Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Hello world!

lauantai, heinäkuu 27, 2019

Moi! Olen Heidi ja olen reissuholisti! Ajatus matkablogin perustamisesta syntyi jo vuonna 2017, kun asuin Indonesiassa. Päivitin aktiivisesti instagramia ja facebookia kavereille, ja joku ehdotti, että miksen jakaisi mun seikkailuja muillekin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Oon matkustanut lapsesta lähtien. Lapsena perus-Kanariansaarten ja –Kreikan matkojen lisäksi käytiin Alpeilla talvisin ja muutamana kesänä ajeltiin perheen kanssa ympäri Eurooppaa. Ensimmäisen matkan tein yksin 15-vuotiaana, kun suuntasin Maltalle kielimatkalle. 13 vuodessa sen jälkeen on tapahtunut paljon ja oon viettänyt kesän Lontoossa opiskelemassa englantia, kun sisuunnuin ylioppilaskirjoitusten huonosta englannin arvosanasta, lukuvuoden Irlannissa vaihto-opiskelijana, puoli vuotta Tukholmassa työharjoittelussa, pari vuotta Tallinnassa maisteriopiskelijana ja puoli vuotta Jakartassa, Indonesiassa harjoittelijana.

Olen matkustanut yksin niin Kaakkois-Aasian rannoilla, kuin Etelä-Kaukasuksen vuorilla, kuin myös Euroopan, Aasian ja Amerikan suurkaupungeissakin. Syyskuussa suuntaan seuraavalle reissulle Itä-Eurooppaan ja pian on tiedossa pikavisiitti Norjaan kaverin luokse. Mutta niistä kerron myöhemmin enemmän!

Oon onnekas, koska mulla on kavereita Brasiliasta Indonesiaan ja Nigeriasta Norjaan, ja oonkin päässyt välillä kurkistamaan elämään eri puolilla maailmaa. Oon myös turisteillut Helsingissä eri puolilta maailmaa olevien ihmisten kanssa.

Täällä blogissa kerron teille mun seikkailuista millon missäkin. En matkusta kengännauhabudjetilla, mutta en myöskään yövy luksushotelleissa. Jaan myös sisäpiirin vinkkejä paikkoihin, joissa olen asunut ja kerron yleisesti reissaamisesta.

En ole ammattikirjoittaja enkä ammattikuvaaja, joten amatöörilinjalla mennään. Mulla on jo mielessä uskomaton määrä postausideoita, joten toivottavasti mahdollisimman moni eksyy seuraamaan mua!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply