Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Janni / Lentopelko 26.7.2018 at 16:26

  Aivan ihanan näkönen paikka! En ihmettele yhtään, että turistilaumat viihtyy tuolla. 😀 lähtisin itsekin, ehkä pitää ajoittaa käynti samoihin aikoihin! Tuolla sais kyllä varmaan suklaayliannostuksenkin.

  • Reply Emma 6.8.2018 at 16:43

   Suklaayliannostus on vähän liiankin helppo saada Bruggessa, kannattaa varoa 😀

 • Reply Rosa 26.7.2018 at 18:10

  Junamatkan kuluissa pystyy säästämään, jos matkustaa viikonloppuna ja ostaa lipun netistä. Tuolloin meno-paluun saa yhden suunnan hinnalla.
  Me vierailimme Bruggessa elokuussa. Ihan kivasti mahtu mahtui kaduilla kävelemään, mutta palvelu oli huomattavasti töykeämpää kuin muissa Belgian kaupungeissa. Se vähän droppas Bruggen pisteitä.
  Ilma oli muuten aika samanlainen elokuussa kuin näissä sun kuvissa.

  • Reply Emma 6.8.2018 at 16:46

   Hyvä vinkki! Itse ostin junaliput vasta paikan päällä, kun en ollut ihan varma mihin junaan ehdin. Hinta oli suomalaisiin juniin tottuneelle ihan ok silloinkin.

 • Reply tiatones 27.7.2018 at 08:00

  Kaunis paikka, mutta juuri tuo yliturismi mietityttää, että viitsisikö tuonne mennä.

  • Reply Emma 6.8.2018 at 16:49

   Jep, sille on selkeästi syynsä että Brugge on niin suosittu (koska se on niin kaunis!), mutta varmasti Belgiasta löytyy muitakin tosi kauniita pikkukaupunkeja, joissa yliturismi ei vaivaa.

 • Reply Jonna 27.2.2019 at 15:06

  Olin kaksi vuotta sitten kesäkuun alussa Belgiassa poikani kanssa. Turisteista sen verran, että Bruggessa oli vain pari pientä japanilaisryhmää meidän lisäksemme. Kadut ja torit olivat suht tyhjiä. Oli uskomattoman kaunis kaupunki, ja ystävällistä palvelua! Brysselissä sen sijaan oli töykeämpää. Antwerpen oli vähän kalseamman oloinen. Muuten kyllä kaunis kaupunki sekin.

  • Reply Emma 28.2.2019 at 10:12

   Aika hyvä sauma teille on sattunut, kun kesäkuussa on saanut olla Bruggessa rauhassa! Tuosta paikallisten ystävällisyydestä Bruggessa tuli mieleen, että juttelin siellä pienen B&B:n pitäjäni kanssa ja kysyin että eikö paikallisia ärsytä ne turistilaumat, niin hän sanoi, että kenelläkään ei olisi Bruggessa töitä ilman turisteja, joten pääosin paikalliset palvelevat heitä ihan ilolla 🙂

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG