Polaroidhaaste valmiissa kansissa

Kerroin aiemmin projektista, jonka sain ystävältäni tehtäväkseni ennen reissua. Sain siis lainaan polaroidkameran, jolla räpsin kuvia kavereistani. Samalla jokainen heistä kirjoitti meille viestin, jonka saimme lukea vasta New Yorkissa. Ja nyt on viestit luettu!

Mitä niistä löytyi? Vinkkejä New Yorkissa tekemiseen, toisistamme huolehtimiseen, hetkessä elämiseen, kaikesta nauttimiseen. Otavan etsimiseen taivaalta.

Viestejä oli jännittävää ja välillä liikuttavaakin lukea. Kaikkein parasta koko hommassa oli kuitenkin albumi, jonka projektin antanut neiti polaroid (olkoon tämä uusi lempinimi taiteilijaystävälleni :D) teki meille. Tähän alusta loppuun asti käsin tehtyyn, vintagehenkiseen kaunottareen kokosin kuvat ja viestit niille suunnitelluille paikoille.

Totesin jo neiti polaroidille, ettemme ole ehkä koskaan saaneet mitään näin hienoa ja yksityiskohtaisesti toteutettua lahjaa. Tämä tulee kulkemaan matkassamme ikuisesti.

Lataan albumista videon Instagram-sivuilleni. Käyhän katsomassa. Löydät Instasta myös itse taiteilijan nimellä @paperistani.

Ihanaa viikonloppua!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elisa aka Neiti Polaroid lauantai, lokakuu 14, 2017 at 10:54

    Lopputulos oli kyllä vielä hienompi teidän kuvien kanssa. ? Ihana et oli mieleinen ❤ ja oli sitä kyllä kiva tehdäkin!

    • Reply New York Bucket List lauantai, lokakuu 14, 2017 at 17:34

      Ai niin kun ethän sä ole nähnyt ihan viimeisintä lopputulosta vielä 😀 Ja mieleinen oli todella <3

    Leave a Reply