Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Cami 13.9.2019 at 19:02

  Ezessä on tullut käytyä monen monta kertaa. Tosin olin silloin nuorempi enkä noh, oikein osannut arvostaa tuon paikan kauneutta 🙂 Olisi kiva päästä nyt uudelleen näkemään hieman eri silmillä Eze!

  • Reply Emma 14.9.2019 at 23:11

   Jep, jännästi sitä iän myötä alkaa kiinnittää huomiota ihan erilaisiin juttuihin! Mullakin on joitain sellaisia kohteita, joista en nuorempana perustanut yhtään ja nyt uudestaan käytyäni olenkin ihan ihastunut!

 • Reply piyya / Levoton Sielu Maailmalla 14.9.2019 at 09:01

  Ezeen on todellakin vielä päästävä. Minähän pyörin keväisellä retkelläni ainoastaan tuolla Eze-zur-merin maisemissa 😂
  Yritin kyllä kavuta kylään, mutta jotenkin onnistuin eksymään. Siitäkin huolimatta oli mukava päivä ha kivoja maisemia vaikka ei ihan noita Ezen idyllisiä ja hulppeita maisemia.

  • Reply Emma 15.9.2019 at 10:22

   Voi ei, ilmeisesti reitin alkupää ei ole siis ihan helposti löydettävissä alhaalta päin? Ylhäältä sen bongasin ja mietin, että ensi kerralla pitää kyllä koittaa sitä jompaankumpaan suuntaan 🙂

 • Reply Eve 14.9.2019 at 13:11

  Onpa viehättäviä pikkukujia ja ihana puutarha 🙂 Olen itsekin haaveillut puutarhamatkailusta. Netflixissä on pari mainiota sarjaa, jossa tutustutaan Euroopan hienoihin puutarhoihin. Kannattaa katsoa jos kiinnostaa. Ja tietenkin seikkailla niissä ihan paikankin päällä 😀 (Ranskan puutarhahelmet ja Italian puutarhoissa onpi sarjojen nimet).

  • Reply Emma 16.9.2019 at 07:59

   Mä en ehkä lähtis pelkän puutarhan perässä matkalle, mutta ne on kyllä hienoja paikkoja poiketa kun reissussa sattuu eteen. Kaikkein eniten tykkään sellaisista hienoista trooppisista kasvihuoneista.

 • Reply Jenni | Boarding Time 19.9.2019 at 10:37

  Ei ole todellista, mulla on tässä just käsissä oma blogipostaus Ezestä! Pari viikkoa sitten oltiin viimeksi, oiskohan tää ollut neljäs vai viides kerta kyseisessä pikkukylässä. Siellä kun sattuu olemaan yksi lempihotelleistamme Rivieralla ja tykätään usein muutama yö siellä viettää. Noh, mulla on sitten muuten niitä aurinkoisia kuvia omassa jutussani, että tuleepahan molemmat sääolosuhteet lukijoille esiteltyä. 😊

  • Reply Emma 20.9.2019 at 07:27

   Mahtavaa! Mä viimeks Rivieralla käydessäni mietin, että ensi kerralla yövyin kyllä muualla kuin Nizzassa. Mieluusti kuulisin siis lisää teidän lempihotellista Ezessä?

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG