Suomen suurin matkablogiyhteisö

Amarillon elämyksellinen The Table kokoaa ystävät yhteen

Kaupallinen yhteistyö: HOK-Elanto / Ravintola Amarillo Helsinki

Olen ihan fiiliksissä aina kun hyvään ruokaan yhdistyy lisäksi elämyksellisyys. Esimerkiksi haarukalla ja veitsellä syöminenhän on ihan last season, nyt kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen ventovieraiden kanssa ja syödään sormin!

Sain kutsun Helsingin uudistetun Amarillon avajaisiin ja testaamaan sen uutta The Table -konseptia. The Table meinaa käytännössä sitä, että ravintolan parhaalta paikalta löytyy iso 8 hengen pöytä, jonka voi varata paitsi kokonaan omalle seurueelleen, niin pöydästä voi varata myös vaikka vaan yhden tai kaksi paikkaa. Tällainen sosiaalinen syöminen tuntemattomien – ehkäpä illan päätteeksi uusien ystävien – kanssa on ihan uutta Suomessa, ja sitä kannattaa uskaltautua kokeilemaan!

 

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

 

The Tablen asiakkaat saavat illan ajaksi oman tarjoilijan, tai Amarillon kielellä entertainerin, joka kiikuttaa keittiöstä pöytään yllätyksellisiä ja näyttäviä ruokalajeja toisensa perään yhteisesti jaettaviksi. Ja yhtäkään ruokalajia ei tosiaan syödä ruokailuvälineillä, vaan sormin! Pöytään on katettu tätä varten myös kumihanskat, jotka ovat erityisen kätevät sotkuisia ruokia syödessä.

Ruuan ja uusien ystävien lisäksi The Table -elämyksen täydentävät pienet iltaan kuuluvat ohjelmanumerot. Ruokajuomat tuodaan pöytään savuavilla kottikärryillä, välishotti liekitetään näyttävästi pöydässä, keskustelua vieruskaverin kanssa voi herätellä hauskoilla kysymyskorteilla ja lopulta päästään yhdessä jopa etsimään aarretta, joka on kätketty jonnekin ravintolaan!

 

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

 

Amarillon kokit loihtivat joka kerta The Table -asiakkaille vähän erilaisen menun ja se on siis syöjillekin etukäteen yllätys. Allergiat ja ruokavaliot otetaan tietysti huomioon, kun niistä ilmoittaa etukäteen. Meidän seurueelle tarjoiltiin tällaisia herkkuja:

 

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ilta aloitettiin Death Before Dinner -cocktaililla, johon tulee valkoista rommia, sitruunamehua ja mustaa ananas-shrub-siirappia

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Alkupaloina lohicevicheä ja guacamolea, friteerattuja banaanilastuja, vegaanimajoneesia ja halloumiranskalaisia

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Väliruuaksi nachoja, juustokastiketta, salsaa, jalapenoa, creme fraichea, guacamolea ja chipotle mole -kastiketta. Sitä taattua ja perinteistä texmexiä, ja ah niin hyvää!

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ribsejä ja wingsejä – kumihanskat käyttöön!

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Pääruuaksi mahdoton vadillinen naudan flank steak quesadilloja, vegaanisia tacoja (nää oli ihan lemppareita: täytteenä kikhernepihviä, papusalsaa, guacamolea, tomaattisalsaa ja vegaanista majoneesia), falafelejä, bataattilohkoja chimichurrikastikkeella, vesimelonia ja mangotäytteisiä salaattiveneitä.

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Jälkkäriksi munkkia, brownieseja, mansikoita ja hedelmiä liekitetyn suklaakastikkeen kanssa.

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

 

Kaiken tämän herkuttelun ja mukavan parituntisen illallisen jälkeen olimme varmoja, että elämykset loppuivat jälkiruokiin. Mutta vielä oli tiedossa viimeinen yllätys, siirryimme nimittäin pöydän äärestä baarin puolelle sheikkaamaan vielä itsellemme loppudrinkit eli Amarillon House Margaritat!

 

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Amarillon House Margarita on yhtä kuin tequilaa, cointreau-likööriä, falernumsiirappia sekä tuorepuristettua appelsiini- ja limemehua.

 

The Table -elämys maksaa asiakasomistajille 44,90 e / henkilö (49 e ilman S-Etukorttia). Ja tähän hintaan kuuluu todellakin kaikki tässäkin jutussa mainitut ruuat ja juomat (menu siis vaihtelee, mutta hintaan kuuluu aina erilaisia Meksikon makuja alkuruokina, välipaloina, pääruokina ja jälkiruokina) ja ohjelma. Varsin mainio hinta-laatusuhde siis! The Table -elämys sopii loistavasti myös esimerkiksi lahjaksi, tyttöjen iltaan, etkoille, synttäreille tai vaikka polttareihin! Helsingin Amarillon The Table on tarjolla viikonloppuiltaisin, varaukset Raflaamon sivuilta.

PS. Tsekkaa myös muut uudistuneet Amarillot – tänä keväänä ehdit myös koittamaan Amarillon ilmaista Noutaja-palvelua näissä kaupungeissa näinä viikonloppuina: Kotka 17.–18.5., Kuopio 24.–25.5., Kouvola 31.5.–1.6., Hämeenlinna 7.–8.6. ja Tallinna 14.–15.6.

 

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

Ravintola Amarillo Helsinki The Table

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Piyya 20.5.2019 at 21:32

  Tästä uudesta table elämyksistä en ole kuullut muuta kuin hyvää. Täytyy toivoa, että tulee tilaisuus päätöstä osallistumaan tai järjestämään itse yllätyksen ystäville tämän äärellä.

  • Reply Emma 23.5.2019 at 11:27

   Kiva kuulla, että muutkin on tykänneet! Hinta oli musta yllättävän hyvä tälle koko setille, joten ihan hyvin vois ilman sen erityisempää juhlasyytäkin mennä vaikka kaverin kanssa koittamaan!

 • Reply Sandra 22.5.2019 at 09:00

  Olipas jännä konsepti! Hyvä kun Amarillo uudistuu, koska aikalailla samalla sapluunalla on menty jo melko pitkään. Ateriat näyttivät kuitenkin samantyylisiltä kuin aiemmin, varmasti noita tullaan Amarillosta hakemaankin.

  Jälkkäripuoli ja drinkit näyttivät kieltämättä herkullisilta!

  • Reply Emma 23.5.2019 at 14:12

   Joo, ruoka on sinänsä vanhaa tuttua ja hyväksihavaittua Amarilloa! Tähän The Tablen tarjontaan oli mun mielestä kivasti tuotu kuitenkin paljon kasvista mukaan, mikä on ehkä vähän sitä uutta tyyliä. Lihansyöjäkin pääsee tässä ”turvallisesti” maistelemaan falafelejä, vegaanisia tacoja jne. ja ehkä huomaa, ettei ne niin pelottavia olleetkaan 😀

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi 26.5.2019 at 08:38

  Tuo, että saatiin valmistaa drinkit lopussa itse oli kyllä hauska lisä! Olin niin yllättynyt, että meidän sääntö-Suomessa saa edes toimia noin. Table jatkoon! 🤩

  • Reply Emma 27.5.2019 at 11:53

   Jep, oli kyllä hauskaa päästä tekemään itse ja syömään ihan omin kätösin 🙂

  Leave a Reply