Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sisko / Hieman_vino 22.9.2018 at 09:23

    Käytiin kesällä Jurmalassa omalla autolla. Keskusta skipattiin ja suunnattiin suoraan rannalle. Vesi oli lämmitä, todella matala ranta, aaltoja ja ulapalla mustia pilviä. Muutama tunti riitti meille rannalla, mutta siellä olisi saannut hyvin koko päivän kulumaan leikkipaikoilla, ranta baareissa ja tutkien rantaa. Omalla autolla pitää muistaa ostaa lippu että saa ajaa Jurmalassa. Maksoi jokusen euron. 🙂

  • Reply Emma 23.9.2018 at 12:05

    Ranta on kyllä sitä Jurmalan parhautta, mieluusti itsekin siellä vielä vaikka ensi kesänä kävisin uudestaan ja menisin uimaankin! Ja tosiaan ruokaa ja juomaa saa rannankin monista ravintoloista, keskustassa ei tarvi käydä ollenkaan jos ei halua.

  • Leave a Reply

    DR64JYRDBG