Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Susanna 7.6.2019 at 21:30

  Mielenkiintoinen matka! ja aika upeita rantoja myös. Maisemat on aika erilaiset kuin etelä-Espanjassa

  • Reply Emma 8.6.2019 at 14:14

   Oli todellakin mielenkiintoinen reissu ja jotain ihan muuta kuin Etelä-Espanja! Vaikka tykkään kovasti Välimerenkin maisemista, niin kyllä näissä vaan on mulle vielä enemmän sitä jotain <3

 • Reply Maarit Johanna 9.6.2019 at 12:02

  Tulipa yllätyksenä tuo kelttien jälkeläisyys! Näkyyköhän se jotenkin myös ihmisten luonteessa, olisipa jännä perehtyä asiaan enemmän. Kaikki nämä ruoka ja viini ja maisemakuvat ja tuo ihana puutarhahuone! Jatkossa kiinnostaa tosi paljon enemmän matkustaa tuollaisiin rauhallisiin kohteisiin, jotka on mahdollisimman kaukana ryysiksistä. Voisin harkita ajavani tuonne autolla vaikka koko matkan Suomesta. Näyttää niin hurmaavalta!

  • Reply Emma 18.6.2019 at 07:21

   Joo, tuossa kelttiasiassa riittäisi kyllä perehdyttävää, se oli tosi mielenkiintoista! Mua myös enemmän ja enemmän kiinnostaa sellaiset ”kakkoskohteet”, joissa on enemmän omaa rauhaa ja tilaa. Samoin on paljon kivempi matkustaa sesongin ulkopuolella, usein myös säiden takia, kun en ole koskaan esim. tykännyt kovin helteisistä keleistä!

 • Reply Mirva / Albanianlomakodit.com 9.6.2019 at 21:54

  Todella kattava juttu! Varsinkin nuo merenelävä ruoka kuvat ja kaikki muutkin kuvat ihan priimaa! 🐙

  • Reply Emma 18.6.2019 at 07:57

   Kiitos Mirva <3

 • Reply Jenni / Unelmatrippi 10.6.2019 at 10:49

  Kuulostaa aivan ihanalta lomalta! <3 Ja tuo syömisen eskaloituminen ravintolassa kuulostaa varsin tutulta. Meillä se ruokien tilailu vain yleensä lähtee lapasesta jo ennen kuin mitään on edes maistettu. 😀 Pelkkä ruokalistan selailu riittää.

  • Reply Emma 18.6.2019 at 07:59

   Haha joo, ei mitään uutta kyllä mullekaan! Yksin reissatessa toi on vaan hankalaa, kun ei kehtaa tilata neljää annosta – eikä tietty pysty syömäänkään ihan niin montaa 😀 Ois niin kiva jos ois yleisesti enemmän tarjolla sellaisia pieniä maisteluannoksia, mitä vois tilata enemmän.

 • Reply Jenna / Citylights & Sunsets 10.6.2019 at 21:16

  Vaikutti ihanalta tuo hotelli keskellä maaseutua! Pääsisipä tuonne rentoutumaan vaikka vuorokaudeksi 😀 Aivan vierasta seutua itselle, ainakin toistaiseksi!

  • Reply Emma 18.6.2019 at 08:03

   Jep, tohon hotelliin voisin mennä vaikka viikoksi ja tehdä sieltä kaikkia ihania päiväretkiä! <3

 • Reply Tiina Johanna / Kookospalmun alla 12.6.2019 at 11:44

  Upeita maisemia! Galician seutu on todella kaunista ja monipuolista. Itse vasta haaveilen sinne pääsystä, mutta toivottavasti se toteutuisi pian. 🙂 Ei voi muuta kuin ihailla näitä kuviasi ja tuo hotellinne maaseudulla olisi upea rentoutumiskeidas.

  • Reply Emma 18.6.2019 at 12:39

   Toivottavasti pääset Galiciaan pian, ihan varmaan tykkäät noista maisemista! 🙂

 • Reply Merja / Merjan matkassa 14.6.2019 at 21:17

  Kyllä sait vakuuttuneeksi Galician kauneudesta 🙂 Upeita rantoja ja hienoja jylhiä maisemia. Merenelävät ei mulle uppoa, mutta en anna sen häiritä. Eiköhän sieltä muutakin hyvää syötävää löytyisi. En muuten tiennyt, että on olemassa noin montaa eri simpukkalajia. Oliko niissä makueroja? Pieni maaseutuhotelli näytti myös todella symppikseltä. Tuollaiset paikat ovat todellisia helmiä.

  • Reply Emma 19.6.2019 at 08:32

   Eiköhän sieltä muutakin syötävää löytyisi joo, en vaan osaa sanoa mitä kun itse söin 10 päivää simpukoita ja äyriäisiä 😀 Ja todellakin, kun simpukoita syö joka päivä eri lajeja ja ne on tuoreita ja miedosti maustettuja, niin niistä löytää uskomattoman paljon makueroja!

 • Reply Anna | Muuttolintu 15.6.2019 at 02:10

  Siis vau, tänne täytyy ehdottomasti lähteä autoilemaan, ehkä jo seuraavalla Euroopan matkalla. Ruoka näyttää myös niin hyvältä, nuo veitsisimpukat on meille uusi tuttavuus!

  • Reply Emma 19.6.2019 at 08:33

   Te varmasti tykkäisitte – ja mä tykkäisin katsella teidän upeita kuvia Galiciasta <3 Veitsisimpukat oli todellinen yllättäjä, aivan järjettömän hyviä!

 • Reply Eeva / Eevagamunda-blogi 15.6.2019 at 10:30

  Ihana ja kattava juttu Galiciasta. Itse olen pyrähtänyt siellä vain muutaman päivän reissun, joten läheskään noin paljoa en ehtinyt nähdä. Hurmaavilla Cies-saarilla pääsimme käymään, mutta esimerkiksi Playa de las Catedrales on näkemättä. Palaan Galiciaan ehdottomasti. Suosittelen muuten myös mainitsemaasi naapuri-itsehallintoaluetta Asturiaa. Luonto ja ruoka on hyvin samanlaista kuin Galiciassa, mutta rantakylät vielä värikkäämpiä. Tuo on todellakin täysin eri maailma kuin esimerkiksi tämä Etelä-Espanjan Andalusia missä asun 🙂

  • Reply Emma 19.6.2019 at 15:08

   No jopas, Asturia pitää siis ottaa seuraavaksi työn alle! Siitä taidetaan Suomessa tietää vielä vähemmän kuin Galiciasta. Oi, Espanja on kyllä niin mahtavan monipuolinen!

 • Reply Magical Maaret 18.6.2019 at 17:38

  Vau näyttääpä upealta! Moneen suuntaan täällä Espanjassa ollaan matkattu (matkavideoita ja muita Espanjassa asumiseen liittyviä videoita löytyy täältä https://www.youtube.com/channel/UCHH-l7LPkvqneIXZ5Ev5krQ?sub_confirmation=1), mutta ei olla vielä Galiciaan päästy 🙂 Toivottavasti jonain päivänä päästään katselemaan nuita upeita rantoja.

  • Reply Emma 20.6.2019 at 08:32

   Kannattaa todellakin poiketa myös tuonne luoteiskulmaan, en usko että siitä voi kukaan olla tykkäämättä! <3

 • Reply Asko Leppilampi 11.1.2020 at 11:24

  Olin lukenut Vigosta ja noista rannoista aiemminkin, mutta nyt vakuutuin, että tuolla käymme toukokuussa. Kiitos eniromaisesta postauksesta! Saattaa olla, että laitan vielä yv:ä.

  • Reply Emma 13.1.2020 at 19:58

   Etelä-Galician ja Pohjois-Galician rannikot eroavat melko paljon toisistaan – katso ihmeessä se mun toinen Galician majakkajuttuni myös, niin näät vielä enemmän rannikkokuvia!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG