekkeistä. Rakastin Irlantia ja tämä pääsee kyllä samalle viivalle 🙂

Huomenna illalla lähtee lento kohti Amsterdamia. Johan tätä tulikin! Viikko on aivan sopiva aika näin pienellä saarella. Ehkä hiukan liian vähän nähtävää meidän makuun. Heti kotona voi alkaa suunnittelemaan Teneriffan reissua ja Teiden valloitusta ja purkamaan tätä reissua kuvineen blogiin! Eilen jäi instagram travel thursday välistä, ei toivottavasti enää toista kertaa jää! Näistä maisemista nautimme vielä hetken!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katja perjantai, 17 tammikuun, 2014 at 16:21

    Näyttää huikealta 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 17 tammikuun, 2014 at 17:00

    Ja myös oli! Surku kun ei saa kuviin vangittua sitä oikeaa tunnelmaa ja panoraamamaisemia!

  • Leave a Reply