Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Sisko / Hieman_vino 8.10.2018 at 21:09

  Tuo lentokonemuseo lentokentän kupeessa kuulostaa kyllä kivalta! 🙂 eipä tuossa vanhassa kaupungissakaan iltavalaistuksessa valittamista näytä olevan. 🙂

  • Reply Emma 10.10.2018 at 10:36

   Joo, jos yhtään tykkää lentokoneista ja sattuu olemaan lennot Riikaan viikonloppuna, niin kannattaa käydä!

 • Reply Anni | Rajatapaukset 9.10.2018 at 16:39

  Mulla ei pitäisi olla kyllä mitään suunnitelmia matkustaa Riikaan päinkään mutta nää sun ravintolavinkit ja ruokakuvat saa kyllä pirullisesti ajatukset käännettyä sinne suunnalle. Ettäs kehtaatkin! 😉

  • Reply Emma 10.10.2018 at 10:42

   Hei sori kauheesti ? Mut huomasithan, että sekä airBalticilla että Finnairilla on just halpoja lentoja Riikaan tarjolla – airBalticilla vielä suoraan Tampereelta! ?

 • Reply Eeva / Eevagamunda-blogi 9.10.2018 at 18:38

  Ihania vinkkejä. Riikan värikkäät talot, vanhakaupunki ja etenkin nuo sun ravintolavinkit houkuttavat. Omat mielikuvani Riikasta ovat ihan erit. Olen ollut siellä joskus 10 vuotta sitten tammi-helmikuussa. Ja olen jo todennut monia Riika-postauksia lukiessa, että täytyisi vielä joskus päästä päivittämään ne kesäaikana. Itsellä päälimmäisinä jäivät mieleen harmaa, kylmä, märkä ja viima.

  • Reply Emma 10.10.2018 at 11:39

   Mä olin Riiassa edellisen kerran myös helmikuussa ja kieltämättä siellä oli ihan jäätävän kylmä. Mutta myös todella kaunista, kun oli pikkuisen lunta ja aurinkoinen viikonloppu, mulle ei sattunut siis ollenkaan harmaa sää!

 • Reply Jenna / Citylights & sunsets 11.10.2018 at 15:10

  Riika on tosi kiva viikonloppureissukohde, ihan jo helppouden ja hinnan takia. Vanhassakaupungissa on kiva tunnelma ja herkuttelu on halpaa. Kovasti ihmettelen, miksi niin monet suuntaa automaattisesti kerta toisensa jälkeen joko Tallinnaan tai Tukholmaan. Me oltiin muutama vuosi sitten ystävän kanssa kaksi yötä tosi tasokkaassa spa-hotellissa keskeisellä sijainnilla vanhassakaupungissa ja koko helahoito lentoineen maksoi alle 200€ per nuppi, vaikka kyseessä oli vielä korkein turistisesonki kesällä. Olisi ihan tunnelmallista käydä Riikassa myös joulun aikaan, mutta oon haaveillut myös Liettuassa käymisestä – Vilnaa on sen verran moni kehunut!

  • Reply Emma 12.10.2018 at 11:01

   Jep, nimenomaan näin! Hinnat on Tallinnaa edullisemmat ja ainakin itseni kaltaiselle ei-Helsinkiläiselle Riikaan on jopa helpompi ja nopeampi mennä kuin Tallinnaan (suorat lennot Tampereelta). Mua kiinnostaisi myös käväistä Riiassa joulun alla, olen kuullut että se on tosi tunnelmallinen silloin. Vilna on upea myös!

 • Reply Tanja / Tädin ja tytön matkablogi 13.10.2018 at 12:35

  Kivoja vinkkejä! Riika on vielä kokematta, vaikka se on niin lähellä!

  • Reply Emma 15.10.2018 at 11:17

   Kiitos Tanja!

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 13.10.2018 at 17:56

  Mä en ole koskaan käynyt Riiassa, mutta tämän jutun perusteella tulin vakuuttuneeksi, että sinne pitää ehdottomasti lähteä ja vieläpä ruokamatkalle. Kiitos näistä ravintolavinkeistä. Näyttää olevan hinta laatusuhde enemmän kuin kohdallaan.

  • Reply Emma 15.10.2018 at 11:18

   Kyllä pitää tehdä ruokamatka Riikaan!!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG