Tashi dele!

Nimeni on Sonja ja tällä hetkellä olen 38 v. Olen kotoisin Kuusankoskelta, mutta asun Xidangin kylässä, Luoteis-Yunnanissa, Kiinassa. Tulin tänne heinäkuussa 2009 ja perustin hostellin paikallisen tiibetiläisperheen kanssa.

17 vastausta artikkeliin ”Tashi dele!

 1. Sonja! Olet ottanut aivan mielettömän ihanan kuvan. Tässä silmä lepää ja sitä voisi vain katsoa ja katsoa vaikka kuinka kauan.
  terv. Eriinan ystävä Marjuska (nähtiin joulukuussa, kun ostin sinulta koruja)

 2. On kyllä komea kuva ja upeat maisemat siellä Kiinassa. Miten pitkään kesti tottua vuoriston ohueen ilmanalaan ja millaiset asuinolot siellä yleisesti ottaen ovat, öisin on ilmeisesti kuitenkin aika viileää…? Entä millaisia harrastusmahdollisuuksia siellä on? Olisi mielenkiintoista kuulla paikallisen väestön elintavoista ja elämästä enemmänkin (:.

  Terveisin Aure

  • Pari ensimmäistä päivää väsyttää ja hengästyttää, mutta kyllä se siitä sitten. Itselläni ei ole onneksi koskaan ollut mitään vuoristotaudin oireita. Tällä hetkellä öisin on kylmä ja toisinaan myös päivisin, jos on pilvistä ja tuulee, mutta kevät se tulee pikku hiljaa. Xidang on vain 2 500 metrissä jokilaaksossa, joten kesäisin täällä voi olla todella kuuma, riippuen tietysti sateista.

   Tämä on lähinnä trekkaus paikka. Kun kerkeän, ajattelin kirjoittaa näistä eri vaelluksista. Muuten harrastusmahdollisuudet on kovin rajalliset ja omista mielenkiinoista riippuvat. Esim. taiteilijat saattaisivat viihtyä täällä. On paljon omaa rauhaa.

   Kirjottelen tänne lisää perheestäni ja elämästäni pikku hiljaa.

   • Kiitos vastauksestasi Sonja (:, mielenkiinnolla jään odottelemaan kuulumisiasi. Täällä Itä-Suomessa aurinko pilkisteli ensimmäistä kertaa hyvin keväisesti, ja nyt aurinko paistaakin jo täydeltä terältään. Kevät koittaa jälleen ja povaavat myös suomeen kuumaa kesää…(:

 3. loistava kuva Tashi Delesta! en koska nähnyt niin sininen taivas. Suunnitelen Tiibetiin matkaa syyksylla, tulen teidän kylänne jos minulla on aikaa..Hyvää kiinanainen uuttaa vuotta..

 4. Kuvasta päätellen munkilla on Ipad. 🙂

  Iso Lama, (nimi kryptattuna, mutta ei viittaa Suomen taantumaan), oli joskus Applen mainoksessa ”Think Different” ja siitähän sitten peruttiin hallituksen kaupat. Apple pääsi markkinoille hemmetin myöhään. Mutta hyvin näköjään kaupat pelaa jo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *