Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Pirkko / Meriharakka 6.9.2018 at 10:47

  Kiitos maininnasta! Aika ovelaa, että tuo suhteellisen pieni Isle of Skyekin näyttäytyy ainakin näillä muutaman päivän saarelle poikkeamisilla eri ihmisille aika erilaisilta. Mutta sehän vaan todistaa siitä, että saari on monipuolinen kohde ja siellä voisi hyvin viipyä pitempäänkin. Kuva Portreen rannasta vaikutti sentään tutulta!

  • Reply Emma 10.9.2018 at 09:45

   Ole hyvä! Vaeltaessa, siis teidän reissun tapauksessa, varmaan ehtii nähdä saman reitin aikana jo monenlaista säätä, niin ei ole niin sidottu siihen yhteen tiettyyn hetkeen jolloin on mahdollisesti huono keli. Vastasiko Isle of Skye muuten teidän odotuksia?

 • Reply Marttiina / Onioni.fi 9.9.2018 at 07:54

  Voi vitsi näitä kuvia ja maisemia. ❤️ Kaikki nuo vehreät kukkulat, meri, lampaat ja majakat on saaneet haaveilemaan Skotlannin reissusta jo niin pitkään! Hyviä vinkkejä paikkojen suhteen. Säästä ei kyllä noilla seuduilla koskaan tiedä, ymmärrän hyvin turhautumisen.

  • Reply Emma 10.9.2018 at 09:47

   Joo, säästä näköjään tuli näiden mun reissujuttujen kantava teema 😀 Kiva jos löytyy jotain vinkkejä kiinnostavista paikoista!

 • Reply Sisko / Hieman_vino 9.9.2018 at 20:58

  Kyllä katson ja kadehdin! Niin kaunista ja rauhallista. Niin vihreää ja hiljaista. Olette kyllä seikkailleet upeissa maisemissa. 🙂

  • Reply Emma 10.9.2018 at 09:48

   Kiitos kommentista Sisko! Kyllä kelpasi seikkailla näissä maisemissa

 • Reply Eve, Jetlaggies 10.9.2018 at 16:19

  Voi näitä Skotlannin upeita maisemia! Makeiden kuvien ansiosta tuntuu, kuin olisi samoillut ympäriinsä teidän matkassanne 🙂

  • Reply Emma 11.9.2018 at 09:22

   Kiitos, ihana kommentti! 🙂

 • Reply Stacy Siivonen 11.9.2018 at 10:30

  No joo, en heti olisi tajunnut, että siellä on noin avarat maisemat ja vähän metsää ja noin kärttyiset ilmojen haltijat. Skotlannissa on tietysti tipi Mielessä, eikä tule tipin katsomisesta mitään, jos ilmat ovat sateiset tai hämärät. Skotlanninkäpylintu on sellainen, että sitä on vaikea määrittää kahdesta muusta käpylinnusta, joita on vaikea erottaa toisistaan. Niitä on siis kolme, joista ei pysty varmuudella sanomaan, mitä ne on. Niin ja en näe käpyjä noissa kuvissa. Ei ole metsää, ei ole myöskään käpylintuja. Minä olen ajatellut, että on turha mennä Skotlantiin, jos ei näe niitä käpylintuja.
  Mitä tulee noihin pikku tulvapuroihin, niin ei ole yleensä ongelma ylittää niitä yhteen suuntaan, mutta sateen jatkuessa takaisin tullessa voi olla ongelma. Amerikassa puhutaan flash floodeista, eli vuoristoalueilla vesi kerääntyy uomiin hyvinkin nopeasti.

  • Reply Emma 12.9.2018 at 09:16

   Oli sitä metsääkin toki välillä, mutta sattuneesta syystä me kuljettiin suurimmaksi osaksi rannikoilla. Kiikarit auttaisi lintujen bongausta, ois pitänyt ottaa sellaiset mukaan! Ehkäpä olisin bongannut niitä lunnejakin jos olisi ollut kiikarit. Ja joo, toi puro näyttää ehkä pieneltä tossa kuvassa, mutta oli syvä ja virtasi vuolaasti. Ei tehnyt mieli kastua.

 • Reply Tanja / Tädin ja tytön matkablogi 11.9.2018 at 11:57

  Oih, karut maisemat, majakoita ja linnoja, lampaita ja vielä hylkeitäkin. Ihanaa! Mä niiiin haluan tutkimaan Skotlantia. Juuri tuo maaseutu kutsuu kovasti. Nuo maisemat ovat ihan uskomattomia.

  • Reply Emma 12.9.2018 at 09:17

   No niinpä, juuri tämä kombinaatio! Vielä kun ois saanut saukon ja lunnin, niin ois ollut ihan täydellistä! 🙂

 • Reply Martta / Martan matkassa 11.9.2018 at 23:48

  Täytyy sanoa että aivan mahtavia kuvia! Ihania maisemia, nyt alkoi jälleen Skotlanti kuume nousta!

  • Reply Emma 12.9.2018 at 09:18

   Kiitos Martta! Skotlanti-kuume tulee kyllä ihan aiheesta! 🙂

 • Reply Anni | Rajatapaukset 12.9.2018 at 11:25

  Skotlanti on kyllä meikäläisenkin toivelistalla, varsinkin tietysti tuo Isle of Skye! Tuo sää vaan kyllä mietityttää. Olisi tosi ankeaa jos kävisi noin ettei sumun takia pääsisi edes näkemään upeimpia maisemia kun sinne asti on itsensä raahannut. Enkä ole kyllä kovin hyvä kestämään jatkuvaa sadettakaan, alkaa vitutuskerroin nousta aika nopsasti :/ Hirveitä ongelmia!

  • Reply Emma 17.9.2018 at 10:03

   Ah ihana kuulla, että jollakin muullakin sää aiheuttaa vitutusta 😀 Tuntuu niin tyhmältä valittaa siitä, kun yleensä kommentiksi saa vain, että sää on pukeutumiskysymys tai eihän me olla sokerista, mutta kun kyllä se vaan jossain vaiheessa alkaa vituttamaan 😀 😀

 • Reply Ansku BCN 13.9.2018 at 21:36

  Olimme vuosi sitten syyskuun alussa toistamiseen Skotlannissa ja on se kyllä ihan mielettömän hieno ja kaunis paikka! Meille sattui ihan OK keli Isle of Skye -päivälle, mutta päivässä ei ehtinyt kaikkea nähdä. Majapaikkamme oli juuri tuon Eilean Donanin linnan vieressä ja siitä oli kyllä kätevä tehdä päiväretkiä moneen paikkaan. Invernessissä näkyi delfiinejä, muuten jäi eläinhavainnot lehmien ja muiden tuttujen varaan 🙂

  • Reply Emma 17.9.2018 at 10:05

   Käytiin varmaan samalla delfiinipaikalla Invernessissä. Me osuttiin sinne ihan sattumalta sen majakan takia ja oli pienestä kiinni, ettei ois koskaan huomattu että siellä majakan takanahan on ihmisiä kameroiden kanssa odottamassa delfiinien näkemistä!

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 15.9.2018 at 11:01

  Aivan mielettömän upeita maisemia! 🙂 Tuo synkkyys jossain maisemakuvissa sopii niin hyvin tilanteisiin.

  • Reply Emma 17.9.2018 at 10:09

   Joo, totta että jotkin maisemat näyttää mahtavilta sumussa tai harmaudessa – mutta ei kyllä kaikki! 😀

 • Reply Sateenmuru 6.1.2019 at 14:53

  Oooh, ihania kuvia, mutta harmi, että se sää kismitti! Nämä ovat minun entisiä kotikontujani, tällä hetkellä jostain syystä kovin ikävä näihin sumuisiin maisemiin taas. Työskentelin Skyella ja Ardvreckin linnaraunioiden lähellä muutaman vuoden. Kevät, huhti- ja toukokuu, on muistoissani aurinkoisinta aikaa Skyella – ehkä ensi kerralla siis kevätretkelle valokuvaamaan?

  • Reply Emma 6.1.2019 at 21:53

   Kiitos paljon! Yleensä mulle riittää, että kuvaan kännykällä ja Skotlannissa mulla oli lisäksi mukana ikivanha Canonin järkkäri, mutta jos joskus niin tällä reissulla olisi kyllä toivonut, että ois ollut parempaa kalustoa mukana. Mutta kiva että tykkäsit silti kuvista ❤ Onko sulla muuten juttuja noilta seuduilta, mieluusti linkkaisin tähän! Ymmärrän että ikävöit noita maisemia!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG