Vihdoin ja viimein!

Nyt nousee se kauan odotettu seinä, jonka päälle rakennamme katon, jonka päälle toivottavasti joskus tulevaisuudessa rakennamme ne suihkut ja vessat. Talo-kirjoitukessa selitinkin jo tiibetiläistä talonrakennustekniikkaa, joten en nyt sitä rupea toistamaan. Seuraa pari kuvaa selvennykseksi…

Naiset kaapivat märkää maata koreihin…

Jotka he sitten tyhjentävät ”seinämuottiin”. Miehet nuijivat maan tiukaksi.

4 vastausta artikkeliin ”Vihdoin ja viimein!

  1. Onpa hienoa, että tää tärkeä projekti on alkanut: Olen iloinen puolestasi. Rakennusporukka on nyt siis viimein päätynyt teidän taloonne. Kunpa rakennus valmistuisi ” nopeasti” , mitä ei kylläkään voi odottaa kun katselee menetelmiä esim naisia koreineen.
    Mahtavan hienoja kuvia taustanaan vaikuttavaa maisemaa. Ihan kilpailukelpoisia olisivat.

  2. Niin, ja kerrosten pitää antaa välillä kuivahtaakin. Yhet sukulaiset rakensivat seinän 6 päivässä, joten se ei kuivunut kunnolla, ja sortuikin sitte melkein saman tien. Meillä tuulee ja aurinkokin paistaa siihen mukavasti (silloin kun paistaa), joten pitäs kuivua nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *