Suomen suurin matkablogiyhteisö

Barcelona, pian näemme taas

Kesän odotetuin reissu häämöttää muutaman päivän päässä. Matkamme alkaa Barcelonasta, jossa vietämme kaksi yötä. Hotelliksi valitsimme Room Mate Gerardin, joka sijaitsee lähellä Placa de Catalunyaa ja Eixamplen aluetta. Odotukset majapaikan suhteen ovat kovat, koska hotelli kuuluu persoonalliseen Room Mate -ketjuun ja olen lukenut siitä varsin hyviä arvosteluja.

Mitäs kaupungissa kannattaa näinä päivinä tehdä? Camp Nou on nähty, samoin Parque Güell ja Sagrada Familia – tosin vain ulkoapäin, ja viime reissusta on jo vuosia aikaa. Gaudi-puistoon olisi kiva päästä uudelleen, ja lisäksi houkuttelisi tehdä retki jollekin cava-tilalle kaupungin ulkopuolelle. Ja tietysti maistella lukuisia herkkuja tapaspaikoissa ja churrerioissa… Tarvitseeko sitä edes mainita? 😉

Löytyykö joltakulta vinkkejä, mitä Barcelonassa kannattaa tehdä ja nähdä tällaisella lyhyemmällä visiitillä?

xx, H

Kuva: Clarisse Meyer / Unsplash

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply jossu sunnuntai, 29 heinäkuun, 2018 at 20:03

  Minusta Parc de la Ciutadellan suihkulähde on nähtämisen arvoinen.

  • Reply New York Bucket List tiistai, 31 heinäkuun, 2018 at 19:05

   Kiitos vinkistä! 🙂 Merkkasin tuon kännykän karttaan odottelemaan.

 • Reply Mimmu torstai, 2 elokuun, 2018 at 11:35

  Mä sain keväällä reissuryhmästä loistavan kirjan ja ihan ilmaiseksi kotiin kannettuna:
  Barcelonan matkaopas Tripsteriltä.
  En ole itse vielä käynyt siellä, mutta kiinnostaa kovasti ja tuo kirja oli hyvin tehty ja kattava: tsekkaa heidän sivut- löytyy hyviä tärppejä sieltä!
  https://www.tripsteri.fi/barcelona

  Ihanaa reissua!!

 • Reply New York Bucket List perjantai, 3 elokuun, 2018 at 00:25

  Kiitos! 🙂 Mulla on itse asiassa tuo kirja täällä mukana ja on ollut kyllä hyvä! Samoin nuo Tripsterin sivut tulee tsekattua lähes aina ennen reissua. Toivottavasti säkin pääset nauttimaan Barcelonasta pian! 🙂

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista perjantai, 3 elokuun, 2018 at 22:20

  Cavakaupunki Sant Sadurni d’Anoiassa kannattaa käydä, jos kuohuva vähänkään kiinnostaa. Junalla pääsee nopiasti Barcelonasta ja kahdelle suurimmalle cava-talolle Codorniulle ja Freixenetille pääsee käsittääkseni aina vierailemaan. Tässä omakohtaista kokemusta: https://www.rantapallo.fi/samppanjaamuovimukista/2015/07/05/kaupunki-jossa-cava-virtaa/

  • Reply New York Bucket List sunnuntai, 12 elokuun, 2018 at 18:42

   Kiitos vinkistä! Tällä kertaa kuumuus vei voimat ja cavatila jäi välistä. Tulevaisuudessa pitää mennä! 🙂

 • Reply Periaatteen Nainen lauantai, 4 elokuun, 2018 at 14:08

  Jes, hyviä vinkkejä etenkin täällä kommenttikentässä 🙂 Pitkän ”vihasuhteen” jälkeen annoin Barcelonalle uuden mahdollisuuden viime talvena ja nyt pitäisi mennä uudestaan – El Nacionalin kalaravintolan tonnikala-annos teki niin suuren vaikutuksen, että sinne on ainakin pakko päästä. 🙂

  • Reply New York Bucket List sunnuntai, 12 elokuun, 2018 at 18:46

   Barcelona ei ole mullekaan mikään ykköskaupunki, mutta kyllähän siellä viihtyy, ja varsinkin tuo ruokapuoli on harvinaisen kunnossa 🙂 Kiitos vinkistä!

  Leave a Reply