Mutkia Matkassa -blogin takana

 

Mutkia Matkassa -blogista löydät niin perinteisiä matkakertomuksia ja vinkkipostauksia (voit etsiä juttuja esimerkiksi maittain ylävalikosta) kuin henkilökohtaisempaakin pohdintaa matkailun ympärillä. Olen pohtinut vuosien varrella jutuissani muun muassa asiakaspalvelukokemusta, reissuväsymystä ja neljänkympin kriisiä.

Kaikkien aikojen luetuimpien juttujen listalla komeilee juttuja muun muassa Balilta ja Malediiveilta, mutta ilahduttavasti myös kotimaasta! Tampereen ruokajuttuja luetaan jatkuvasti tuhansia kertoja kuussa – eikä ihme, sillä näin kattavia brunssiarvioita ei taida löytyä mistään ruokablogeistakaan!

Kaikkien aikojen luetuimmat jutut:

 

  1. Tampereen brunssien arvio, osa 1
  2. Qatar Airways – uusia reittejä maailmalle
  3. Tampereen brunssien arvio, osa 2
  4. Tampereen paras burgeri
  5. Maafushi on Malediivien edullinen vaihtoehto
  6. Pupukahvilassa
  7. Nusa Lembongan – Balin paratiisisaari
  8. Lumoavan kaunis Hailuoto
  9. Välilasku Dohassa
  10. Pikaveneet Balilta pikkusaarille

 

Haluan kirjoittaa elämänmakuisia juttuja, jotka kannustavat ihmisiä toteuttamaan matkaunelmiaan: uskaltamaan sille ensimmäiselle ulkomaan reissulle tai vaikka ensimmäistä kertaa yksin matkalle – tai sitten valitsemaan sen vähän tuntemattomamman kohteen!

 

HALUATKO TEHDÄ KANSSANI YHTEISTYÖTÄ?

 

Mutkia Matkassa -blogi tavoittaa kuukausittain noin 15 000 uniikkia lukijaa, joille haluan tarjota aitoja kokemuksia ja uusia vinkkejä. Blogin lisäksi voin toteuttaa erilaisia kampanjoita myös muissa somekanavissa tai tuottaa sisältöä suoraan yrityksellesi.

Teen mielelläni  yhteistyötä kanssasi – ota yhteyttä ja suunnitellaan tarkemmin!

Emma

[email protected]

 

No Comments

Leave a Reply