Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Piyya 16.2.2020 at 13:14

  Hah, miksi tuo kuullostaa niin tutulle. Kalymnoksellehan lähdin varta vasten olemaan ja kuinka ollakaan oli kohta laivalippuja sinne ja tänne.
  Ennen ilmeisesti osasin, koska ahmin monen monta kirjaa viikon aikana. Nyt se yksin kirja on vaikea ehtiä saada päätökseen, useimmin luen sen sitten kotona loppuun.
  Ihanaa on suunnitella ja ihana toteuttaa niitä suunnitelmia ja niiden päälle tulevia yllätyksiä.
  Ihanaa matkan suunnittelua Sinulle.

  • Reply Emma 18.2.2020 at 11:25

   Viime kesänä Molivoksessa (tuli tuosta sun Kreikan muistosta mieleen) sain muuten parikin kirjaa luettua! Se oli ihan tajuttoman pieni paikka, mutta silti onnistuin keksimään aina puoleksi päiväksi jotain tekemistä ja toisen puolen luin rannalla kirjaa.

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 16.2.2020 at 16:43

  Jokaisella on oma tyyli matkustaa. Osahan matkustaa monesti kohteeseen ilman, että tutustuu siihen käytännössä lainkaan. Meidän tyyli on kuitenkin samanlainen kuin sinulla ja lomamme on kaukana rentoutumisesta. Halu kokea ja nähdä uutta on niin kova.

  • Reply Emma 18.2.2020 at 23:26

   Näinpä, enkä missään nimessä ole sitä mieltä että tää oma tapani olisi mitenkään ainoa oikea saati edes järkevä. Mulla vaan tuntuis, että menis rahat ja lomapäivät hukkaan ilman tekemistä. Mun mies taas on ihan toinen ääripää, joten tiedän mistä puhun kun sanon että tyylejä on erilaisia 😅 Silloin kerran vuodessa kun matkustetaan yhdessä, meinaa molemmilla mennä hermo hyvinkin pian siihen kun kumpikaan ei saa lomailla niinkuin haluaa.

 • Reply Hannele / Hipaisuja maapallolla 17.2.2020 at 20:52

  AAAAAAAH!!!! That´s me! Mä niin tajuan tuon levottomuuden.
  Lomasta saa paljon enemmän irti, kun ensin suunnittelee ja hehkuttelee kunnolla. Varsinaisella reissulla sitten joko toteuttaa suunnitelmat tai keksii lennosta jotain ihan muuta. Pääasia, että on ohjelmaa, josta valita ja ettei sitten kotona huomaa, että olin ihan lähellä tuota ja tuota paikkaa, mutten ollut kuullutkaan niistä ja niin ne jäi näkemättä:(
  Lopulta sitten kotona kuvien ja videoiden läpikäymistä ja editointia ja matkapäiväkirjan muuttamista blogiksi ja näin on saatu jo kolmannen kerran nautittua samasta lomasta:)
  Uskon, että silloin kun hymy on korvissa (joko riippumatossa loikoillen tai paikasta toiseen ryntäillen), on lomailtu ”oikein”. Minä ainakin pidän itsestäni eniten silloin kun olen lomalla ”tuli hännän alla”.

  • Reply Emma 23.2.2020 at 21:46

   Mä en oikeastaan osaa enää kauheasti hehkutella (haluaisin oppia uudestaan nauttimaan siitä matkan odotuksesta!), mutta suunnitella sitten sitäkin paremmin! Ja juuri tuo sama homma on mullakin, että suunnitelmia ja mahdollisia käyntikohteita pitää olla paljon varalla, mutta paikan päällä löytyy aina myös jotain johon ei ollut varautunut ja sitten jotain ennakkoon mietittyä jää pois. Joskus myös vasta paikan päällä tajuaa, että osa niistä suunnitelmista on itse asiassa ihan toteuttamiskelvottomia tai tyhmiä ja silloin on kiva, että on kuitenkin paljon varasuunnitelmiakin tehtynä 😀

 • Reply Pia 1.5.2021 at 16:38

  Hahaa 😀 Paikoitellen koin, että kuin olisin lukenut omia ajatuksiani! No en ole ihan noin ehdoton kokija, sillä koen, että on tärkeää myös kokea joskus rantaloman kiireettömyys (vielä en ole niin pitkällä), jotta minulla on matkustamisesta maksimaalinen kokemus, mutta kyllä ja vielä kerran kyllä. Viimeksi matkaillessani Italiassa oli jokaiselle päivälle oma kaupunki, mihin tuli tehtyä päivämatkoja yhdestä paikasta. En voisi kuvitellakaan meneväni matkan jälkeen heti seuraavana päivänä töihin, sillä tarvitsen pienen lepotauon nukkuakseni esim univelat pois 😀

  • Reply Emma 6.5.2021 at 14:00

   Jep, tuo kaupunki per päivä on oikein oivaksi havaittu strategia 😀

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG