Tehdäänkö yhteistyötä?

(See below for English)

Mutkia Matkassa -blogista löydät niin perinteisiä matkakertomuksia ja vinkkipostauksia (voit etsiä juttuja esimerkiksi maittain ylävalikosta) kuin henkilökohtaisempaakin pohdintaa matkailun ympärillä. Olen pohtinut vuosien varrella jutuissani muun muassa asiakaspalvelukokemusta, reissuväsymystä ja neljänkympin kriisiä.

Kaikkien aikojen luetuimpien juttujen listalla komeilee juttuja muun muassa Balilta ja Malediiveilta, mutta ilahduttavasti myös kotimaasta! Esimerkiksi Tampereen ruokajuttuja luetaan jatkuvasti tuhansia kertoja kuussa.

Blogin kaikkien aikojen luetuimmat jutut:

  1. Tampereen brunssien arvio, osa 1
  2. Tampereen brunssien arvio, osa 2
  3. Qatar Airways – uusia reittejä maailmalle
  4. Tampereen paras burgeri
  5. Maafushi on Malediivien edullinen vaihtoehto
  6. Pupukahvilassa
  7. Nusa Lembongan – Balin paratiisisaari
  8. Lumoavan kaunis Hailuoto
  9. Välilasku Dohassa
  10. Vinkit onnistuneeseen Balin lomaan

 

TIEDOT MEDIALLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Mutkia Matkassa on matkablogi, joka kertoo tarinoita ja kokemuksia niin ulkomaan kuin kotimaankin kohteista, lentoyhtiöistä, laivamatkoista, hotelleista ja ravintoloista sekä jakaa niin inspiraatiota kuin faktatietoakin. Teen mielelläni blogin teemaan liittyviä yhteistöitä sekä sisällöntuotantoa.

Mutkia Matkassa -blogilla on kuukausittain noin 16 000 uniikkia lukijaa ja sivulatauksia noin 26 000. Tyypillinen blogin lukija on suomalainen 25-44-vuotias nainen, joka on kiinnostunut matkailusta, majoituksesta, ravintoloista ja shoppailusta.

Blogin lisäksi Mutkia Matkassa –instagram-tilillä on yli 3 700 seuraajaa, Facebook-sivulla lähes 800 ja Twitterissä 350.

 

REFERENSSIT:

 

Teen mielelläni yhteistyötä kanssanne – ota yhteyttä ja suunnitellaan tarkemmin timanttista sisältöä ja mietitään sille sopivat kanavat!

Emma Roinila
[email protected]

 

LET’S WORK TOGETHER!

Mutkia Matkassa is a travel blog that tells stories from far away countries as well as from the best of what Finland has to offer. I also write about airlines, cruise and train travel, hotels and restaurants. Local cuisine and culinary experiences are a big part of my travels.

My audience is Finnish speaking, the typical follower being a 25-44-old woman interested in travel (surprise!), accommodation, restaurants and shopping. The blog has 16 000 unique readers and 26 000 page views per month. In addition, the Mutkia Matkassa Instagram account (@mutkia_matkassa) has over 3 700 followers, and Facebook page nearly 800.

 

RECENT REFERENCES:

 

I would love to work with you for travel and food related content. Send me an email and let’s start planning some awesome collaboration!

Emma Roinila
[email protected]

 

PS. Voit tutustua minuun lisää lukemalla tämän Rantapallon julkaiseman esittelyn!

 

 

No Comments

Leave a Reply