You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 4.7.2019 at 10:08

  Mikäpä on laivan lipuessa merimaisemissa istuskella aurinkoterassilla. En juuri ole drinksujen ystävä, mutta noi raikkaat kuoharipohjaiset drinksut sopivat kesään mitä parhaiten. Toi äyriäisvati sai aikaan kuolausilmiön 🙂

  • Reply Emma 5.7.2019 at 09:01

   Mä taas olen melkein aina alkoholittomalla linjalla, mutta drinkit kyllä maistuu, kun ammattilainen tekee! Viiniä tai olutta ei tulisi juotua lasia enempää, mutta näissä sai maistella niin paljon erilaisia makuja, ettei meinannut malttaa lopettaa 😀

 • Reply INDIVUE 5.7.2019 at 13:05

  Itse matkustin juuri kilpailevalla yhtiöllä, jonka juoma-automaatista sai makeaa puolukkamehua. Tein matkasta videon, jos haluat katsoa. Toinen laivayhtiö puolestaan tarjosi uskomattoman hyvää valkoviiniä, mutta nimi jäi salaisuudeksi.

  Juttusi perusteella Viking-laivalla kokeilemisen arvoisia olisivat juurikin Chemex-kahvi macaron-leivosten kera.

  • Reply Emma 6.7.2019 at 13:16

   Jos on kahvin ystävä, niin chemexiä kannattaa kyllä kokeilla vaikka ihan vaan uteliaisuudesta!

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA 6.7.2019 at 22:29

  En tajunnut vielä pari vuotta sitten koko sanaa Aperol Spritz. Olin kyllä nähnyt sen mainoksissa, mutta en vaan tajunnut mistä on kyse. Sitten jossain huikkasin tarjoilijalle, että haluan tuollaisen. Olin hieman pettynyt, kun tajusin juoman etäisesti muistuttavan Campari tuoremehua, mitä vedettiin 90-luvulla 😀

  Nyt olen jo päässyt juoman makuun, mutta ehkäpä se ei ihan suosikkini ole.

  • Reply Emma 7.7.2019 at 20:48

   Campari-tuoremehu ei todellakaan ollut munkaan lemppari, yök miksi muistutit 😀 Toi Martinin Fiero ei ole niin katkeromainen, vaan siinä maistuu (ainakin mun suuhun) enemmän sellainen portviinimäisyys. Tonicin kanssa tulee siis raikas, mutta sellainen pehmeän pyöreä drinksu!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG