Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Onnellinen junamatkustaja

tiistai, 17 joulukuun, 2013

Minusta junalla on hauskaa matkustaa!

Täältä kun Lapista lähtee matkalle, jo lähtöpisteeseen Helsinki-Vantaalle suihkiminen on itsessään melkoisen aikaavievä ja toisinaan hintava urakka. Joutuu melkein poikkeuksetta tutkimaan läpi ensin Finnairin ja Norskin tarjoukset Helsinkiin ja jos/kun ne todetaan liian kalliiksi tai aikataulullisesti surkeiksi, varataan tuttu ja turvallinen VR! Tietenki siksiki kun se lentäminen on pelottavana vähän välttämätön paha, ja juna maksaa normaalisti vain kympin pari enemmän.

No onhan se nyt välillä vähän myöhässä. Ja hidas ja ahdas. Mutta junassa on tunnelmaa! Makuuvaunussa on paljon mukavampaa aloittaa loma rauhallisen kolinan saattelemana sikeitä vedellen, kuin aamuviiden lennolla, jonne Sodankylästä lähtiessä joutuu heräämään jo kahdelta. Ynh. Parhaillaan kyttään joulukalenterista makuupaikkatarjouksia Helsinkiin Aruballe lähtöä edeltäväksi yöksi. Toivottavasti nappaa!

Niin siis, en mie muuten tässä koittais epätoivoisesti positiivista palautetta Valtion Rautateistä kirjoittaa, mutta kun yleisin palaute mitä kuulee on negatiivista, ja ne muisti minua kauniisti tänään suklaalevyllä < 3

Tietää mistä kantikset tykkää!!

Snapshot_20131216_2Junamatkustaja on aivan tyytyväinen ^-^

Saisivat muutkin muistella taviskantiksiaan yhtä mukavasti, pisteet ei lämmitä niin hyvin kuin suklaa!

p.s. Syöty!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply