Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kissakahvila Purnauskis – kahvilla kissojen valtakunnassa

Koputan Kissakahvilan oveen ja odotan, että joku tulee avaamaan. Kissakahvilaan ei nimittäin astella ilman, että ensin tarkastetaan että yhtään kissaa ei karkaa samalla ovenavauksella. Minut toivotetaan tervetulleeksi ja pyydetään jättämään kengät eteiseen – missä niitä jo odotetaankin:

 

kissakahvila purnauskis tampere kissa kissanpentu kengät

kissakahvila purnauskis tampere kissa kissanpentu kengät

 

Kissakahvila Purnauskiksessa asustaa tusinan verran eri ikäisiä kissoja. Tänä syksynä kissakatraaseen on liittynyt kaksi leikkisää pentua, ja niiden lisäksi pääsin silittelemään muutamaa uneliaampaa möllykkää – sillä välin kun viereisessä pöydässä yksi vähän temperamenttisempi kissi esitteli kynsiään kun ei sattunut juuri nyt olemaan kiinnostunut ihmisseurasta.

Kahvila on kissojen koti ja ihmiset kissojen vieraina. Kissat saavat vaikka kiipeillä seinillä, teroittaa kynsiään nojatuoleihin eikä ketään hätistellä pöydältä tai tuolilta pois. Jokainen kissa pääsee tietysti aina halutessaan myös omaan rauhaansa pois ihmisten keskuudesta.

 

kissakahvila purnauskis tampere kissa

kissakahvila purnauskis tampere kissa

kissakahvila purnauskis tampere kissa

kissakahvila purnauskis tampere kissa

kissakahvila purnauskis tampere kissa

 

Ihmisvieraat voivat leikittää kissoja kahvilan leluilla. Kissanuoriso jaksoi jahdata sulkia – ja toisiaan – lähes loputtomiin, vain välillä piti hetki nokostaa leikkien lomassa ja sitten mentiin taas. Vanhemmat kissat olivat sadepäivänä uneliaammalla tuulella.

 

kissakahvila purnauskis tampere kissa kissanpentu

kissakahvila purnauskis tampere kissa kissanpentu

kissakahvila purnauskis tampere kissa kissanpentu

 

Kissakahvilassa on myös hyvät tarjoilut: listalla on niin kevyttä suolaista syötävää kuin herkullisia kakkujakin. Latte tuodaan pöytään kissan kuvalla koristeltuna eikä sitä meinaa raaskia juoda ensinkään!

 

kissakahvila purnauskis tampere

kissakahvila purnauskis tampere kahvi latte

 

Kissakahvila Purnauskiksen sisäänpääsymaksu on 5 euroa / henkilö (jonka lisäksi maksetaan tietysti ihan normaalisti syötävät ja juotavat) ja sillä saa viettää kissojen seurassa 1,5 tuntia. Kahvilaan kannattaa tehdä netissä etukäteen pöytävaraus, sillä kahvila on mukavan pieni ja asiakaspaikkoja ei ole paljon – etkä todellakaan halua jäädä tästä elämyksestä paitsi!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 8.11.2020 at 14:59

    Onpa kivalta kuulostava paikka, josta en ollut kuullutkaan. En ollut ajatellut, että tuollaisia paikkoja voisi olla Suomessakin, jotenkin olisi voinut ajatella paikan olevan Japanissa. Olisi hauska tietää millainen tarina tuossa mahtaa olla taustalla.

    • Reply Emma 6.12.2020 at 19:14

      Kannattaa ehdottomasti poiketa Purnauskiksessa jos osutte Tampereelle! Ei tarvi lähteä Japaniin asti 🙂

    Leave a Reply