Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 19.5.2020 at 13:09

  Me ollaan käyty vain kerran Lissabonissa ja silloinkin pikaisesti. Kaupunki jätti kuitenkin ihan positiivisen vaikutelman ja sinne olisi mukava tehdä pidempikin tutustumiskäynti. Ohjattu ruokakierros kuulostaa mielenkiintoiselta. Niistä ei meillä olekaan kokemusta, vaikka paikallisiin ruokiin halutaankin aina tutustua.

  • Reply Emma 21.5.2020 at 15:39

   Lissabon kyllä ansaitsisi ainakin viikon (itsekin olin tällä reissulla siellä vain kaksi päivää, kun ahnehdin yhteen viikkoon Porton, Sintran ja Lissabonin). Ruokakierrokset on yleensä tosi kivoja, vaikka monesti saisi olla mun makuun vielä vähän uskaliampaakin maistelua eikä pelkkiä kaikkein perinteisimpiä juttuja.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG