Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Piyya 30.3.2019 at 09:14

  Riika on kaupunki joka on jäänyt vielä käymättä, niin helppoa kun sinne onkin mennä ja edullista. Eipä le edes kauttakulkuna tullut koskaan käytettyä lentokenttää. Todennäköisesti jossain vaiheessa näin tulee kuitenkin käymään 😉 joten vinkit tulee silloin käyttöön

  • Reply Emma 31.3.2019 at 20:36

   Joo, Riika on kyllä mainio viikonloppukohde tai vaihtoehtoisesti jos lentää sitä kautta niin kannattaa ottaa pidempi välilasku ja käydä ainakin päiväseltään tutustumassa!

 • Reply Päivi/ Kelvästä kartalle 8.2.2020 at 13:57

  Kiitos hyvästä selvityksestä. Tästä sai hyvät vinkit kentältä kaupungille kulkemiseen, ei tarvitse taksia harkitakaan.

  • Reply Emma 9.2.2020 at 21:26

   Mahtavaa jos tästä oli hyötyä! Hyvää Riian matkaa!

 • Reply Nimetön 15.2.2020 at 18:37

  Olipa selkeä teksti, kiitos. Selkeys ja hyvät ohjeet on harvinaista herkkua.
  Kysyisin vielä vinkkiä löytyykö lentokentältä jotain rauhallista soppea ottaa pienet torkut aamulla? Lentoni laskeutuu 6.30 ja minulla on tapaaminen lentokentällä vasta kympiltä, joten ajattelin jatkaa lennon keskeyttämiä unia tapaamista odotellessa. Yritän selvittää etukäteen missä niin voi tehdä, kun aamulla väsyneenä ei välttämättä jaksa kuin kaatua ensimmäiseen tuoliin ja sitten ahdistua metelistä ympärillään, jollei ole selkeää suuntaa mihin mennä.

  • Reply Emma 16.2.2020 at 16:03

   Kiitos paljon, kiva kun tykkäsit! Mulle ei ikävä kyllä tule mieleen mitään erityisen rauhallista paikkaa lentokentällä, paitsi tietysti lounge, mutta sinne pitää sitten maksaa erikseen.

 • Reply Tuula 3.8.2020 at 09:51

  Olen itsekin suunnitellut lentoa Riian kautta. Lentojen välillä on runsaasti aikaa ja ajattelin käydä Riian keskustassa lounaalla sekä kävelemässä vanhassa kaupungissa. Säästääköhän siinä aikaa jos ottaa lentokenttäkuljetuksen vai onko bussi yhtä nopea?

  • Reply Emma 4.8.2020 at 14:15

   Toki siinä jonkun verran aikaa säästää jos menee kaupungille esim. taksilla eikä bussilla. Eniten siinä, että busseja menee arviolta vartin välein ja jos molemmissa päissä sattuu joutumaan odotella busseja, niin taksilla on heti puolen tunnin säästö.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG