Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Reason for Season 26.5.2019 at 16:05

  Tallinna <3. Se on vaan niin mahtava kaupunki. Tässä tulee sellainen fiilis, että seuraavalle reissulle voisi vaikka suunnitella näitä kohteita etukäteen, kun monesti tulee vaan haahuiltua (yleensä juuri jossain Telliskiven huudeilla). Ja ravintolt näyttävät vaan niin hyvältä :P. Taidankin lähteä tässä parin viikon sisällä käymään Tallinnassa :D.

  • Reply Emma 28.5.2019 at 21:57

   Ja miten ihanan helppoa se on teille Helsingissä asuville lähteä siellä käymään! Etenkin toi ravintolatarjota kyllä houkuttelee muakin tekemään pian uusintareissun..

 • Reply Reissu-Jani 26.5.2019 at 18:28

  Noblessneristä en ollut kuullutkaan — muut paikat ovat hyvin tuttuja. Myös hipseri-Telliskivi. Pitänee käydä Pohjalassa panimossa maistamassa oluita

  • Reply Emma 28.5.2019 at 21:59

   Tykkäisit varmasti Põhjalan panimosta, niin oluesta kuin ruuastakin! Kannattaa poiketa!

  • Reply Riittaliisa 9.10.2019 at 14:53

   Uusin Baltic Guide kertoo Noblesserista.

 • Reply Mari 26.5.2019 at 21:59

  Kiitos vinkeistä. Tuo kasvitieteellinen puutarha pitäisi kyllä käydä katsomassa. Ja siis joukukoristekauppa! Sinnekin olisi päästävä. Ei olekaan pitkään aikaan tullut lähdettyä Viron puolelle. Pitäisiköhän harkita?

  • Reply Emma 28.5.2019 at 22:01

   Se on kyllä jännä miten kuulemieni kommenttien perusteella ”kaikki” on jotenkin missanneet Kasvitieteellisen, vaikka Tallinna on muuten niin tuttu suomalaisille. Mutta siellä todellakin kannattaa käydä! Että eikun Tallinnan reissu harkintaan vaan! 🙂

 • Reply Silja 27.5.2019 at 12:49

  Juuri niin! Itsekkin kävin pitkästä aikaa ja ihastuin Tallinnaan uudelleen. Ison suosituksen minulta saa Lennusadam (seaplane harbour). Ravintola-suosituksina: Mon Repos ja F hoone, ja brunssipaikkana Paju villa.

  • Reply Emma 28.5.2019 at 22:22

   Ooh, Tallinnan brunssit pitääkin ottaa seuraavaksi kokeiluun! Ja käymättä on mulla myös tuo Lennusadam, että kai se on pian mentävä taas uudestaan! 🙂

 • Reply Asko Leppilampi 30.5.2019 at 07:30

  Kiitos hienosta kokonaisuudesta. Jälleen uusia meille tuntemattomia paikkoja ja kohteita olet sinne valinnut, joten talteen menee. Olisipa ollut näytillä viikko sitten sillä olimme viikonlioulla Tallinnassa. No, baletti ja musikaali täyttivät hyvin matkaajien toiveet.

  • Reply Emma 31.5.2019 at 11:31

   Onneksi Tallinna on niin lähellä, että sinne pääsee aina helposti uudestaan! Baletti ja musikaali kuulostaa hyvältä ohjelmalta, minä voisin koittaa niitä seuraavaksi!

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 30.5.2019 at 13:52

  Olipa kivanoloisia paikkoja! Kaikki näistä on mulle tuntemattomia 🙂 Tallinna on Köpiksen ja Tukholman ohella sellaisia paikkoja, joissa tuntuu, että vaikka on käynyt useaan otteeseen, agenda on ollut aina jokin eri kuin kaupunkiin tutustuminen niin koko ajan kaivelee, onko sittenkään nähnyt paikkaa. Mä olen omissa polttareissa kävellyt teletornin reunalla, se oli mahtavaa! Kasvitieteellistä puutarhaa en sieltä yläilmoista osannut kyllä bongata.

  • Reply Emma 31.5.2019 at 11:33

   Muistankin lukeneeni sun reunalla kävelystä, oli kyllä varmaan mahtava polttariohjelmanumero! Kasvitieteellinen on saamieni kommenttien mukaan todella monelle vielä tuntematon paikka!

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi 1.6.2019 at 07:03

  Tuo Juur ja Leib vaikuttaa niin hyviltä, monta kertaa pitänyt käydä. Tallinnassa on niin paljon kivoja ravintoloita, joka tekee hankalaksi aina päättää reissun ravintolat. Tästä postauksesta löytyi kivoja vinkkejä itselle tulevaisuuteen, kiitos niistä!

  • Reply Emma 2.6.2019 at 10:02

   Joo, niitä hyviä ravintoloita on ihan liikaa, tulee runsaudenpula! Kiva, että löytyi käyttökelpoisia vinkkejä!

 • Reply Suvi / Suvin matkassa 1.6.2019 at 14:35

  Kiitos vinkeistä, Fotografiskaan ja tuohon Noblessner alueeseen pitää ehdottomasti käydä vielä kesän aikana tutustumassa.

  • Reply Emma 2.6.2019 at 10:03

   Jep, Fotografiska on ihan must ja haluan kokeilemaan myös sen ravintolaa!

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 1.6.2019 at 20:00

  Tallinna se on kumma runsaudensarvi. Jatkuvasti nousee uusia hyviä ravintoloita ja uusia mielenkiintoisia alueita, kuten tuo Noblessner. On niin hienoa, kun kaikenlainen artesaani-henki kukoistaa, oli sitten kysymys käsitöistä tai elintarvikkeista. Kiitos myös tuosta puutarhavinkistä. Kasvitieteelliset puutarhat ovat niin mun juttu, enkä olekaan aiemmin kuullut, että Tallinnastakin löytyy tällainen kaunis puutarhakohde.

  • Reply Emma 2.6.2019 at 10:08

   No just näin! Ei tarvi kuin hetkeksi selkänsä kääntää, niin jo siellä on 10 uutta mielenkiintoista ravintolaa ja kaikkea muuta ihan uutta! Jännä juttu muuten (ainakin omalla kohdallani siis), että reissussa laitan kyllä rahaa erilaisiin pienyrittäjien tuotteisiin, mutta kotimaassa sitä muuttuu jotenkin kitsaammaksi ja ”ostaa sieltä mistä halvimmalla saa”. Pitäisi panostaa tähän ihan Suomessakin!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 2.6.2019 at 07:10

  Tämähän tuli hyvään saumaan kun juuri kaavailimme tänä kesänä käyvämme Tallinnassa. Edellisestä kerrasta onkin jo vuosia aikaa, joten vinkkejä todella kaivataan. Mutta siis ihanan kuuloisia nuo juomat! Kiva, että nykyään on vähän jotain eksoottisempaakin tarjolla holittomaankin lasiin.

  • Reply Emma 3.6.2019 at 16:17

   Joo, mä NIIN tykkäsin tosta juomapuolesta <3

 • Reply Anuliia 30.9.2019 at 15:59

  Kulttuurin ystävinä käymme usein Tallinnassa. Kumu, Kadriorgin palatsi ja muutama muu Kulttuuritehdas tulee testattua. Toki ei kaikkia samalla kertaa tietenkään. Fotografiska on nähty myös melkein heti sen avauduttua. Sitten vaan lunastamaan johonkin kivaan ravintolaan. Rataskaevo on yksi suosikki. Pyritään kyllä usein menemään johonkin uuteen paikkaan vaikka joku jo kokeiltu vetääkin. Balthasar on myös parhaiden listalla. Seuraavan kerran joulumarkkinoiden aikaan taas Tallinnaan. Ennen sitä on pari muuta lyhyehköä reissua eli ainakin Vilnaan ja toinen on teemaristeily Eckeröllä.

  • Reply Emma 3.10.2019 at 19:41

   Mulla oli myös aikeena mennä käymään Fotografiskassa heti sen auettua, mutta vielä en ole päässyt. Toivottavasti pian! Joulun alla voi kyllä tehdä reissun Tallinnan joulutoreille ja samalla museoihin ja syömään 🙂

 • Reply Riittaliisa 30.9.2019 at 16:01

  Minä en käy koskaan missään kaupassa eli en ole shoppailijasielu.

  • Reply Emma 3.10.2019 at 19:41

   Onneksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää vaikkei shoppailusta tykkäisikään 🙂

 • Reply Raija 6.10.2019 at 15:00

  Historia, taide ja kaikki kulttuuriin liittyvä on minulle sitä ominta aluetta. Tallinna tarjoaa kaikkea tuota.

  • Reply Emma 10.10.2019 at 16:19

   Tallinna on hurjan monipuolinen <3

 • Reply Riittaliisa 18.10.2019 at 16:19

  Hyvä että sponsorit mainitaan. Sisältö on ky.lä aika laaja.

 • Leave a Reply

  DR64JYRDBG