Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply tiatones 31.8.2018 at 22:15

  Kauniita maisemia ja ihania noi lehmät ja lampaat 🙂 Skotlanti on yks haavematkakohteeni. Taitaa siellä kyllä säät olla aika epävakaiset kesälläkin.

  • Reply Emma 1.9.2018 at 21:23

   Lisää lehmien ja lampaiden kuvia on tiedossa! Myös karvaisia ylämaan lehmiä <3 <3 Säät olisi saaneet olla suotuisammat, mutta minkäs niille mahtaa…

 • Reply Sisko / Hieman_vino 2.9.2018 at 10:07

  Tämä ei kyllä yhtään vähennä Skotlanti haavettani. 🙂 on juuri sen näköistä kuin olen kuvitellutkin: vihreää, sateista ja lampaita. 🙂

  • Reply Emma 3.9.2018 at 09:48

   Haha joo, nämä ovat erottamaton osa Skotlantia!

 • Reply Aron / Ja sitten matkaan... 2.9.2018 at 15:48

  Aivan mielettömän hienoja maisemia! Minäkin kyllä tykkään majakoista, mutta en oikein sateesta enkä etenkään kylmästä. Jotenkin noista kuvista tuli vahvasti mieleen kevään Islannin matka. Siellä tosin ei ollut lehmiä, mutta lampaita laskettavaksi kylläkin, ja niitä pieniä hevosia. Sääkin vaikutti vähän samaan tapaan nopeasti vaihtelevalta. Koska olen skottiviskin ystävä, on Skotlanti ehdottomasti vuorossa vielä jossain vaiheessa.

  • Reply Emma 3.9.2018 at 09:50

   Joo, en ole itsekään sateen enkä kylmän fani. Vaikka väittävätkin, että molemmat ovat vaan pukeutumiskysymyksiä. Sä tykkäisit kyllä varmasti Skotlannista – ja sen viskeistä. Mekin käytiin yhdellä tislaamokierroksella maistiaisineen, mutta itse en kyllä viskin ystävä ole vaikka kuinka yrittäisin.

 • Reply Janika / Matkamuistoja 5.9.2018 at 12:34

  VAU, upeita kuvia! Varsinkin nuo sumuiset luontomaisemat ja lehmät keskellä kukkapeltoa 🙂

  • Reply Emma 6.9.2018 at 09:12

   Kiitos! Lehmät sumuisella kedolla oli kyllä hauska näky!

 • Reply Travelloverin Annika 5.9.2018 at 20:45

  Skotlanti on kyllä upea. Sateelta siellä tosiaan tuskin välttyy, mutta jos märkää on about koko ajan… Minulle ehdoton lemppari oli Isle of Skye. Muuta Skotlantia en niin jäänyt kaipaamaan, mutta tuolle saarelle voisin hyvin mennä vaikka pidemmäksi aikaa laskemaan lampaita.

  • Reply Emma 6.9.2018 at 09:15

   Joo, eihän keleistä saisi valittaa ja minkäs niille mahtaa, mutta ei voi olla harmittamatta kun näen vaikka instassa kuvista miltä jossain olisi voinut näyttää (enkä nyt meinaa mitään #instaperfect-kuvia vaan siis vaan sitä kun ei sada). Isle of Skye jäi mulle ehkä eniten ristiriitaiseksi ja kysymysmerkiksi, juuri samasta syystä, että koko ajan satoi enkä siis osaa sanoa mitään niistä maisemista joita en nähnyt. Siitä lisää kakkososassa: https://www.rantapallo.fi/mutkiamatkassa/2018/09/04/skotlanti-2/

 • Reply Pirkko / Meriharakka 6.9.2018 at 10:44

  Me olimme liikkeellä vähän eri teemalla ja enemmän elokuun puolella kuin heinäkuun ja pääosin länsirannikolla. Joka päivä taisi sataa, mutta useimpina päivinä sittenkin vaan hetken – ja ilmat olivat kuitenkin lämpimiä. Kylmä ja sade on pahempi yhdistelmä kuin lämmin ja sade 🙂

  • Reply Emma 9.9.2018 at 20:12

   Joo, onneksi säät vaihtelivat yhden vuorokauden sisälläkin, eli joku auringonpilkahdus edes oli yleensä joka päivässä. Pohjoisessa oltiin tosiaan monta päivää lähellä 10 astetta keskellä kesää, oli aika vilpoista!

 • Reply Anna-Katri / Adalmina's Adventures 8.9.2018 at 09:27

  Noissa Skotlannin jylhissä maisemissa on kyllä ihan omanlaista voimaa, varsinkin nuo sumukuvat saa paikan näyttämään ihan eeppiseltä. Roadtripit ovat kyllä ihan parhaita kun pääsee samalla reissulla näkemään valtavasti ja kulkemaan kätevästi paikasta toiseen, just sinne minne haluaa. 🙂

  • Reply Emma 9.9.2018 at 20:15

   Roadtripit on parhaita! Tekisin niitä varmasti enemmänkin, mutta vähän hidastaa se ettei ole omaa ajokorttia 😀

 • Reply Sandra 8.9.2018 at 11:04

  Vähän tulee kaipuu joidenkin nuoruudessa luettujen kirjojen maailmaan, jotka kuljettivat jonnekin Skotlannin ylängöille. Aika hyvin kuvissa olit saanut sateen piiloon, sillä ei minulla ekana tullut mieleen, että koko ajan olisi satanut. Mielenkiintoinen tuo teema bongata majakoita 🙂

  • Reply Emma 9.9.2018 at 20:23

   Tässä reissun alkupäivinä oli vielä enemmän niitä aurinkoisiakin hetkiä, ainakin jossain välissä joka päivä taisi pilkahtaa aurinko. Ja sitten oli tosiaan paikkoja, joista ei edes ole kuvia, kun satoi niin rankasti. Mutta mun täytyy selkeesti nyt yrittää päästä yli tästä sää-ärsytyksestä 😀

 • Reply Jonnahah / Allergic to Kiwi 8.9.2018 at 21:03

  Majakkabongausta, mahtava syy reissulle! Skotlannin sää on kyllä omaa luokkaansa. Merenrantakaupungin asukkaana luulin tietäväni mitä tuuli on, mutta Skotlannissa oli niin hurjia tuulilukemia, että ei sellaista Suomessa tunne.

  • Reply Emma 9.9.2018 at 20:24

   Haha joo, tuulikin tuli kyllä tutuksi tällä matkalla! 😀

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 9.9.2018 at 12:31

  Road trip Skotlannissa on yksi isoimmista lähtitulevaisuuden matkahaaveista. Varsinkin Ylämaat kiinnostavat, mutta ihania maisemia on kyllä ollut tällä majakkareitillä. Mäkin rakastan tuollaisia pieniä kuvankauniita kalastajakyliä. 🙂 Upea kuva muuten tuo, jossa on etualalla violetteja kanervia ja taustalla tyrskyävä meri!

 • Reply Maisemaonnellinen Johanna 9.9.2018 at 13:56

  Aivan huikea teemareissu! Tuleeko tuossa jo yliannos, kun noita näkee kymmenessä päivässä noin paljon?

  Instagramin kautta olen oppinut rakastamaan sumuja. Juuri tuollainen lehmälaidun sumussa (tai vaihteleva havumetsän siluetti) on sumussa paljon kauniimpi kuin kirkkaassa kelissä. Mutta kyllä silti nuo aurikoisen päivän majakkakuvat ovat tämän jutun kauneimmat.

  Ollaan joskus käyty Invernessissä kun oltiin Skotlannissa autoilemassa. Sääli ettei oltu majakkafaneja vielä silloin. Mutta itse asiassa yksi brittikauteni hienoin muistoista on se, kun vietimme vappua Jerseyn saarella. Katsoimme kuin nousuvesi peitti alleen yhdelle majakalle vieneen kävelypolun – jolla olimme juuri hetkeä aiemmin kävelleet.

  • Reply Emma 10.9.2018 at 10:06

   Joo, se yliannostus oli kyllä vaarana, etenkin siinä kohtaa kun oli monta hyvin samantyyppistä majakka samantyyppisissä maisemissa. Mutta yleensä ne maisemat on vaan niin upeita, että oli majakkaa tai ei, niitä pysähtyy ilolla katsomaan. Ah Jersey, mä oon aivan rakastunut Jerseyn saareen! Tuo majakka oli aivan upea, mekin käytiin siellä kävellen, mutta ei ollut aikaa (aina pitäisi olla aikaa vuoroveden seuraamiseen!!) jäädä odottamaan nousuvettä. Jerseylle toivon pääseväni pian uudestaan.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG