You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 21.6.2018 at 19:14

  Vau, gluteenittomia vohveleita aamiaisella! Never heard! Ei oo tullu aikaisemmin vastaan, joten kiva kuulla, että näinkin voi olla. Tämä keliaakikko tuli hurjan onnelliseksi. ?

  • Reply Emma 23.6.2018 at 21:35

   Mun täytyy myöntää että monesti en edes tajua kiinnittää huomiota näihin, kun itse ei tarvi ruokarajoitteista välittää, joten en edes tiennyt että tuo olisi harvinaista! Mutta hieno juttu! Ja tosi hyvä että näitä erikoisruokavalioita alkaa olla tarjolla kunnolla eikä vaan jotain yksittäispakattuja tuotteita jos osaa pyytää.

 • Reply Anni | Rajatapaukset 25.6.2018 at 12:23

  Oon joskus vuosia sitten ollut siivoojana tuolla hotellissa. Oli ihan hauskaa päästä näkemään mitä kaikkia luksushuoneita löytyi, nuo parvekkeet ja niiden järvinäkymät oli kyllä ihan mahtavia! Lapinniemi on muutenkin niin kivaa ja rauhallista aluetta että pitäis kyllä useammin poiketa sinne päin kävelylle 🙂

  • Reply Emma 27.6.2018 at 09:03

   Hei, hauskaa, muistoja Lapinniemestä! Mun edellinen muisto Lapinniemen Kylpylästä on myös pitkän ajan takaa, joskus nuorena siellä tuli käytyä kavereiden kanssa kylpemässä. Oli kyllä kiva päästä koittamaan koko paketti!

 • Reply Mari 25.6.2018 at 21:26

  Jos kävisin kylpylöissä (!), olisi tuo ehkä juuri sen tyylinen, johon voisin kuvitella enemmän. Todella kauniita kuvia Lapinniemestä!

  • Reply Emma 27.6.2018 at 09:06

   Minä en myöskään ole mikään kylpylöiden suurkuluttaja enkä välttämättä lähtisi ”pelkästään” kylpylään. Mutta mikäs sen parempaa kuin hotelli, jossa on kylpylä ja sitten jos kaupan päälle tulee vielä mahtavat maisemat ja ympäristö ja hyvät ruokailumahdollisuudet, niin eikun menoksi!

 • Reply Helena 26.6.2018 at 20:21

  Ihana teksti ja ruuat ja vohvelit! Nam! Haluan Lapinniemeen!

  • Reply Emma 27.6.2018 at 09:07

   Kiitos Helena! Suosittelen lämpimästi Lapinniemen Kylpylää jos tulet Tampereella käymään!

 • Reply Sandra 28.6.2018 at 08:04

  Lapinniemen kylpylä sijaitsee aivan ihanalla alueella ja näkymät ovat tosi hienot. Sisältä uskoisin, että piakkoin on aika päivitykselle, sillä sisustus on kenties jo sieltä edellisen vuosituhannen puolelta. Mutta jos muuten toimii, niin se on tärkeintä ja onhan noissa kylpytiloissa tuota retrotunnelmaa jo :D. Aamianen näytti oikein hyvältä ja varmasti viihtyisin tuolla 🙂

  • Reply Emma 3.7.2018 at 09:18

   Kylpylän puoli on mun mielestä vielä ihan freesi – tosin en ole varmaan itse niissä ihan uusimmissa koskaan käynytkään ja mulle tällainen perusvarustelu toimii hyvin. Huoneisiin taas voisi jo tuoda vähän tätä päivää sisustukseen – vaikka väreillä sitä saisi helposti. Alueena Lapinniemi on kyllä ihan vertaansa vailla!

 • Reply Ne Tammelat 28.6.2018 at 08:22

  Näyttää todella viihtyisältä rauhallisen viikonlopun viettoon. Etenkin nuo superleveät sängyt saavat pisteet minulta 🙂 Ruokapuolikin näyttää ja kuulostaa herkulliselta!

  • Reply Emma 3.7.2018 at 09:19

   Joo, täällä voi halutessaan viettää tosi rauhallisen viikonlopun, mutta keskustakaan ei ole kaukana. Nähtiin tuolla mm. useampi polttariporukkakin, jotka varmaan olivat varanneet saunallisen huoneen ja vietti iltaa hotellissa ja kylpylässä ja lähti sitten Tampereen yöhön 🙂

 • Reply Periaatteen Nainen 29.6.2018 at 22:32

  Minä vietin lapsuuteni yhdessä noista valkoisista taloista, jotka näkyvät kuvissakin 🙂 Yksi kaveri asui Kylpylän talossa ja sai käydä ilmaiseksi uimassa, ja aika usein myös naapurilasten annettiin hiippailla sinne mukaan. Vaikka päivitystä se kaipaisi nyt 2010-luvulla, on sieltä yhä ihanat muistot!

  • Reply Emma 3.7.2018 at 09:20

   Aaah, ihanat lapsuusmaisemat sulla! Mulla on myös kultaisia muistoja tuolta kylpylästä nuoruusvuosilta 90-luvulta, jolloin käytiin usein kaverien kanssa täällä tai joskus Nokian Edenissä.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG