Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Rento meininki!

tiistai, 14 tammikuun, 2014

Heissan taas! Tämä paikka on kyllä täydellinen lokoilulle. Suunniteltiin melkoista seikkailulomaa, mutta kyllä tuo kuumuus vie voimat tehdä melkein mitään. Vaikuttaa kyllä kaikkiin ihmisiin lämpö, täällä kaikki on jotenkin tiedättekö, letkeää! Kenelläkään ei ole kiire. Suomalainen tehokkuus tulee väistämättä mieleen ja sitä on vähän ikävä kun yrittää asioida vaikka hotellin respassa tai jonottaa kaupassa. Asiat kyllä tapahtuu kunhan jaksaa odottaa ja sillä aikaa voi vaikka rupatella smalltalkia baarimikon kanssa joka hohottaa ihan samalla tavalla kuin Jope Ruonansuun karibialainen baarimikko-sketsissä! Lienee ihan esikuva tällä hahmolla jossain täällä oikeasti 😀 Onneksi meillä ei ole tarkotuksenakaan olla tehokkaita missään muussa kuin lomailussa tällä matkalla!

Tänään on ollut taas yllättävän pilvinen päivän ja sadekuurojakin tullut. Kuulemma ekaa kertaa kuukauteen. Tosin en kyllä valita! Mukavaa vastapainoa : ) Kävimme tutustumassa Oranjestadiin ja löysin Hard Rock Cafen paitashopin, ite kahavila sijaitsee Palm Beachilla. Olis huijausta olla käymättä sielläkin! Ihan mielettömiä piparkakkutaloja täynnä kaupungin keskusta, meillä tuli ihan Linnanmäen Vekkulat mieleen : D Huomenna ohjelmassa varmaan loikoilua biitsillä ja makoilua altaalla. Mahtavaa!! Palataan kun on taas jotain oikeaa asiaa! ^^
On meillä vielä suunnitelmissa vuokrata Jeeppi ja lähteä kiertämään saarta, ehkä sellaisena päivänä kun ei ole luvattu sadetta 🙂 Lopuksi pieni kuvapläjäys tästä päivästä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply