Suomen suurin matkablogiyhteisö

Olipa kerran haave

Haave siitä, että voisi muuttaa maailmalle. Hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Mennä uusiin paikkoihin. Elää hetki niin kuin eläisi jonkun muun elämää. Huomata, että se onkin oma. 

Haave sai alkuvuodesta nimen New York, ja nyt se on toteutumassa. Pakkaamme mieheni kanssa kamat ja lähdemme Nykiin! Neljännesvuosi maailman toisella puolella opettanee jotain. Kirjoittelen havaintojani tänne. En tiedä vielä miten säännöllisesti.

Blogin nimestä voisi saada käsityksen, että minulla on lista asioita, joita aion tehdä ja kokea Nykissä. Ehei. New York on minulle yksi rivi elämäni bucket listillä. Että tavallaan jo päätös tästä elämänmuutoksesta tuntui siltä kuin olisin toteuttanut unelmani, vaikka oikeasti kaikki on vielä edessä.

Täysin harhaanjohtavaksi en blogini nimeä tarkoittanut, koska pyrin myös kirjoittamaan, mitä isossa ompussa kannattaa nähdä ja mitä ei. Luvassa on siis päiväkirjamaisia pohdintoja elämästä ulkomailla ja vinkkejä Nykiin matkaaville. Katsotaan, syntyykö jotain muutakin.

Matkaamme on nyt noin kuukausi. Se tuntuu ikuisuudelta, epätodellisen kaukaiselta. Ehkä lentokentällä löydän itseni ihmettelemästä, mihin kaikki päivät kuluivat.

Joku sen viisaasti kiteytti:

”Maybe the journey isn’t so much about becoming anything.
Maybe it’s about unbecoming everything that isn’t really you
so you can be who you were meant to be in the first place.”

Hyppää mukaan.

Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ulla sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 21:13

    Wau mikä mahtava löytö tämä blogi. Toteutin itse vähän samanlaisen haaveen vuonna 2011. Muutin yhdeksi kevääksi New Yorkiin opiskelemaan englantia. Sen jälkeen olenkin käyttänyt mottonani pätkää eräästä laulusta ”you got your start, you went to New York” 🙂 Ihanaa aikaa maailman inspiroivimmassa kaupungissa! <3

    • Reply New York Bucket List keskiviikko, 1 marraskuun, 2017 at 02:22

      Voi kiitos!!! <3 Ja mielenkiintoista kuulla, että olet asunut tässä kaupungissa! Otan kaikki vinkkisi vastaan tosi mielelläni! Missä opiskelit englantia täällä? Itseäni kiinnostaisi jokin kevyt kurssi, jossa pääsisi vähän kohentamaan englantia, mutta ne tuntuvat olevan aika hyvissä hinnoissa täällä.

    Leave a Reply