3 x näitä ilman en matkusta

1. Aurinkolasit

Minulla on herkät silmät ja migreeniherkkyyttä. Lisäksi tarvitsen lukemiseen silmälasit. Vahvuuksilla varustetut aurinkolasit ovatkin tärkeä osa matkavarustustani, enkä tiedä mitä tekisin jos kadottaisin aurinkolasini.

Tai siis tiedän. Menisin ostamaan uudet.

2. Läpsyt

Kun asuu hotellihuoneessa, eikä halua puhtaussyistä olla sukkasillaan muttei sitten taas ahdistavissa ulkokengissäkään, niin ratkaisu on läpsyt. Ne vaihtuvat jalkaan aina hotellihuoneen ovella, ja ne saa helposti pois jalasta kun rojahtaa huoneen ykköspaikkaan eli sänkyyn. Yleensä tepastelen niiden kanssa hotellin aulassakin. Yhdistettynä tennissukkiin.

Vyölaukku on etsinnässä.

3. Vesipullo

Yöpöydällä pitää olla aina vesipullo. Samoin repussa. Jano iskee joka käänteessä. Täällä voi juoda hanavettä, mutta jotenkin olen neurooseissani jämähtänyt pulloveteen. Roudaan sitä kaupasta, ja välillä ostan hotellin automaatista.

Ja tähän loppuun haluan korostaa, että hotellin automaatista ostan vain vesipulloja. En koskaan esimerkiksi Cokista, Doritos Nacho Cheese -sipsejä tai M&M-karkkeja. EI TULISI MIELEENKÄÄN.

xx, H

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elisa perjantai, lokakuu 20, 2017 at 17:08

  ??

  • Reply New York Bucket List perjantai, lokakuu 20, 2017 at 18:02

   🙂

 • Reply Doctor perjantai, lokakuu 20, 2017 at 18:07

  Släbärit on myös halvin vakuutus kaikenlaisten jalkasienien ja syylien varalle. Niitä kannattaa käyttää siis myös suihkussa, varsinkin jos matkustaa paljon.

  • Reply New York Bucket List lauantai, lokakuu 21, 2017 at 02:55

   Kiitos vinkistä, doc! 🙂

  Leave a Reply