Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 17.10.2020 at 23:47

  Varsinkin kun näin hieman nälkäisenä kun tätä luki, niin noita Farangin maistelumenun kuvia katsellessa tulee kyllä vesi kielelle! 🙂 Ja nyt kun tuota menua lukee, niin kyllä se todella hyvältä kuulostaakin. Täytyy pitää mielessä, kun seuraavaksi tulee Helsingissä käytyä!

  • Reply Emma 19.10.2020 at 23:18

   Ah, se oli kyllä hyvä setti! Tosin olin aivan ähkyssä vielä seuraavana päivänäkin 😀 Nyt odottelen kun meillä Tampereella aukeaa pian Masu Asian Bistro (se muutti ja menu muuttuu samalla), että löytyiskö sieltä Farangin menulle haastajaa..

 • Reply Aila ja Juha 18.10.2020 at 18:01

  Näin helsinkiläisenä oli hauska lukea asioista, jotka itselle eivät olleet tuttuja ollenkaan, paitsi muumit, mutta sekin näyttely on käymättä. Kiitos hyvistä vinkeistä. Aila

  • Reply Emma 19.10.2020 at 23:17

   Mustakin on kiva lukea mitä ihmiset tekevät lomallaan täällä omassa kotikaupungissakin! Vaikka uskallan väittää tietäväni ainakin nimeltä kaikki Tampereen ravintolat, museot ja nähtävyydet, niin silti on aina yllättävää mitä niistä erilaiset ihmiset poimivat ohjelmaansa ja mitä he niistä tykkäävät 🙂

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG