Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Berliini juhlakuosissa

sunnuntai, joulukuu 15, 2013

Ho ho! Ei oo pitkä aika jouluun!

Tasan vuosi sitten olin iloisessa glühwein-hiprakassa shoppailemassa villahousuja, suklaata ja joulukuusen koristeita jossain Berliinin joulutoreilla.

PC160921

Antaisimpa mitä vain jos olisin joutanu tänäkin vuonna lähtiä! Otettiin miehekkeen kans Finnairin lennot ja kolme yötä hauskassa pikkuhotellissa ja lähdettiin isoille kylille vähän tutkimaan saksalaista joulumeininkiä.

PC160893Pilivistä oli, mutta mehän shoppailtiin.

PC160924

Tai siis minähän se olin joka tuhlasi. : )

Ei ollu kyllä järjenhiventäkään matkassa sillä reissulla lahjojen suhteen. Tärkiää oli raahata Saksasta asti muutamaa koristeltua piparkakkua, jotka kuitenkin (tietenkin) halkes matkalaukussa. Äly hooooi! Muttaku ne oli niin hienoja! Ens kerralla otan lähikuvat ja tehen kotona itte. Olispa ollu viime joulunaki yhtä viksu.

PC160892

Käytiin me toki katselemassa myös nähtävyyksiä. Pakollista oli ottaa kuvat Alexanderplatzin tornista ja Brandenburgin portista. Check! Sitten vasta pystyi sanomaan että Berliini käyty.

PC160932..

Olishan se muuten vähän turha reissu tehdä sinne asti, ku samanlaista krääsää myydään varmaan Sattasen joulumyyjäisissäki ku Potsdamer Platzilla. Paitsi tuskin olis saanu yhtä hyvää olutta ja currywursteja!

PC170968

Allekirjoittanut ei jaksanut ihan yhtä monta (ei olutta, eikä wurstia) kuin niihin rakastunut matkamies Markku. Takaisin ollaan vissiin joskus menossa, kuulemma vaikka ihan vain niitten takia. I’m fine with that!

Ai niin, nähtiin me myös joulupukki. Ei tullu savupiipusta eikä porolla. Vaijerilla katolta! Meillekki!

PC160928

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply