Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piyya 28.10.2019 at 21:21

  Todella hurmaavan tuntuinen paikka. Haluan kanssa viettää tuolla muutaman yön ja käydä Italian puolella siinä samalla. Italia kuume on todella korkealla viime viikon pikavisiitin jälkeen mutta Nizza ja Riviera houkuttelee yhtä lailla. Noi värit ja tuo seesteisyys , aahh !

  • Reply Emma 29.10.2019 at 16:13

   Mulla on ollut myös tarkoituksena tehdä Mentonista retki Italian puolelle, mutta taas olin siellä lopulta liian lyhyen aikaa, että olisin raaskinut tuhlata sitä aikaa muualla käymiseen. Raportoi sinä sitten Italian puolen visiitistä jos ehdit sinne ennen mua 🙂

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 29.10.2019 at 20:03

  Mulle kävi juuri samoin. Ensin Nizzaan ja sitten alkoi kiinnostaa, mitä muuta rannikolta löytyy. Mentonista pidin kyllä paljon enemmän kuin Nizzasta. Ihastuin muuten noihin vanhoihin ”luksushotelleishin”, joissa taisit yöpyä. Olivat parhaat päivänsä nähneet, mutta pienen rapistumisen takaa saattoi aistia vanhan loiston. Ihania, värikylläisiä kuvia sulla. Näistä suorastaan aistii Mentonin tunnelman.

  • Reply Emma 31.10.2019 at 08:00

   Joo, oon lukenutkin varmaan kaikki sun jutut tuolta päin! 🙂 Joo, tää munkin hotelli näyttää ulospäin todella upealta (tai siis siltä että on ollut 30 vuotta sitten todella upea), mutta sisällä pitäis kyllä laittaa ihan kaikki uusiksi. Toi parveke ja syyskauden hinta teki tästä ihan hyvän diilin, mutta en mä kyllä tuosta kesän varmaan kolminkertaisia hintoja maksaisi.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG