Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Autuas Aruballa

sunnuntai, 12 tammikuun, 2014

Terveisiä kotiin Karibialta! Onhan vain järjettömän kuuma. Matkaesitteessä luki, että auringolta viilentää niin kova tuuli että viikingitkin (skandinaavit) nauttii. Selkeästi totta, tuulikin on aivan järjetön, mutta yhdistelmä toimii mahtavasti 😀

Hotellialue Tropicanassa on valtava, ja sviitissämme on keittiö eli rahaa säästyy. Teimme äsken tuttavuutta jo gekkojen kanssa. Lisäksi yksi maailman kauneimmista rannoista Eagle Beach on jo nähty. Se tosin melko pikaisesti koska sadekuuro yllätti melkein heti. Kuntosali löytyy muuten myös, ihan uima-altaan reunalta. Kokeilkaamme sitä seuraavaksi, liialla löhöilyllä täytyy olla vastapainonsa. Muutamat pädillä otetut kuvat ohessa tältä päivältä. Ihmeellistä miten melkein kaikki kuvat onnistuin ottamaan kun aurinko oli pilvessä!

Huomenna seikkailemme toivottavasti Oranjestadiin ja lähdemme metsästämään paikallisen Hard Rock Cafen. Amsterdamista sen jo löysinkin perjantaina ja ainoat kuvat koko kaupungista taisin ottaa juuri sieltä :p

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply