Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Piyya 10.1.2019 at 21:14

  Budapest on niitä kohteita, jotka ei ole koskaan saanut minua syttymään. Mutta olen siis ollut siellä aikoinaan interrailista ja siitä on aikaa. Budapest oli hyvin toisenlainen silloin. Toisen kerran olen tehnyt stopoverin siellä mennessäni Thessalonikiin ja taisin jännittää silloin Thessalonikin matkaani niin, että en pystynyt keskittymään Budapestin ollenkaan.
  Tuo sun joulutori tournee oli kyllä aika hauska !
  Kuvasi häikäisee taas kerran, mutta vielä taitaa muut kohteet mennä edelle.

  • Reply Emma 15.1.2019 at 18:44

   No rehellisesti täytyy myöntää, ettei se muakaan varsinaisesti syttymään saa. Se on siis kiva ja monipuolinen ja ihan mielelläni siellä käyn, mutta ei sitä ihan lempikaupunkien joukkoon voi lukea. Kiitos ihanasta kommentista tälläkin kertaa, Piyya!

 • Reply Jenni / Unelmatrippi 13.1.2019 at 19:55

  Szimpla kert on myös mun mielestä ihan ehdoton kohde Budapestissä, vaikka se onkin niin turistinen. Se on vain ilman muuta näkemisen arvoinen paikka! Kiva oli päästä tämän kirjoituksesi ja kuvien myötä myös vierailulle New York Cafehen, koska siellä ei ole tullut käytyä. Olen menossa Budapestiin helmikuussa toista kertaa, joten siinäkin mielessä oli hauska lukea kaupungista ja fiilistellä samalla tulevaa reissua. 🙂

  • Reply Emma 15.1.2019 at 18:45

   Toivottavasti säät suosivat sun helmikuun reissua! Mä tosiaan vietin paljon aikaa sisällä – ja siksikin tuli testattua näitä ravintoloita – kun koko ajan satoi..

   • Reply Jenni / Unelmatrippi 16.1.2019 at 19:48

    Kivahan se olisi, jos paistaisi, mutta satakoon, jos on sataakseen! 🙂 Edellisellä kerralla olin Budapestissä kesällä ja silloin tuli kierreltyä ulkona tosi paljon. Nyt voi hyvin keskittyä museoihin ja ravintoloihin ja sen sellaiseen. Kuvasaldo jää tietty sateisella säällä vähäisemmäksi, koska en jaksa sateessa säätää kameran suojaamisen kanssa, mutta ei voi mitään.

 • Reply Outi / Maa Quzuu 14.1.2019 at 16:47

  Mä tykästyin Budapestiin ihan valtavasti! Käytiin Simola Kertissä illalla ja paikkaa tosiaan oli täynnä huutavia brittiporukoita, mutta koska kyseessä on ihan valtava paikka, oli oman sopukan löytäminen ihan helppoa. Niin siisti paikka! New York Cafe oli myös erilailla hieno , mutta ehkä sellainen paikka, jonne ei yhden kerran jälkeen tarvitse enää mennä 🙂

  • Reply Emma 15.1.2019 at 18:46

   Hmm, onneksi en itse törmännyt huutaviin brittiporukoihin.. Mutta selväksi kävi illalla, että seuraa ja bileitä olisi helposti löytynyt jos olisi halunnut 😀

 • Reply Anni | Rajatapaukset 15.1.2019 at 22:10

  Ekan kerran kun kävin Budapestissa (ehkä 2010) en ollut kuullutkaan koko rauniobaareista, mutta sen jälkeen en varmaan ole muusta kuullutkaan. Tokalla visiitillä niitä piti käydä itsekin ihmettelemässä ja kyllähän varsinkin tuo Szimpla Kert oli aika veikeä. Kävin päiväsaikaan niin sai ihan rauhassa tutkia paikkoja ja niitä mitä ihmeellisimpiä rojuja!

  Mulle kelpais kyllä aamupala tuossa miljöössä muuten, mutta en saletisti kestäisi sitä jos muut nauttisivat jälkiruokakärrystä ja minä en! Jälkiruoka on mun suosikkiosuus brunssista!

  • Reply Emma 21.1.2019 at 10:54

   Joo, mä oon kans viimeks käynyt muistaakseni 2011 tai 2012 enkä muista että silloin olisin kuullut (tai sitten ne ei silloin syystä tai toisesta kiinnostaneet). Sittemmin ihan kaikki on niistä puhuneet ja kirjoittaneet, mutta silti ei ihan hahmottanut että mistä on kyse ennenkuin pääsi itse käymään 🙂

 • Reply Kohteena maailma / Rami 16.1.2019 at 00:54

  Sillä tavalla mielenkiintoinen postaus, että varsin tuttuja paikkoja kyseessä, vaikka kaupungissa en ole vielä ollut. Raunibaarit ja Cafe New York on kyllä bongattu jo valmiiksi, kun Budapestiin jonain päivänä jalallani astun.

  • Reply Emma 21.1.2019 at 10:55

   Hienoa, eikun Budapestiin siis – eikös sinne vielä toistaiseksi pääse suoraan Tampereeltakin Ryanairilla?

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 19.1.2019 at 20:01

  Budapest oli kyllä niin mieletön kaupunki! Haluaisin käydä siellä joskus uudestaan, sillä en muista kunnolla kaupungista muuta kuin kylpylät ja sen keskellä jokea olevan saaren, jossa oli joku uimala myös. Itse keskusta on jotenkin huonosti muistissa ja näyttää kyllä todella kivalle tässäkin postauksessa. Nuo rauniobaarit olisi ollut kiva kokemus itselle myös.

  • Reply Emma 21.1.2019 at 11:04

   Mä oon vaan kurkkinut johonkin kylpylään sisään, mutta kokematta on vielä se varsinainen lilluminen. Ensi kerralla siis!

 • Reply Travelloverin Annika 19.1.2019 at 23:01

  Tuttuja paikkoja. Ihania. Budapest on ihana. Szimpla kert oli kyllä melkoinen kokemus. Sanana rauniobaari kuulosti oudolta. En ollenkaan tiennyt, millaiseen teemapuistoon oikein osuin. Olin itse myös päivällä. Join lasin viiniä ammeenpuolikkaassa. 🙂

  • Reply Emma 22.1.2019 at 10:42

   Joo, itsekin mietin että mistähän ihme räkälistä on kyse – ja tosiaan vaikka niistä olin monesta blogista ja matkakertomuksesta lukenutkin, niin vasta kun itse pääsi käymään niin ymmärsi mikä tää rauniobaarijuttu oikein on 🙂

 • Reply Rosa 19.1.2019 at 23:03

  Olen ilmeisesti totaalisen pihalla, koska en ollut koskaan ennen kuullut rauniobaareista. Sellaista jäin miettimään, että oliko tuolla baarissa kylmä kun se kovin avonaiselta näyttää ja jossain kuvassa henkilö on takki päällä.

  • Reply Emma 22.1.2019 at 10:45

   Jee, onnistuin olemaan ensimmäinen blogi jossa törmäsit rauniobaareihin! 😀 Hyvin bongattu noi takit! Ei siellä kylmä ollut, mutta ei talvella nyt kuumakaan. Etenkin päivällä kun ihmisiä on vähemmän, niin saattoi hyvin jäädä takki päällä istumaan yhdelle juomalle.

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 20.1.2019 at 11:27

  Onpa pramea kahvila! Mahtavan erilainen verrattuna rauniobaareihin. Mekin käytiin Szimpla Kertissä alkuillasta, jolloin ei ollut vielä kunnon bilemeininki käynniss. Luulen, että tykkäsin siitä enemmän näin. Me kyllä yritettiin olla hip ja cool ja mennä johonkin toiseen rauniobaariin, mutta se toinen mitä öögailin oli kiinni. Mutta niin kuin sanoit, vaikka se on kuuluisin, se on oikeasti mielenkiintoinen paikka! Karavania en meinannut tunnistaa, kun se oli tuolla tavalla katettu.

  • Reply Emma 22.1.2019 at 10:46

   Joo, mäkin kävin päivällä ja sitten toisena päivänä alkuillasta. Kuulemma sitten mitä pidemmälle iltaa mennään, niin tungos voi olla aikamoinen – mutta niin on varmaan fiiliskin jos tuonne bilettämään haluaisi lähteä!

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 20.1.2019 at 15:48

  Budabest on minulle vielä tuntematon ja valloittamaton kohde, mutta sen verran monesti on sinne lennot olleet tarkkailussa, että uskon sen päätyvän listalle ennemmin tai myöhemmin. 🙂 Aika hulppean näköistä tuolla New York Cafessa, kyllähän tuolla kelpaisi kahvitella. 🙂

  • Reply Emma 22.1.2019 at 10:47

   Suosittelen kyllä lämpimästi käymään niin rauniobaareissa kuin New York Cafessakin!

 • Reply Eve, Jetlaggies 20.1.2019 at 21:56

  Mä kyllä yhdyn siihen, että kaikesta moninaisuudestaan huolimatta Budapest ei oikein sytyttänyt kaupunkikohteena meitäkään. Vaikka kaikenlaista nähtävää ja koettavaa oli, niin kokonaisuus jäi vähän keskinkertaiseksi – ja ehkä vähän turisminmarinoimaksi. Jäin kaipaamaan boheemimpaa ja persoonallisempaa hehkua. Vierailimme itse Budapestissä keskellä talvea silloin, kun olin viimeisimmilläni raskaana, joten se varmaan vei vähän laski osakkeita myös kohteelta, mutten nyt jokatapauksessa heti sinne välttämättä hingu seuraavalle kesämatkalle:D Kivasti kuitenkin olit koostanut tän jutun ja oli mukava seurata toisen näkemyksiä tutuista paikoista.

  • Reply Emma 23.1.2019 at 10:43

   Mulle se on enemmänkin vaan joku fiilisjuttu, jota on vaikea selittää. Kun olen Budapestissa, niin nautin kyllä olostani, mutta jälkeenpäin ei ole sellaista fiilistä että sinne pitäisi päästä pian uudestaan. Ehkä se on vaan sitä, että maailmassa on niin monta muuta paikkaa, jotka herättävät jotenkin vielä innostuneemman fiiliksen.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG