Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marika /Matkalla Missä Milloinkin 14.8.2020 at 10:08

  Kun pidit Parikkalan patsaspuistosta, niin pitäisit varmasti myös toisen ITE-taiteilijan, Edvin Hevonkosken teoksista Vaasan Edvininpolulla.

  Punkaharjuun ihastuin minäkin! Punkaharjulla on kauniita ja mielenkiintoisia luontopolkuja. Ajattelin itsekin, että voisin viettää viikonlopun hotelli Punkaharjussa, täytyy siis olla ajoissa varausten kanssa.

  Olemme Mikon kanssa tällä hetkellä pohjoisessa ja olemme miettineet kotimatkaa itäisen Suomen kautta. Tästä tulikin kivasti vinkkejä pysähdyspaikoiksi.

  • Reply Emma 16.8.2020 at 11:08

   Itä-Suomi on heinäkuussa kyllä tosi täyteen varattu! Olisin halunnut myös Järvisydämeen, mutta sieltä sen enempää kuin Hotelli Punkaharjustakaan ei löytynyt yhtään vapaata huonetta kun aloin muutamaa viikkoa ennen niitä varailemaan ja vaikka katsoin useita eri päiviä. Myös Savonlinnassa oli hankala löytää järkevän hintaista, hyvätasoista hotellia. Mutta varmaan jo nyt elokuussa nuo ruuhkat ovat helpottaneet!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG