Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Piyya 3.2.2019 at 19:49

  Olen kanssasi ihan samaa mieltä ja kateellisena katsonut miten Wizzair on esimerkiksi laajentanut kohteita Turusta mielenkiintoisiin kohteisiin. Tuo Tampere – Malagakin on ihan super !
  Odotan niin, että joku yhtiö huomaisi Vaasan hienon kentän, hyvin samanlainen yksinkertaisuudessaan ja raikkaudessaan kuin Tampereen kenttä.
  Täältä on aika pitkä matka aina kun lähtee maailmalle ! Mutta masilmallehan on päästävä 😉

  • Reply Emma 4.2.2019 at 21:13

   No hei vähänkö olen kateellinen Turulle!! Jouduin nöyrtymään nyt kun sieltä pääsee Makedoniaan ja varaamaan sieltä lennot syksyllä.. en tiedä vielä miten yhteydet sinne toimii Tampereelta vai pitääkö ennen tai jälkeen jäädä yöksi. Vaasastakin luulisi olevan tarpeeksi matkustajia ainakin muutamalle reitille, kun se on taas jo niin paljon lähempänä koko pohjoista Suomea (siis pohjoista Tampereelta katsottuna, en tarkoita nyt vain mitään Lappia :))!

 • Reply Antti / Lanttimatkat 3.2.2019 at 21:08

  Tampereen kenttä on erittäin kiva juurikin tuon nopean käytettävyyden ja kivan sijainnin kannalta, mutta harmiksi sinne pääseminen on vaikeampaa kuin Helsinkiin.

  En ole mielestäni käyny siellä katsomassa tätä uutta Muumi-teemaa, mutta nyt kyllä voisi, vaikkei lentäisikään mihkään.

  Malagaan tekisi mieli mennä vähän käymään, se olkoon teoriassa seuraava suuntani.

  Plussat:
  Ei tarvi Jonottaa
  Tampere

  Miinukset:
  -.-

  • Reply Emma 4.2.2019 at 21:15

   Joo, etenkin nyt vielä kun mulla on opiskelijakortti niin on jotenkin jännää, että Helsinki-Vantaalle pääsen koska vaan keskellä yötä kympillä, mutta Tampereelle pitää maksaa seitsemänkymppiä taksista. Mutta minkäs teet, ilmeisesti lentokenttäkuljetuksille ei sitten vaan kuitenkaan ole tarpeeksi kysyntää. Ja SAS vois kyllä tarjota yhdet Malagan lennot tamperelaisille matkabloggaajille 😀

   • Reply Antti / Lanttimatkat 5.2.2019 at 17:15

    Mielestäni se olisi erittäin kiva ja sitten toinen on lentoyhtiön bussikuljetus -optio lentoa ostettaessa. Toivotaan tilanteen paranevan tulevaisuudessa!

 • Reply Kirsi 7.2.2019 at 20:17

  Olen joitain kertoja lentänyt Tampereelta: Ryanairilla (terminaali 2), pari kertaa Helsinkiin ja kerran lomalennolla Teneriffalle. Onhan se luksusta, kun käytännössä vain kävelet suoraan check-in, turvatarkastus ja hetkeksi odottelemaan koneeseen nousua.

  • Reply Emma 8.2.2019 at 11:22

   No niinpä, ei todellakaan tarvi olla 2 tuntia ennen kentällä eikä miettiä että kuinka pitkät jonot mahtaa olla turvatarkastukseen 😀

 • Reply Juha 7.2.2019 at 20:30

  Ei Riikan lennon aikataulu ole varmastikaan slotista kiinni vaan jatkoyhteyksien aikataulusta. Nämä syöttölennot on ajastettu niin että Riikasta pääsee jatkamaan moneen paikkaan eteenpäin. Helsingistäkin Air Balticin Riikan lento on aamun ensimmäinen, samasta syystä.

  • Reply Emma 8.2.2019 at 11:24

   Joo, varmasti osa on tätä aikataulutusta, mutta Helsingistähän airBalticilla on muistaakseni neljäkin lentoa joka päivä, ensimmäinen tähän samaan kukon laulun aikaan ja viimeinen joskus illansuussa. Tampereen lentokin voisi olla hyvin tunnin tai pari myöhemmin ja vielä ehtisi 95 % jatkoyhteyksille Riiasta. Voi ajatella myös niin päin, että ei kukaan varaa tuota 05.25 lentoa jos jatkolento Riiasta lähtee illalla.

   • Reply Juha 8.2.2019 at 13:48

    Kyllä syy on se aikataulutus, usko pois. Riikasta lähtee Air Balticin jatkolentoja klo 07-08 aikaan noin 20 kohteeseen. Seuraava aalto on klo 12 aikaan ja siinä välissä on sangen hiljaista. Tuolla aikaisella aamulennolla ehtii siis Riikan kautta moneen Euroopan kohteeseen aikaisin – itse juuri lensin tuota kautta Vilnaan ja olin aamulla jo ennen klo 9 Vilnan keskustassa. Jos aamulennot täältä lähtisivät tunnin tai pari myöhemmin niin niiltä ei olisi yhteyttä noille aamun jatkolennoille.

 • Reply Huomautus 8.2.2019 at 00:11

  Se ei ole TKL, vaan Tampereen Seudun joukkoliikenne eli Nysse. TKL on vain yksi monista liikennöitsijöistä…

  • Reply Emma 9.2.2019 at 23:33

   Kiitos tästä tärkeästä huomautuksesta 🙂

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG