Suomen suurin matkablogiyhteisö

Koiramäen joulu Tampereen Särkänniemessä

Särkänniemi tarjosi sisäänpääsyn

Koiramäessä alkoi tänä viikonloppuna joulunvietto! Tontut olivat kiireisinä puuhissaan heti avajaispäivänä, kahvilassa tuoksui kaneli ja glögi, ja koko Koiramäki oli koristeltu jouluisin valoin ja värein. Koiramäen askartelupajoissa ja eläinten talleissa kierrellessä alkoi joulunodotus.

 

Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi

Koiramäki joulu Särkänniemi

Koiramäen apteekista saa apua monenlaiseen vaivaan

 

Koiramäen joulupajoissa voi muun muassa koristella pipareita, tehdä lampaanvillaenkeleitä, valaa kynttilöitä ja askarrella joulukortteja. Pihalla pääsee lisäksi paahtamaan vaahtokarkkeja ja tapaamaan villapossuja, poroja ja poneja. Sisällä tallissa voi lämmitellä vuohien, aasien, minipossujen ja kanojen kanssa.

Aikuiselle kaikkein kivointa oli (eläinten lisäksi tietysti) kaikkien Koiramäen lukuisten yksityiskohtien ihailu. Kahvilan kakut oli viimeisen päälle kauniisti koristeltu, eri tilat ja rakennukset huolella sisustettu, ja kaikkialta löytyy hauskoja ja yllätyksellisiä pieniä yksityiskohtia. Meillä hurahti ihan huomaamatta täällä kolme tuntia ja kauemminkin olisi viivytty jos olisi tajuttu pukea vähän lämpimämmin päälle.

 

Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu SärkänniemiKoiramäki joulu SärkänniemiKoiramäki joulu SärkänniemiKoiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi Koiramäki joulu Särkänniemi

 

Koiramäen joulu on avoinna viikonloppuisin 28.12.2019 asti. Katso tarkemmat tiedot Särkänniemen sivuilta.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sateenmuru 6.12.2018 at 13:49

  Ah, löytyihän täältä valokuvia Koiramäeltä vielä lisääkin Instagram-kuvan lisäksi! Tuo vaikuttaa niin söpöltä paikalta – ehkä jopa söpömmältä kuin Muumimaailma, vaikkei entisenä naantalilaisena pitäisi ehkä koskaan julkisesti näin sanoa. : )

  • Reply Emma 11.12.2018 at 22:42

   No mutta Naantalin koko keskusta on niin nätti, sehän on ihan Koiramäkeä koko kaupunki! 🙂

 • Reply Tanja / Tädin ja tytön matkablogi 6.12.2018 at 22:00

  Ihania kuvia, niin tunnelmallista ❤️ Kiitos! Olemme joskus vuosia sitten käyneet tuolla muttemme ikinä joulun aikaan. Houkuttelisi kyllä minuakin, ja lapsetkin varmasti viihtyisivät 😬

  • Reply Emma 11.12.2018 at 22:42

   Täällä kyllä viihtyi niin lapset kuin aikuisetkin!

 • Reply Mimmu | 666places 7.12.2018 at 21:17

  Mä en kestä- mikä paikka!!! <3 <3 <3
  Sanoin sulle jo tuolla Instassa että haluisin tonne ja nyt kun näin noi kaikki loputkin kuvat koosteena niin mä en kestä!!!
  Toi ois ihana paikka käydä kiertämässä.. vaikka ei lapsia olekkaan!! 😀

  • Reply Emma 11.12.2018 at 22:43

   Joo, ei tähän lapsia tarvita, mullakin oli lainalapset mukana 😀

 • Reply Kohteena maailma / Rami 9.12.2018 at 12:28

  Mukava oli lueskella, miltä Koiramäen joulu näyttää. Hieman ollut tässä pohdinnassa, pitäisikö käydä sekin kurkkaamassa Joulutorin ja Tallipihan joulun lisäksi.

  • Reply Emma 11.12.2018 at 22:43

   Käy ihmeessä katsomassa ja varaa paljon aikaa! Tallipiha on kyllä myös aivan ihanan tunnelmallinen etenkin jouluna!

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 9.12.2018 at 22:44

  Ihana paikka, enpä muuten ole tiennyt että tälläinen Koiramäki löytyy Särkänniemestä. Niin ihania värejä ja jouluista tunnelmaa!

  • Reply Emma 11.12.2018 at 22:44

   Joo, tää tuli muutama vuosi sitten vanhan lasten eläintarhan paikalle ja on ihan erillään varsinaisesta huvipuistosta. Kannattaa pitää mielessä jos käyt Tampereella!

  Leave a Reply

  UA-79653706-1