Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Uskomaton tuuri – Instagram Travel Thursday

torstai, 19 joulukuun, 2013

Ihanaa Instagram Travel Torstaita itse kullekin!

No niin, luokkakaverit, tutut ja fb-ystävät ovat kuulleet tämän jutun jo sata kertaa, joten teille tässä ei varmaankaan ole mitään uutta. Mutta en ole koskaan kokonaisuudessaan kirjoittanut tästä mihinkään! Nimittäin minun tuurista viime aikoina.

Peruskoulussa pienenä en koskaan voittanut mitään. Hiihtokisat, piirustuskilpailut, tietovisat. Jos palkittiin viisi, olin kuudes. Jos kolme, olin tietenkin neljäs. Ja toisena opettajat päättivät, että vain voittaja palkitaan. Semmoista se oli melkeimpä joka kerta. Lukiossa aloin osallistumaan netissä erilaisiin teema-kuvakilpailuihin. Siskosta tuli hovikuvaaja. Sitä vaihetta kesti monta vuotta, koukutuin! Tykkään kyllä kuvakisoista edelleen. Kisoista tuli postilaatikkoon kilokaupalla kosmetiikkaa, jota sitten jaettiin perheen ja kavereiden kesken. Kerran voitin valtavan laatikollisen fanipaloja, lisäksi lahjakortteja ja ihan oikeaa krääsää. Isoin juttu oli minun naama valtavassa Schwartzkopfin mainoksessa Narinkkatorilla eräänä syksynä.

P1050121

Kolme vuotta sitten syksyllä mie täytin 18 vuotta. Luin paljon Demin nettiä siihen aikaan, olin juuri sijoittunut eräässä lehden kuvakilpailussa ja kyttäsin toki uusia mahdollisuuksia ja osallistuin kaikkiin mihin pystyin. MTV EMA gaala järjestettiin sinä vuonna Madridissa ja Demillä oli kilpailu vain täysi-ikäisille lukijoille. Viikkoa ennen gaalaa, mulle tuli sähköposti kesken koulupäivän. Saksan tunneilla en pystynyt keskittymään sen jälkeen.

Olin melko liekeissä!

75175_456449158854_1166555_n

Madridin reissu oli älytön. Vaikka olinkin matkustanut paljon jo ennen sitä, ei voinut muita reissuja verratakkaan tuon kaltaiseen seikkailuun! Kirjoitin facebookiin, että tämä on nyt se tämän elämän lottovoitto! No kyllä, sen jälkeen niitä on vaan tullut vielä lisää!

Pikkuveljeni oppi ennenpitkää tunnistamaan muista kiljahduksista voitostariemuitsemisääneni, kun istuin kotona lukemassa sähköposteja. ”Mitä sie nyt taas oot voittanu?” No lennot Lontooseen Supersaverilta heti 2011 keväällä. Se oli myös aika kova juttu. Olin kerran nuorempana käynyt shoppailemassa siellä, mutta nyt oli ihan eri reissufiilikset. Lontoo on muutenkin sellainen paikka että siellä voisi käydä vaikka joka vuosi monta kertaa ja löytää aina uutta! Toivottavasti eksyn sinne vielä uudestaan pian : )

LONDON 007

Finnairin viime vuoden kesäkilpailussa jaettiin lahjakortteja. Oikeastaan, tunnustan, siinä ei ollut tuurista kyse vaan kärsivällisyydestä. Viikon ajan piti kahden tunnin välein käydä kilpailusivulla tekemässä ”check-in” itselleen kohteeseen. Se, kenellä oli viikon jälkeen eniten checkauksia voitti. Ja tokihan mie, kun alkukirillä olin jo pisimmällä hullu laitoin herätyskellon soimaan joka toinen tunti sillä viikolla! Call me mad, mutta rahaton opiskelija tekee lomakaudella mitä vaan että reissuun pääsee. Tottakai. Olisitta varmaan itekki. Sillä lahjakortilla käytiin muuten tekemässä se joulushoppailu Berliinissä.

Sitte. Oli melekoista hiljaiseloa kisoista ja porukka alkoi jo IHMETTELEMÄÄN onko se rouva Fortuna lentäny jonkun toisen iloksi, kun ei tullut pitkään aikaan sijoituksia, vaikka osallistuin järjestelmällisesti muun muassa kaikkiin kisoihin mitä Rantapallonkin matkakisa-sivuilta löytyi. Onneksi facebookistakin löytyy joskus vielä parempiakin kisoja, joista ehdin jo viimeisimmän kilpailun onnittelut julkaisemaan Instagramin ihmeellisessä virtuaalimaailmassa: Ebookers Finland pelasti minun tulevan talven ja hyvien perustelujen ansiosta voitin lennot Aruballe! KARIBIALLE!

winner

Ensimmäisenä tuli mieleen, että eikö sitä silloin, jos voittais lotossa niin lähtis sinne suuntaan? Kyllä mun on pakko hehkuttaa että on tämä paras palkinto ikinä. Pistin järjestäjille toivomuksen, jotta voitaisi tehdä Damissa stop-over, onhan lennot KLM:n. Ja onnistui. Ihanaa, neljä kertaa käyny kentällä mutten koskaan itse kaupungissa! Kuten countdownista näkyy, lähtö jo uuden vuoden jälkeen häämöttää. Blogiin tulee toki Aruba-täytettä heti reissusta ja todennäköisesti aika pitkästi sen jälkeenkin varmasti. Ja instaani tulee biitsi-overload, olen jo päättänyt. Mutta haittaakse? Hehkutin varattuja lentojakin jo sitä kautta! BOOKED!!

arubabooked

Olispa täälläkin yhtä valoisia ja ihania kuvauspaikkoja! Olen vain fiilistellyt Aruballa lomailevien tuoreita insta-kuvia. Täällä se vain valo vähenee kun talvipäivän seisaus lauantaina koittaa. Voinhan mie koittaa ottaa synkän kuvan vaikka tuosta pimeydestä mutta ei se ehkä kiinnostaisi kuin japanilaisia eksotiikanhakuisia turisteja.

Niin asiaan. Olen aina sanonut kaikille, että jos haluaa voittaa niin kannattaa vain järjestelmällisesti osallistua. Aina voi tärpätä. Arvonnoista ainakin. Ja jos säännöissä lukee että voittajan valitsee raati, silloin kannattaa panostaa mieleenpainuviin selityksiin. Viimeisen voiton jälkeen porukka alkoi huomaamaan, että miten tuo yks aina voi voittaa, mikähän siinä on. No ei mikkään muu ku kisoja kehiin ja nimet ylös joka paikkaan mikä ei näytä epäilyttävältä. Ja mulle tulee yllättävän vähän roskapostia ajatellen sitä listaa mihin kaikkialle osoitteeni olen pistänyt.

Siis jos esimerkiksi et ole jo matkatoimistojen kanssa yhteistyötä tekevä kohteesta toiseen sinkoileva bloggaaja, tai et töiden vuoksi jo paljoa matkustele, olet ehkä opiskelija, rahasta on tiukkaa tai vaikka ei olisikaan, SUOSITTELEN, kyllä jokaikisellä on mahdollisuus!
Helppo reitti aloittaa, on Rantapallon matkakilpailut-sivusto:

https://www.rantapallo.fi/matkakilpailut-voita-matka/

Onko täällä muita onnekkaita reissaajia? : )

____________________________________________________

Instagram Travel Thursday is a weekly blog post collection to promote Instagram as a travel experience as well as to promote travel enthusiasts on Instagram. It is founded by Skimbaco’s Katja Presnal and is hosted in Finland by three inspiring bloggers: Veera, Satu and Nella.

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera), Kaukokaipuu (Nella) ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Hanna torstai, 19 joulukuun, 2013 at 09:03

  Wow, aika uskomattoman hyvä tuuri sulla! 🙂 Itte oon enemmän sitä tyyppiä, etten koskaan voita mitään, tosin oon parin viime vuoden aikana voittanu jo lahjakortin koulun ruokalaan ja vaahtokarkkipussin, joten ehkä munki onni on kääntynyt 😀

  • Reply maaritjohanna torstai, 19 joulukuun, 2013 at 09:44

   Tuohan on jo suuntana oikein positiivinen! Ja kyllä mullekin ruokaliput kelpais :p kannattaa tsekkailla toi matkakisa-sivusto, siellä on pitkä lista mahdollisuuksia 🙂

 • Reply Lotta Watia torstai, 19 joulukuun, 2013 at 17:52

  Vau, aika överiä! 😀 Mietin, että kuka ne kisat aina voittaa. Ilmeisesti siis sama henkilö aina! 8D

  • Reply maaritjohanna torstai, 19 joulukuun, 2013 at 17:59

   Aina oliski melko överiä 😀 ehkä mie olen ainoa joka osallistuu…? 😉

 • Reply kaukokaipuu torstai, 19 joulukuun, 2013 at 19:49

  Ihan mieletön juttu, onnea paljon voitosta! Ootan innolla sun tulevia reissupostauksia (:

  • Reply maaritjohanna torstai, 19 joulukuun, 2013 at 21:07

   Kiitos, niitä kyllä tulee! 🙂

 • Reply satuvw torstai, 19 joulukuun, 2013 at 21:56

  Siis mitä, oletko muuten jo lotonnut? 😉 Aivan MIELETÖN juttu, Karibialla ei ole tullut käytyä koskaan joten odotan innolla virtuaalimatkaa sinne suunnalle. Ja lähetäppä neiti Fortuna tänne heti myös 🙂

  • Reply maaritjohanna perjantai, 20 joulukuun, 2013 at 08:27

   Lottoaminen maksaa! Matkakisat on ainaki toistaiseksi ilmaisia onneksi :p jos se onni tästä jakautuisi suuremmallekin joukolle jatkossa :)) ja kiitos!

 • Reply Veera Bianca sunnuntai, 22 joulukuun, 2013 at 01:16

  WOW, mäkin haluan tällasen tuurin, ihan hullua 😀

  • Reply maaritjohanna sunnuntai, 22 joulukuun, 2013 at 20:46

   Kyllä mieki tästä nautin :p

  Leave a Reply