Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

34 Comments

 • Reply Jukka / Sillä Sipuli 24.3.2019 at 12:15

  Burano ja Murano ovat ehdottomasti käymisen arvoisia ja niissä on paljon rauhallisempaa Venetsiaan verrattuna. Aikoinaan päästiin Buranossa osallistumaan kyläjuhlaan ja oli varsin mukavaa.

  • Reply Emma 25.3.2019 at 09:42

   Oi, kyläjuhla kuulostaa ihan mahtavalta! Mä olin kans yhden Muranolla ja siellä oli tosiaan todella rauhallista (ajankohta siis maaliskuun alku, kesällä olis varmaan vilskettä sielläkin). Buranolla olisin itse asiassa halunnut yöpyä, mutta siellä oli huomattavasti kalliimmat hotellihinnat ja lisäksi lentokentälle pääsi Muranolta kätevämmin.

 • Reply Sateenmuru 24.3.2019 at 18:15

  Minua jäi niin harmittamaan edellisellä Venetsian reissulla, etten ehtinyt Buranoon ja Muranoon. Nyt harmittaa vielä enemmän! Ihanan rauhallisen ja värikkään näköistä.

  • Reply Emma 25.3.2019 at 09:42

   No höh! Mutta Venetsiaanhan voi onneksi aina matkustaa uudestaan <3

 • Reply Noora / Seikkailumielellä 25.3.2019 at 19:49

  Ihanan värikäs Burano! Tuolla tuli itsekin käytyä Venetsian reissulla joitakin vuosia sitten. Vesibussireissusta jäi mieleen kamerani osa, joka tipahti kovassa tuulessa mereen kuvatessani ikkunasta ulos. Onneksi ei mennyt koko kamera 😀

  • Reply Emma 26.3.2019 at 09:44

   Voi ei!! Onneksi ei tosiaan mennyt koko kamera!

 • Reply Pirkko / Meriharakka 26.3.2019 at 05:51

  Tästä tulee mieleen kivan värikkäitä muistoja Venetsiasta … mekin teimme retken tuonne, aikoinaan, taisi olla lokakuisella Venetsian vierailullamme. Lokakuussa pääsi muuten kokemaan myös Akva Altan, kokemus sekin San Marcon aukiolla.

  • Reply Emma 27.3.2019 at 11:32

   Tuo Venetsian tulviminen olisi kyllä aika jännä kokemus… Selvisittekö kuivin jaloin vai pitikö ostaa paikan päältä jotkut saappaankorvikkeet?

   • Reply Pirkko / Meriharakka 28.3.2019 at 18:32

    Selvittiin niillä kengillä kuin oli – aukiolle oli rakennettu ”laitureita” nostamalla pöytiä siten, että niitä pitkin käveltiin!

    • Reply Emma 29.3.2019 at 10:37

     OK, hyvä tietää vastaisen varalle 🙂

 • Reply Kohteena maailma / Rami 26.3.2019 at 09:14

  Olipahan väriä kerrakseen! Harmittaa, kun en ole parilla Venetsian reissulla Buranossa ”ehtinyt” käymään. Seuravalla reissulla on varmasti ohjelmassa mukana, harmitti viimeksi, kun aika ei vaan riittänyt. Onhan tuo hieman erinäköistä Venetsiassa itsessään, jotenkin modernimman oloista. Hyvässä ja pahassa.

  • Reply Emma 27.3.2019 at 11:33

   Joo, Buranossa ja Venetsiassa on paljon samaa, mutta myös ihan erilaista. Buranon värit on jotenkin niin in your face siinä missä Venetsian kauneus on sellaista pehmeän pumpulista ja pastellista. Itse rakastin molempia!

 • Reply Martta / Martan matkassa 27.3.2019 at 07:30

  Noi sun kuvat on ihan huikeita ja niin on myös Burano sekä Murano! Nyt harmittelen tässä kovasti kun aikanaan omalla reissulla vuosia sitten kameran laatu oli jotakin muuta kuin tämän päivän kameroissa… Sinulla on ollut ihana aurinkoinen päivä ja näitä kuvia ihaillessa tekee mieli varata oitis lennot!

  • Reply Emma 28.3.2019 at 16:43

   No itsekin voisin vaikka heti varata lennot takaisin Venetsiaan! Jännä juttu muuten kun tarkoituksella tässä yks päivä kaivoin esiin kuvat mun edelliseltä Venetsian reissulta 16 vuotta sitten (mulla oli silloin filmikamera siis), niin ne oli ihan yllättävän hyviä ja tarkkoja kuvia! Toisaalta ehkä sitä on säästänyt vaan ne onnistuneet otokset…

  • Reply Outi / Maa Quzuu-matkablogi 30.3.2019 at 07:27

   Ihanaa väreillä leikittelyä! Tästä tulee jollain tapaa mieleen Italian Cinque Terre, jossa sai ihastella samantyylistä väriloistoa! Ja ihanan hiljaisia kujia olet löytänyt!!

   • Reply Emma 31.3.2019 at 12:07

    Cinque Terre on mulla vielä haaveissa, mutta nimenomaan tällaisena värien rakastajana olen sinne aina halunnut ❤🧡💛💚

 • Reply Tiina Johanna 27.3.2019 at 14:35

  Ihania kuvia, voisin katsella ja tuijotella niitä kaikkine yksityiskohtineen vaikka kuinka pitkään (osan kohdalla teinkin niin jo) 🙂 Tätä en malta odottaa millään ja toivon pian saavani järjestettyä omankin matkan Venetsiaan ja Buranoon. Rakastan Etelä-Euroopan kujia ja rakennuksia ja kaikkea sitä väreillä leikkimistä, mitä moni paikka tarjoaa. 🙂

  Tiina Johanna, http://www.kookospalmunalla.fi

  • Reply Emma 28.3.2019 at 16:44

   Toivottavasti pääset pian Venetsiaan ja Buranoon! Mä oon kans ihan rakastunut Etelä-Euroopan väreihin – ja toisaalta niiden ihanaa vastapainoa on esim. Espanjan valkoiset kylät!

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 27.3.2019 at 22:01

  Onpa söpö! Vähän kuin uinuva Venetsia. Ja miten tyhjiä kaikki kadut ovatkaan, aika kivaa vaihtelua Venetsialle. 🙂 Tää olisi kyllä kiva paikka nähdä, mutta en usko että kovin pian olen menossa takaisin Venetsiaan. Se oli harmittavan täynnä jo kymmenen vuotta sitten. :/

  • Reply Emma 28.3.2019 at 16:45

   Joo, maaliskuussa oli kyllä ihanan rauhallista ja tyhjää! En itsekään menisi kesäaikaan Venetsiaan, mutta off seasonia kannattaa kyllä harkita!

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty 27.3.2019 at 22:45

  Nyt alkoi kyllä harmittaa, ettemme viime keväänä ajatelleet Buranoon asti. Kävimme Muranossa, joka kyllä myös oli mukavan pieni ja rauhallinen, mutta värikäs Burano näyttäisi vielä astetta ihastuttavammalta. Me tykästyimme Muranossa juuri niihin sivukujiin, joihin muut eivät lautalta suunnanneet. Sieltä löysimme myös hauskoja baareja, joiden ulkopöydissä saaren asukkaat istuivat jo aamupäivällä juomassa spritziä ja vaihtamassa kuulumisia.

  • Reply Emma 28.3.2019 at 16:47

   Mä olin myös Muranossa yhden yön (olisin halunnut Buranoon, mutta siellä oli älyttömän kalliit hotellit, eihän niitä siellä varmaan edes ole kuin muutama hassu) ja se oli kyllä mukavan hiljainen, mutta Buranoon ja Venetsiaan verrattuna kieltämättä vähän valju. Lasinpuhallusta ois ollut kiva päästä katsomaan, mutta en sitten sellaiseenkaan osunut.

 • Reply Jenni 27.3.2019 at 23:18

  Ihastuttavia kuvia! Joskus olen piipahtanut päiväseltään Venetsiassa, mutta nämä jäivät silloin vierailematta. Ihanat värit mutta missä on kaikki ihmiset?! Pyykkejä sentään näkyi olevan 😅

  • Reply Emma 28.3.2019 at 16:48

   Nyt vasta itsekin katsoin, että ihan muutama hassu ihminen tosiaan vaan on päätynyt näihin kuviin! Alkuun sain tosiaan kierrellä pitkään ihan yksin ja siitä pääaukion tuntumasta ei sitten mun mielestä niin kivoja kuvia saanutkaan. Siellä pyöri siis 90 % turisteista.

 • Reply Sari/ matkalla lähelle tai kauas 29.3.2019 at 19:43

  Todella upean näköistä. Nuo värikkäät talot ja kapeat kujat. On oltu Venetsiassa ja tuon saaren vuoksi haluan takaisin. Me olisimme silloin ollessamme matkanneet mutta emme löytäneet oikeaa vesibussi.

  • Reply Emma 31.3.2019 at 12:06

   No höh kun ette löytäneet Buranon vesibussia! Mutta hyvä syy mennä takaisin 😊

 • Reply Marttiina | Onioni.fi 31.3.2019 at 05:50

  Onpa kaunista! Mikä sateenkaarenvärinen piristysruiske! Jos joskus Venetsiaan päädyn (jostain syystä se turistimäärä on arvelluttanut…), tuonne on mentävä.☺️

  • Reply Emma 1.4.2019 at 09:59

   No eikö olekin mahtavat värit! Venetsiaa suosittelen jonain muuna vuodenaikana kuin kesällä 😊

 • Reply Katariina/Maisemajahdissa 31.3.2019 at 09:27

  Ihanaa väriterapiaa Buranossa! Ja upeaa, että pääsit nauttimaan tunnelmasta näin rauhassa. Omaa silmää miellyttää myös se, miten paikallisten arki välittyy näistä kuvista.

  • Reply Emma 1.4.2019 at 10:00

   Ajankohta (maaliskuun alku) oli kyllä ihan täydellinen siinä mielessä, että sai tosiaan kuljeskella aika rauhassa!

 • Reply Eve, Jetlaggies 31.3.2019 at 22:22

  Oi kiitos näistä kuvista ja tunnelmista. Osuivat juuri oikeaan saumaan matkasieluni elvytyksessä <3 Juuri googlattiin samoja kulmia, mutta joutuivat väistymään toisten reissusuunnitelmien ja aikatauluhaasteiden vuoksi.

  • Reply Emma 1.4.2019 at 10:01

   Kiitos! Ehkä sitten seuraavalla kerralla tänne 😊

 • Reply Heli / Drama On The Road 3.4.2019 at 13:25

  Burano on kiinnostanut niiiiin pitkään!! Mutta tähän mennessä jopa Venetsien reissut (2 kpl) ovat jääneet päiväreissuiksi, ja silloin ei tietenkään kannata lähteä höökimään myös Buranolle samana päivänä. Ensi kerralla kuitenkin suunnitteilla ihan yö tai kaksi Venetsiassa, joten ehdottomasti Burano kuuluu silloin matkaohjelmaan. Saa nähdä montako vuotta tämän haaveen toteutumiseen menee…

  • Reply Emma 4.4.2019 at 13:53

   Mullakin oli tätä ennen taustalla vaan päiväretki Venetsiaan, mutta nyt voin kyllä lämmöllä suositella ihan niin monta yötä kuin vaan mahdollista Venetsiassa! <3

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG