Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Piyya 1.1.2020 at 09:14

  Olihan tämäkin matkailu vuosi huikea kohdallasi vaikka uusi työ vei erityisesti ajallisesti mukanaan.
  Hauska lukea ja muistella nyt kanssa bloggaajien kanssa vuoden tapahtumia. Kuinka sitä muistaakaan ja tempautuu itsekin mukaan tapahtumiin kuvien ja muisteluiden kautta.

  • Reply Emma 2.1.2020 at 09:27

   No olihan tässä vuodessa muutoksia kyllä! Nyt vuosikymmenen vaihtuessa tajusin, että olin KOKO viime vuosikymmenen edellisen työnantajan palveluksessa, joten on haikeaa, mtta toisaalta jo aikakin vaihtaa hommia välillä. Matkusteluun open hommat tietysti vaikuttaa myös – ennen saatoin helposti varata käytännössä koska vaan jonkun pitkän viikonloppureissun ja vain ilmoittaa lomapäivistä töihin, nyt olen käytännössä sidottu lukuvuoden ennalta ilmoitettuihin loma-aikoihin.

 • Reply Christa 2.1.2020 at 15:28

  Sulla oli kyllä ihanan monta matkaa ja useampi sellainen kohde, joista itse kovin pidän: Barcelona, Venetsia, Nizza ja Madeira. Vastaavanlaisesta Portugal-Galicia-Baskimaa -kierroksesta olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta saa nähdä koska tarjoutuisi hyvä aika sellainen toteuttaa. Olin itse opintovapaalla koko vuoden 2018 ja kummasti siinä ehti matkustaa paljon enemmän kuin täysipäiväisessä työssä. Toivottavasti myös tämä alkanut vuosi on sinulle antoisa matkailun vuosi, vaikka työt rajoittavatkin reissaamista.

  • Reply Emma 3.1.2020 at 12:57

   Mene ihmeessä Portugali-Baskimaa-Galicia-kierrokselle, aivan huikeeta oli! Etenkin Galiciaan ihastuin aivan täysillä, tekis mieli lähteä ensi kesänä uudestaan pariksi viikoksi. Siellä vaan melkein tarvis olla auto, että pääsee kaikkiin upeisiin paikkoihin (mikä on mulle siis hankaluus, kun tykkään matkustaa paljon yksin, mutta ei ole ajokorttia). Hyviä matkoja sulle tälle vuodelle!

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 3.1.2020 at 18:46

  Sinulla olikin todella rikas ja monipuolinen matkailuvuosi! Mikä vuonna 2019 käymistäsi kaupungeista on oma suosikkisi? 🙂

  • Reply Emma 4.1.2020 at 12:19

   Matkoista oli kyllä yksi ylitse muiden, nimittäin Galicia! Se oli ihan uskomattoman upeaa seutua! Yksittäisten kaupunkien sarjassa taas Venetsia kyllä veisi ylivoimaisen voiton.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG