Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kim 2.4.2020 at 13:45

  Joo, totta. Kiinnostavaa pohdintaa.

  • Reply Emma 3.4.2020 at 09:53

   Kiitos! Katsotaan miltä tilanne näyttää muutaman kuukauden päästä..

 • Reply Piyya 2.4.2020 at 20:03

  Pidä huolta myös itsestäsi.
  Mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää pohdintaa. Tämän postauksen päivittäminen vuoden päästä tulee varmasti herättämään paljon uusia ajatuksia ja näyttämään miten kävi. Opimmeko jotain vai jatkuuko meno edellisen kaltaisena kun rajat aukeaa 🤔

  • Reply Emma 4.4.2020 at 11:55

   Joo, on kyllä mielenkiintoista nähdä miten tässä käy! On tosiaan sekin vaihtoehto, että vuoden päästä ei näy yhtään mitään muutosta siihen mitä oli ennen koronaa.

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 3.4.2020 at 13:46

  Suurimmasta osasta näistä olen samaa mieltä ja iso osa noistahan on ollut jo nähtävissä ennen koronaa. Lentomatkailuun liittyen mielenkiintoinen kysymys on myös se, mitä lentoyhtiöille tapahtuu. Kun monet ovat joutuneet perumaan 90%+ lennoista, on ahdinko varmasti suuri.

  Tuosta turvallisuushakuisuudesta en välttämättä ole ihan samaa mieltä tai ainakaan siitä, että se johtuisi koronasta. Monesti tuntuu, että ihmisten muisti on tällaisissa asioissa kovin lyhyt. Estonia-turma vaikutti vähän aikaa laivamatkailuun, mutta pian kaikki oli ennallaan, samoin on ollut esimerkiksi tsunamien kanssa. Toivottavaa olisi joka tapauksessa, että jokainen matkalle lähtevä kuitenkin huolehtisi siitä, että matkavakuutus on voimassa,

  • Reply Emma 5.4.2020 at 12:16

   Yksi mitä en uskalla lähteä edes arvailemaan, on hinnat. Jos tässä tosiaan menee lentoyhtiöitä konkurssiin, niin kuinka paljon tarjonnan vähentyminen vaikuttaa hintoihin. Se on totta, että ihmisen muisti on lyhyt, mutta koronan laajuista globaalia uhkaa ei ole koettu koskaan ennen. On ihmisiä, jotka ”unohtavat nopeasti”, mutta varmasti myös niitä, jotka punitsevat pitkään kaikenlaisen matkustamisen riskejä.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG