Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Reissu-Jani 14.7.2019 at 10:46

  Tulin juuri viikko sitten takaisin Busanista Suomeen. Olin neljä päivää Busanissa – ilmat olivat hieman ”harmaat”.. Hauska katsoa Haeundaen rannan kuvia vuosien takaa — se on hieman muuttunut viime aikoina. Kirjoittelen kohta Busanista blogiin kun ehdin. Syy miksi matkustettiin Busaniin oli Gamcheon Cultural Village – hienon värisiä taloja rinteellä. Kiinnitin myös huomiota tuohon Finnairin ilmoitukseen — olimme juuri tällöin Busanissa kun juttu julkaistiin. Hyvä että reitti avataan.

  • Reply Emma 15.7.2019 at 10:33

   Mielenkiintoinen reitti tosiaan, vaikka toisaalta Busan on kyllä todella lähellä Soulia, johon jo lennetään. Mutta jos sattuisi saamaan suoraan Busaniin jonkun hyvän tarjouksen, niin ehdottomasti lähtisin! Linkkaan sitten sunkin jutun tähän, kun valmistuu!

 • Reply Marttiina | Onioni.fi 15.7.2019 at 16:16

  Tykästyin tosi paljon Koreaan meidän reissun aikana. Ihanaa, että oot päässyt viettämään pidemmän pätkän siellä, varmasti tosi mielenkiintoista! Kiva nähdä kuvia tuolta Yonggungsan temppeliltä ja rannoilta, jonne ei itse sitten päästy kelien vuoksi. Busaniin voisin mennä uudelleen.☺️

  • Reply Emma 16.7.2019 at 14:20

   Jep, Korea on ihan mahtavan monipuolinen maa! Vaikka sain asua siellä melkein puoli vuotta, niin silti jäi paljon, paljon näkemättä. Oi että kuinka nyt alkaa tehdä mieli takaisin!

 • Reply Siiri / Pilkettä 22.7.2019 at 08:17

  Kuinka sattuikaan, minäkin bongasin tuon Finnairin uutisen ja heti sitten bongasin postauksesi ja pakkohan sitä oli tulla uteliaana katsomaan mikälaiseen paikkaan matkustaminen juuri helpottui. Onhan se hienon ja omalaatuisen oloinen!

  • Reply Emma 24.7.2019 at 14:09

   Busanhan on kyllä helposti saavutettavissa junalla Soulistakin, että sikäli tämä reitti ei avannut mitään upouutta kohdetta, mutta voisi olla kiva vaihtoehto vaikka lentää mennessä Souliin ja palata Busanista. Siinä välissä voisi seikkailla Koreassa junalla tai bussilla.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG