Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Tästä se lähtee…

torstai, 28 marraskuun, 2013

Terveisiä Rovaniemeltä!

Instagramin maailmaan perehtyessä löysin kesän lopulla #IGTravelThursdayn ja koukutuin. Rakastan matkablogien lukemista ja mie kyllä myönnän että pyörittelin ideaa omasta sellasesta jo muutama vuosi sitten, kun reissasin välivuotena melko paljon. No jos mie nytten, ajattelin tänä aamuna kun olisi ollut esseen viimeistelemistä kouluun ohjelmassa. Paljon hauskempaa suunnitella banneria blogiin kun kirjoitella tarinaa euribor-koroista eikö vain?

kartta.

Hands up kuka uskoo kartasta, että eniten maailmassa pelkään lentämistä?

Oikiasti!

Sitäki enemmän mie kuitenki rakastan sitä, kun pääsee ihan uuteen paikkaan. Heti kun astuu ulos koneesta, haistaa ja tuntee erilaisen ulkoilman. Pisteet kartalla eivät siis kerro aivan täysin masokismista. Pakkohan se on lentää jos tahtoo valloittaa maailmaa! Varausvaiheessa vielä innostus vie pelot, ja jotenkin sitä saa aina raahattua ittensä sinne kentälle lähtöpäivänä vaikka pahoinvointilääkehuuruissa!

Ylläoleva naamakirjan kartta kertoo, että tämä 21-vuotias on käynyt kahdessakymmenessäyhdessä maassa! Tästähän on siis hyvä aloittaa matkapäiväkirja kun tuleviakin reissuja on tiedossa. eBookers Finlandin kustantamana lennähdän ensikertaa Atlantin yli KLM:n siivillä Aruballe tammikuussa ja pienen budjetin hiihtolomalle Kanarialle maaliskuussa.

Nice!

gp.Aruba.retouch2

Mie tosiaan olen opiskelija. Aika paljon kuulee juttua siitä, että millä ihmeen rahalla sitä seikkaillaan jatkuvasti joka paikassa. No miepä kerron teille! Baari-iltoja opiskelukuukausina nolla, zero, nada!

Rakkain harrastukseni käsikellojen ja kuntonyrkkeilyn lisäksi on halpojen lentojen etsiminen.

Joka. Ikinen. Päivä.

Mulla on aina auki Supersaver, eBookers, top10-tarjoukset, Norski, Finski ja Rynski. Tai ainakin muutama niistä. Muistan ulkoa aikatauluja, reittejä ja hintoja. Kävelevä matkatoimisto, minusta sanotaan! Parasta, kiitti kaverit! : )

Koska saan kaikki tarjoukset ja uudet reitit heti tietoon, voin alkaa suunnittelemaan tulevia reissuja heti! Norwegianista on tullut kyllä uusi paras kaveri. Mm. viime kesän retki Irlantiin kustansi lentojen puolesta 160€ kahdelta hengeltä.

Niin, ja olenhan mie toki matkustanut useasti puoli-ilmaiseksi. ^-^

fb

Tässä tämä uusin esimerkki Fortunan suosiollisuudesta! 43 päivää lähtöön!!

Luvassa todennäköisesti paljon juttua aikaisemmista reissuista, paintilla muokattuja kuvia, ja keskeneräisiä kirjoituksia ku en mie osaa käyttää tätä blogijuttua vielä ollenkaan. Hnnnggh.

Tässä totutellessa, tervetuloa seuraamaan!

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply maaritjohanna torstai, 28 marraskuun, 2013 at 10:28

  Buhuu, typerät kuvat on aivan sumeita! WordPress ei selkeästikään arvosta yhtään…

 • Reply satuvw torstai, 28 marraskuun, 2013 at 11:12

  Tervetuloa matkablogien maailmaan! 🙂 Aloin itse lisäilemään kuvia Flickrin kautta koska täällä Rantsun puolella kuvat pakkautuvat aika pieniksi, eli sitä kannattaa kokeilla!

  • Reply maaritjohanna torstai, 28 marraskuun, 2013 at 12:41

   Kiitos! Aion ehdottomasti ottaa tavaksi kirjoitella silloin tällöin, varsinkin jos onnistun aloittamaan säädyllisen yhteiselon flickrin kanssa, kiitos vinkistä siis 🙂

 • Reply Veera Bianca torstai, 28 marraskuun, 2013 at 11:17

  Ai että uppouduin sinun tekstiin ihan täysillä 🙂 Hauskaa kuulla, että Norwegian on kaveri! Kuvista saat täällä muuten parempilaatuisia jos tuot ne html-koodilla flickr:in kautta 🙂

  • Reply maaritjohanna torstai, 28 marraskuun, 2013 at 12:43

   Voi vitsi, ihana kuulla! Just sinun blogin synttäripostauksen takia sain inspiksen tähän aloitteluun uudelleen 🙂 Norskista on kyllä tullut lemppari. Monta reissua olisi jäänyt tekemättä jos se ei olis rantautunut Suomeen. Ja aion kyllä kokeilla flicriä!

  Leave a Reply