Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta 25.2.2019 at 13:31

  Hieman happamana luen tätä postausta, sillä minun piti yhden skenaarion mukaan olla juuri tällä hetkellä Wienissä, mutta jouduttiin lykkäämään matkaa sinne keväämmälle. Olen itsekin käynyt Wienissä vain kerran aiemmin pari vuotta sitten joulumarkkinoilla, joten keväinen Wien näyttää varmaan ihan toisenlaiselta! Mekään ei jääty jonottamaan Sacher-kahvilaan, vaan ostettiin sieltä kakku mukaan ja nautittiin se ystävien keittiössä. Jonot oli huimat ja täyttä oli siinä myymälässäkin! Muissa kahviloissa oli paljon miellyttävämpää.

  • Reply Emma 26.2.2019 at 11:26

   Voi ei, älä ole hapan! 🙂 Tässä on varmasti kultareunus ja keväinen Wien todellakin näyttää kivemmalta kuin sumuinen ja kylmä talvinen versio!

 • Reply Jonna 28.2.2019 at 07:43

  Kävin poikani kanssa viime kesänä Itävallan reissun päätteeksi Wienissä. Suurin osa päivästämme kului Praterin alueella, mutta pikakatsaus Wienin kaupunkiin ratikalla jätti vielä paljon nähtävää/odotettavaa ensi reissullekin. Olen vasta löytänyt blogisi, joten nyt lomalla on aikaa kahlata näitä sivuja läpi. Ihania kuvia olet ottanut!

  • Reply Emma 1.3.2019 at 10:40

   Oi, se Prater on multa vielä käymättä, toivottavasti pääsen sinne huvipuistoon ensi kerralla! Olikos siellä päin paljon muutakin nähtävää huvipuiston lisäksi? Onpa kiva kun tykkäät blogistani ja kiitos kun kommentoit <3

 • Reply Jonna 14.6.2020 at 20:21

  Hieman myöhässä tulee vastaus… Tarkoititko Praterin aluetta vai Wieniä yleisesti? Kävelimme n vartin verran puiston reunaa ratikalta huvipuistoon. Praterin puistoalue on laaja, ja varmasti jalat kärsivät, jos kävellen kahlaa aluetta läpi. Koko Wienistä vain palasen nähneenä mieltä jäi kaivertamaan monet rakennukset, kirkot ja keskustan kadut. Halu tutustua Wieniin tarkemmin jäi kytemään. Tarkoitus oli tänä kesänä lähteä Wien-Bratislava-Budapest-kierrokselle, mutta mutta…. 🤔

  • Reply Emma 16.6.2020 at 21:02

   Joo, Prateria nimenomaan tarkoitin, se kun on edelleen itseltäni käymättä. Toi Wien-Bratislava-Budapest-kierros on kyllä niin kiva ja vielä helppo toteuttaa!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG