You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 13.3.2019 at 21:29

  Noi puvut on ihan hulppeita! Mä olen jotnekin kuvitellut, että karnevaalien aikaan Venetsiaan ei kannata havitella, koska hinnat on pilvissä. Kiva tietää, että onkin ihan mahdollista päästä edes jossain määrin osalliseksi juhlahumusta. Tuli taas yksi must to see juttu lisää 🙂

  Sitä jäin miettimään, että järjestetäänkö kaupungissa jotain tanssiaisia tai muita häppeninkejä, minne toi juhlakansa menee? Vai kierteleekö jengi noissa vermeissä vaan kaupungilla? Aika moinen vaiva nimittäin noin hienojen pukujen kanssa, jos ei ole mitään erikoista juhlajuttua.

  • Reply Emma 14.3.2019 at 11:50

   No niin mäkin kuvittelin! Ja itse asiassa joskus aiemmin vissiin katselinkin Venetsian hotellien hintoja helmikuulle ja hylkäsin suunnitelman nopeasti, mutta sitten kun myöhemmin vilkaisi tuota maaliskuun alkua, niin yllätyin löydöksistäni! En tiedä vaikuttiko se, että maaliskuun alussa elettiin siis jo karnevaalien vihoviimeisiä päiviä. Karnevaalien aikaan järjestetään tosiaan kaikenlaisia juhlia ja tanssiaisia, joissa on esim. pakollinen karnevaalipukukoodi, joten on hyvin todennäköistä että iso osa on menossa iltaisin niihin. Mutta ainakin päivisin näyttää siltä, että tyypit tosiaan vaan kiertelee ja patsastelee kuvattavina noissa vermeissä. Onneksi karnevaaliaikaan on aika viileää, muutten tulisi nopeasti melko kuuma noissa kostyymeissä!

 • Reply Terhi 17.3.2019 at 22:30

  Tuolla oisi kyllä ihan mukava pistäytyä. Ihmiset tuntuvat panostavan tosi paljon noihin pukuihin. Mahtaako siellä olla vapaapäiviä karnevalien aikaan vai kiertelevätkö ihmiset vain iltaisin?

  • Reply Emma 18.3.2019 at 12:41

   Hyvä pointti! En tiedä ottavatko ihmiset vapaata osallistuakseen karnevaaleille – tuskin kaikki nuo viimeisen päälle pukeutujat ihan turistejakaan on! Itse kiertelin karnevaalihumua katselemassa lähinnä päiväsaikaan ja silloinkin oli jo väkeä kuin pipoa. Selvästi se kyllä vielä iltaa kohden lisääntyi.

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA 18.3.2019 at 05:33

  Venetsian karnevaalit ovat esiintyneet monissa elokuvissakin. Eikös Bondikin seikkaillut niissä, vai muistanko ihan pieleen…
  Ja juuri niiden hulppeita tanssiaisia on niissä leffoissa myös esitelty. Ilmeisesti niihin voi liput maksaa tuhansia euroja.
  Voisi olla kesäkuumalla aika mahdotonta olla noissa silkeissä ja sameteissa…
  Ostitko naamiota itsellesi? Niitä oli myynnissä paljon silloinkin, kun itse keväästä joskus kävin. Ostin sitten sellaisen ihan jääkaappimagneetin muodossa vain 😀

  • Reply Emma 19.3.2019 at 10:41

   Joo, niin taisi muuten Bondkin olla karnevaaleilla! Tanssiaisia tosiaan järjestetään ja halvimmatkin liput on muutaman satasen + tietysti pukukoodi eli kunnon naamiaisasuun menee vielä rutkasti rahaa. Ihan hienoja kasvonaamioita tosiaan sai jopa jollain kympillä, mutta olin niin tiukalla käsimatkatavararajoituksella, että en olisi kuitenkaan saanut naamiota kotiin asti, joten jätin ostamatta.

 • Reply Sari / matkalla lähelle tai kauas 18.3.2019 at 19:13

  Onpa hienoja kuvia. Tuonne olisi kyllä aika hienoa eksyä karnevaaliaikaan. Miettisin, että varmaan sekioisin kamerani kanssa tuolla🤔😄

  • Reply Emma 19.3.2019 at 10:44

   No mä melko lailla sekosin itsekin 🙂 Sitten jossain vaiheessa sitä rauhoittua, kun tajusi että niitä hienoja karnevaaliasuja kyllä riittää vaikka ei jokaista saisi kuvaan 🙂

 • Reply Sofia / Project Forever 19.3.2019 at 12:29

  Oi miten upeaa pukuloistoa! Hauskaa että asuja on niin erilaisia, vaikka omaa silmää eniten miellyttävätkin nuo vanhanaikaiset, aidon näköiset puvut!

  • Reply Emma 20.3.2019 at 10:16

   Joo, ne oli kyllä upeimpia! Mieti mikä vaiva ja aika menee laittautumiseen, vau!

 • Reply Sateenmuru 20.3.2019 at 15:44

  Ah, ihastuttavia pukukuvia! Ja kuten muutkin näissä viesteissä ovat jo hämmästelleet, niin yllätyin itsekin, että karnevaaliaikaan Venetsian matka oli edullinen! Näistä kuvista huokuu viehättävä tunnelma, mutta mietin, millaista siellä ”oikeasti” on, esim. auringon laskettua: olivatko ihmiset kovassa humalassa, oliko polttariseurueita jne.? Dublinissa asumisen jälkeen on jäänyt sellainen Temple Bar -tyylinen karnevaalikammo nimittäin. :/ P.S. Olin Venetsiassa automatkalaisena viime vuonna ja ostin sieltä naamion! En ole vuosikausiin ostanut matkoilta mitään, mutta nyt päsäytin ja ostin sellaisen suuren sulallisen. Iski varmaan jokin Venetsia-kuume. 🙂

  • Reply Emma 21.3.2019 at 11:51

   Hei hyvä huomio! Mä en itse juuri enää iltasella tuolla San Marcon suunnilla liikkunut, kun asuin ihan toisella puolella Venetsiaa. Mutta kyllä jo päivän aikana huomasi, että aamupäivällä tuolla ”pelipaikoilla” oli vielä ihan kiva kuljeskella, mutta jo iltapäivästä alkoi olla liikenteessä sellainen määrä ihmisiä, että vähän ahdisti. Sekään ei sitten oikein innostanut mua lähtemään uudestaan katsomaan iltameininkejä, joten niistä en osaa sanoa.

 • Reply Anna K. - Kaukaa haettua 20.3.2019 at 19:33

  Aivan mahtava kokemus varmastikin! Tuonne mäkin haluaisin. Uskomattoman hienoja pukuja, ihanaa miten ihmiset panostaa tähän! Koska ompelen, niin kaikki kankaat ja vaatteet kiinnostaa senkin vuoksi. Olipa virkistävän erilaisia matkablogikuvia. 🙂 Kiitos!

  • Reply Emma 21.3.2019 at 11:52

   No noissa olisi kyllä ompelijalle paljon sillä silmällä -katsottavaa! Kiva kuulla, että oli virkistävän erilaisia kuvia 🙂

 • Reply espanjaan 20.3.2019 at 21:34

  Olipa upeaa nähtävää!

 • Reply Lilja Lumilla 21.3.2019 at 01:05

  Vau enpä tiennytkään, että Venetsialaiset karnevaalit ovat noin viimeisen päälle! Tuonne olisi kyllä ihana päästä noin hyvällä ajoituksella! Ei muuta kuin bucket listitlle!

  • Reply Emma 21.3.2019 at 21:09

   Haha, lisää bucket list -kamaa vaan! 🙂

 • Reply Travelloverin Annika 21.3.2019 at 09:43

  Kiitos! Kiitos, Emma! <3

  • Reply Emma 21.3.2019 at 21:10

   Ole hyvä! Ihanaa että sä pääset karnevaaleille myös!! <3

 • Reply Merja / Merjan matkassa 22.3.2019 at 17:26

  Yllätys minullekin, että karnevaaliaikaan lentojen ja hotellien hinnat eivät ole pilvissä, mutta saattoi tietysti johtua siitä, että oli karnevaalien viimeiset päivät menossa. Pukuloisto on kyllä upeaa ja hauskaa, että ihmiset jaksaa panostaa näihin. Minä törmäsin vuosi sitten tammikuussa Bryggessa Les Costumés de Venise -kulkueeseen, jotka olivat pukeutuneet karnevaaliasuihin. Emme tienneet etukäteen, että tällainen kulkue on kaupungissa ja ihmettelimme kun porukka selvästi odotti jotain ja poliisiautoja oli siellä täällä. Pikaisen googlettelun jälkeen selvisi mistä on kyse.

  • Reply Emma 23.3.2019 at 10:47

   Joo, noilla hotellien hinnoilla täytyy olla jotain tekemistä sen kanssa, että karnevaalit oli jo loppupuolella. Vaikka jostain myös luin, että nimenomaan se viimeinen viikonloppu ja viimeinen tiistai, jolloin on aina viralliset päättäjäiset, olisi jopa niitä kaikkein parhaita juhlapäiviä! Jännä, että venetsialainen karnevaali on levinnyt Bruggeenkin asti!

 • Reply Heli / Drama On The Road 23.3.2019 at 11:37

  Herrajumala miten huikeeta panostusta!! Ittee varmaan vähän kuumottais kävellä tuolla heidän seassaan, pelkään sitä kun en näe ihmisten silmiä ja ilmeitä 😀 Ihmisiä pitäis pystyä lukeen 😀

  • Reply Emma 24.3.2019 at 12:42

   Hei ihanaa, että joku muukin tunnistaa tän! Just toi, että kun et yhtään pysty lukemaan ihmistä, ei tiedä mitä se siellä naamion takana ajattelee, se on todella häiritsevää!

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 23.3.2019 at 20:21

  Vitsit mitä panostusta karnevaaleissa, nuo puvut ja naamiot on kyllä upeita. Varmaan aikamoinen kokemus olla näkemässä tällaista paikan päällä.

  • Reply Emma 24.3.2019 at 12:43

   Oli kyllä tosiaan ihan kerran elämässä -kokemus!

 • Reply Jenna / Citylights & Sunsets 25.3.2019 at 13:24

  Mieletöntä pukuloistoa! Varmasti upea kokemus päästä näkemään tuota paikan päällä. Rakastan Italiaa, mutta Venetsiassa en ole vielä päässyt käymään. Toukokuussa reissataan Pohjois-Italiassa ja Sveitsissä, ihanasti pääsi tän myötä fiilistelemään tulevaa reissua 🙂

  • Reply Emma 26.3.2019 at 09:43

   Voih, sun täytyy päästä käymään Venetsiassa! Se on jotain ihan käsittämättömän kaunista, jopa Italian mittakaavassa <3

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG